Nechuť na sex

13. máj 2021

S manželom máme jedno dieťa 2 ročné a s druhými som v 5 mesiaci. Ide o to že nám to neklape v posteli vôbec nato nemam náladu ani chuť manzel by chcel ale ja nie. Mali ste to niektorá aj vy ? Ako ste si stým poradili? Bojim sa ze mi takto manzel ujde za inou

kkovacovak
13. máj 2021

Som v štvrtom mesiaci a sex sme nemali už asi 3. Hlavný dôvod je že ani nemôžem kvôli hematomu a hlavne mi býva stále zle takže na to ani nemám absolútne pomyslenie. Priateľ to chápe keďže vie že som tehotná a chápe že sa necítim úplne komfortne. Vie že keď budem pripravená a budem zdravotne ok tak mu dám vedieť. Hlavne viem že sa to za chvíľku môže zmeniť a budem to práve vyžadovať viac. Manžel hádam vie že ste tehotná nie? 😄 Potom nechápem jeho prístup

ivanizna
13. máj 2021

Keď som otehotnela, tak akoby uťal! 😁 Predtým som veľmi chcela, hocikedy, ale ja som asi tiež ten typ, že tehotenské hormóny a potom kojenie zo mňa urobili frigidku. Ako premohla som sa párkrát, sex bol príjemný, lebo manžel bol jemný a ohľadupný, ale pre mňa by sex nemusel byť v tom čase vôbec. Myslím, že normálny chlap nepôjde kvôli sexu za inou, keď má doma tehuľku. A nielen to, v živote sa dejú rôzne veci, choroby, stresy, alebo človek doslovne nemôže, potom čo? Treba sa kvôli sexu hľadať inde?? Trochu pochopenia a lásky

essenceee
23. máj 2021

afrodiziaka a najlepšie su španielske mušky (vlastná skusenost)