S muzom mame dve deti. 6 a 3 roky. Pocas prveho tehu aj po porode sme mali sex normalne a pravidelne. Druhe tehu ale bolo komplikovane, sama cele dni s 2oma malymi detmi plus potom sa u mna pridali zdravotne komplikacie, a za pomaly 4 roky od porodu sme mali sex 5x. Muz by aj chcel ale ja absolutne, som sa nejak od neho odcudzila a neviem preco aj moje city k nemu ochladli a prosto vobec nemam chut na sex… je mi to aj luto ale ja neviem co s tym a ako dalej
Wuau, klobúk dole pred tvojim mužom, že ešte ťa nepodviedol
Ale ty si tri roky po porode, nie v sestonedeli... Uz by si mala mat naspat svoje predchadzajuce libido. Nemas chut na sex vseobecne alebo len s nim? Predtym si to mala ako?
Nekojis nahodou? Samotne kojenie znižuje libido. Ja osobne rozumiem. Som 10 mesiacov po pôrode a nemám vôbec chuť
@staromodna nekojim rok
@maranta_leuconeura hmmm tazko povedat ze ci vseobecne alebo s nim. Predtym to bolo uplne v pohode
A aký máte vzťah celkovo? Respektíve po pôrode ako to bolo, angažoval sa v domácnosti, pri bábätku a podobne? Cítila si sa milovaná, chápaná? Lebo aj tam môže to pramenit, a postuone už sa to nabalovalo. Ako sa vraví (a je to aj pravda) že chuť na sex sa u ženy začína v hlave a celý deň, nie len priamo v tom okamihu, keď sa "ide na to".
@jaskolka no asi si trafil klincek po hlavicke. On sa angazoval pri detoch, ako trebalo mu to zakazdym povedat ale bez slova urobil. Avsak vztah mame od narodenia druheho syna zly, chladny. Ja sa necitim byt milovana. Citim sa ako sluzka doma a mam pocit ze sme skor len spolubyvajuci co sa staraju o synov. Rozpravame sa len o detoch, ziadne tulenie, odide do roboty nepozdravi sa, vrati sa opat to iste. Po chlapcoch zacal aj vrieskat, ako malokedy ale ked zvreskbe mne sa chce plakat. A vadi mi na nom pomaly vsetko, veci co som si predtym nevsimala ma teraz vytacaju do nepricetna
Musíte na vztahu pracovat obaja. Máte rodinu, ste rodičia, predsa sa nebudete rozvádzat.
@mikitilik29 no to isté nieje... Podľa mňa aj áno, pochybujem , žeby štyri roky vydržal a keď sa správa ku nej tak, že ju už ani nepozdraví..
Inak, je otázne čo bolo skôr, či tá neúcta od muža, alebo ignorácia muža od ženy
Je to zvláštne no, tvoj muž teda dlho vydržal pokiaľ si to až teraz začala riešiť. Niečo viac na tom bude... Možno psychológ by pomohol. Stará sa muž o deti máš čas aj na seba trosku? Ja som 4 m po pôrode, kojím a chuť prišla skoro okamžite, teraz sme na tom ako predtým keď nie lepšie. Určite to treba riešiť
@katusik456 ono u mna sa asi rok po porode objavila aj rada zdravotnych problemov, travenie nefunguje takmer vobec, mam problemy s chrbticou, kazdy den som z tej chrbtice uplne dobita a posledne na co potom mam vecer chut je sex. Za cely ten cas od druheho tehu som mala chut na sex s manzelom asi 2x, zvysne bolo len preto aby uz chudak nepovedal ze zase nic… my sme sa o tom aj rozpravali, ale on je tak skupy na slovo, ze tazko z neho nieco vytiahnut, stale bol taky tichsi, nevadilo mi to ale ako som pisala aj vyssie, poslednu dobu mi na nom vadi uplne vsetko. No co sa tyka casu sama pre seba. Tak ked vezme niekam chlapcov tak bud pracujem alebo robim okolo domacnosti. Nemam take ze cas len pre seba…
Nevidim nic zle na tom, ze Tvoj muz urobil veci aj okolo deti vtedy, ked si mu to povedala. Tak funguje vacsina chlapov. Na rovinu povedz a mas, necakaj ze si domyslia... Tu problem nevidim.
Horsie uz je ked pises ze Ti na nom vsetko prekaza.
Tu evidentne nie je problem samotny sex, ale vas vztah. Otazka - ako na vztahu pracujete? Nemyslim co robite ako rodina. Co robite vy dvaja ako partneri, ze pracujete na vztahu a zivite ho?
A ano 3 roky od porodu su dost... Keby na mna muz nema chut 3 roky a odmieta ma, citim sa velmi zle - a to hovorim ako zena. A nie, nie som zavisla od sexu. Ale je to normalna sucast dvoch ludi, co sa miluju.
Psychológ?