Čaute mám 27 a žiadnu chuť na sex..raz za mesiac mi stačí.. poraďte niečo má zvýšenie
Ako dlho už trvá tá nechuť? Mal / mala si už niekedy dlhšie obdobie chuť a aj to fungovalo?
@slovakboy asi 4 mesiace to trvá a hej chuť som mala vždy
To môže byť potom z psychiky ako takej. Strach, úzkosť, depresia, alebo len stres v práci, konflikty s niekým, konflikt vo vnútri v sebe. Niečo z toho sa ťa môže týkať v poslednej dobe?
@slovakboy práveže sme sa sťahovali a som celkovo spokojnejšia teraz aspoň tak sa cítim..len sq mi nežiada sex. A tieto veci
Takže zmena bola nejaká. Najčastejšie to je psychika niekedy ani nemusíš vedieť čo sa stalo, čo sa zmenilo. Môže byť aj hormonálne niečo ale to neviem. Ale tá psychická zmena môže mať aj príčinu o ktorej nemusíš tušiť že ňou je.
Nechuť môže mať viacero dôvodov. Ako dlho vám trvá, než dosiahnete obaja orgazmu?
@hugoboss1923 ja nemávam
@slovakboy zaujímavé..k lekárovi pôjdem nech mi pozrie hormóny
Niet divu, že naň nemáš chuť, keď tvoj partner nie je schopný ti ho privodiť. Chyba teda bude pravdepodobne v ňom, nie v tebe.
@hugoboss1923 mala som za svoj život 4 partnerov a ani jeden mi ho neprivodil a neviem to ani sama..ja už som zmierená s tým že som jedna z tých čo ho nedosiahnu lebo však aj také ženy sú
Mne to spôsobilo aj dlhodobejšie užívanie antikoncepcie, nie hneď od začiatku ale tak po 3 rokoch, po vysadení chuť opäť je 🙂
@denisa_deniska beriem ju dlho veru ale vysádzať nechcem vôbec 😂
Tak kľudne to môže byť ono 🙂 ak nechceš vysádzať, tak možno by som skúsila zmeniť..
Ani ja už nemám chuť na sex
Oj to nie je dobre bez orgazmu. Teda nie je to žiadna tragédia, ale ak si ho vieš privodiť sama, určite sa dá aj s partnerom. Sama si vieš privodiť orgazmus? Alebo vedela si?
Buď rada, aspoň Ta to nevyrušuje 😀