Nechuť na sex a nezhody v partnerstve

30. okt 2022

Mohla som sa zaľúbiť do iného, keď so súčasným partnerom už nechcem intímne zblíženie? Ja sa stále presviedčam, že si to len nahováram. No poslednú dobu, už odmietam každý jeden mužov pokus o intímnosti. S partnerom máme už vyše roka nezhody a medzi časom som sa spriatelila s jedným mužom. Nič viac, len priateľstvo. Len uvažujem či tam nieje niečo viac, vôbec netuším...

zmrzlinka2021
30. okt 2022

Prečo chodíš s chalanom, s ktorým si nerozumieš?

enziii78
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lulaby1982
30. okt 2022

Počkajte nerozumiem Vašim riadkom. Pletiete jablká a hrušky. Nás sa pýtate,či ste schopná viesť sexuálny život ,keď sa rozidete s partnerom ?Či čo? Som sa zamotala. Pani zlatá ,ale to my netušíme ,my nemáme vestecku guľu.

Šak je úplne jasné,že s terajším partnerom je to zjavne uzavretá kapitola,hej ,že sa blíži koniec. No a? Tak sa rozlúčite ,podakujte,požehnajte nech sa darí a idete choďte svoj trip. Doprajte si čas , nech sa zahoja rany z rozchodu ,venujte sa sama sebe,čo potrebujete , nádejnému adeptovi na lásku dajte šancu ,do ničoho sa nenúťte ,prípadne mu povedzte ako to máte . Čo tu pečiete intrigy, veď Vy vidíte do vzťahu najlepšie ,my cezpolni Vám máme dávať návod? Vy viete čo potrebujete ,nie my.

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz