Chcem sa vas spytat zienky tiez ste mali problem po porode ze ste nemali chut na sex? Ako ste to riesili . Je tomu uz 5 mesiacov po porode a vobec nato nemam chut a byvam aj unavena dakujem za rady
@petraretra a chut na ineho by bola? 😀 zrejme len hormony, premoz sa. 😉 otazka je ci sa tvojmu venujes aj inac alebo ho nechas uplne nasucho len preto ze ty nemas chut.
ježiši za rada, že premôž sa... vďaka Bohu že mám normálneho chlapa čo chápal keď som v tehotenstve nemala pár mesiacov chuť na sex a v podstate sme ho mali aj prvý trimester zakázaný a nenútil ma ani k iným praktikám... sex má byť o dvoch a majú si ho obaja aj užiť a nie že keď jeden z nich nechce má sa premôcť to co je za názor... keď nemám chuť na sex nemám chuť ani na nič iné a tiež by som od drahého nechcela aby sa mi venoval iným spôsobom ak nemá chuť na sex... proste len z donútenia, lebo ja chcem ... autorka partner pomáha s bábätkom a v domácnosti? Píšeš ze bývaš unavená a ak sa celý deň venuješ dieťatku a večer máš ešte "plniť povinnosti" do ktorých sa ti nechce a partner nepriloží ruku k dielu a ani dieťatku sa moc nevenuje a potom večer od teba ešte aj niečo očakáva tak sa ani nečudujem že tá chuť neprichádza
@greywolf jeeej, mne sa vzdy tak velmi paci rada-premoz sa. Napise to muz, ktoreho nikdy tak neovladali hormony😉. Ale je to naj rada, tiez som to tak chvilu mala. A je to v hlave
@petraretra Ak dojcis, tak to je kvoli tomu.
@petraretra unavena byvas z povinnosti/nocneho budenia alebo aj mas cas niekedy vydychnut a i tak si? lebo mozes mat po porode a pri kojeni kludne aj menej zeleza, co moze sposobovat ako unavu a vycerpanie a jasne, ze potom nemas uz chut na nic
Niekedy ozaj pomaha premoct sa, s jedlom rastie chut. Ale samozrejme, su to hormony a unava. Mne sa uz povodne libido po porode nevratilo, mozno aj tym, ze som sa dpteraz nevyspala celu noc, ale dohodli sme sa na frekvencii, ktora nam obom relativne vyhovuje. Niekedy si to vopred naplanujeme, niekedy to ide aj spontanne. Mne pomaha, ked aa muz povenuje detom, ja si dam vanu, trochu si oddychnem, a potom som aj viac navnadena
@petraretra dojčís? ak ano, moze to byt tym, samozrejem unava z časteho vstavania tomu tiez nepomaha.