Nechuť na sex

8. nov 2024

Baby pomoc. Mám 31r, 1,5 ročné dieťa a nechuť k sexu. Keby som ho nemala rok tak mi to nevadí. Ale chcem mať, chcem si jo užívať ako kedysi. Existuje niečo na podporu pre ženy? Neberiem antikoncepciu a muž sa mi stále páči

thirstymonk
8. nov 2024

Existuje. Volá sa to krátkodoba opatrovateľka, ktora ti zoberie dieťa na dve hodiny a môžeš ísť na to 🙂

autor
8. nov 2024

@thirstymonk nechápeš že nemám chuť? S tým potrebujem niečo robiť. Čas mám

pavolkollar
8. nov 2024

Nájdi si chlapa po ktorom budeš túžiť

faasx
8. nov 2024

A prečo potom nemáš chuť? Aký je dôvod? Ak sa ti muž paci a unavená niesi.. lebo potom nechápem čo je “nemám chuť na sex”

thirstymonk
8. nov 2024

Môže to byť hormonálny problém...

glade22
8. nov 2024

Mám 5 detí v priebehu 10 rokov a chuť na sex sa mi vrátila, až keď posledné dieťa malo 3 roky. Hormóny sa mi po tehotenstvach a dojčení už normálne rozbehli a bola som konečne oddýchnutá a vyspatá. Žiaľ tú chuť mám len od menzesu do ovulácie, druhú časť cyklu ani pomyslieť.

pralinka25
8. nov 2024

to budu hormony, unava a mozno ti chybaju nejake vitaminy a mineraly. najprv skus vysetrit toto az potom zhant nieco na podporu len tak mirnix dirnix. treba mat dostatok spanku pretoze aj ten ma obrovsky vplyv na hormonalnu rovnovahu.

cukroska
8. nov 2024

Môže to aj hormonálna zmena ,alebo sj tým,že máš malé dieťa ktoré vyžaduje nonstop pozornosť.V noci sa nevyspíš a všetko sa točí okolo dieťaťa a domácnosti.
Nenechaj to tak pre dobro a spokojnosť všetkých .Poznám osobne ženy (aj mužov)čo to nikdy neriešili a brali to ako povinnosť. Napriek tomu,že láska a náklonnosť nevyprchali. Stratili libido.

autor
8. nov 2024

@pralinka25 a kam mám ísť? K dr, že nemám chuť na sex?

autor
8. nov 2024

@cukroska no nechcem to nechať tak, preto sa pýtam tu. Neodmietam sex len mi nechýba. A keď už aj je, tak to somnou nič nerobí

pe_mi
8. nov 2024

Môžeš skúsiť lekára,moja skúsenosť.urobia ti hormonalny obraz, keď ti vyjde v norme.dalej neriešia 😄 potom ťa pošlú sexuológovi, ktorý ti poradí sex.hracky a predohry bez sexu a wellness víkend bez detí..

drobec02
8. nov 2024

Ja som rok po pôrode nemala chuť a už ma to trápilo keďže aj na mužovi bolo vidieť že mu vadí že si to neviem užívať a precítiť to počas toho lebo bol zvyknutý na ojeeeeeeeee😂tak som si kúpila španielske mušky a Venušine guľôčky a cca po mesiaci sa to zlepšilo

thirstymonk
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cukroska
8. nov 2024

Áno to je dobre,že to riešiš. Príčinu ti neporadím bohužiaľ. Ale môže to byť aj tými hormónmi a tým,že máš malé dieťa. Ale ak nezistíš tu tak gynekológ určite ti zodpovie si myslím.

valikasikulova
8. nov 2024

@thirstymonk ak si tu tvoja manželka číta odpovede asi nema dôvod sa snažiť, alebo sa snaží niekde inde

thirstymonk
8. nov 2024

@valikasikulova Nečíta a nesnaží sa inde. Je rada, že žije. Ale teraz si ma zneistila, tak to radšej vymažem :D

drobec02
8. nov 2024

@thirstymonk je to afrodiziakum, zvyšuje libido a samozrejme aj chuť a môže skúsiť ešte aj taký sprej na intímne partie tiež by jej to mohlo pomôcť

thirstymonk
8. nov 2024

@drobec02 Ďakujem 🙂

pralinka25
8. nov 2024

Kludne za gynekologom. Je to casty problem.

pralinka25
8. nov 2024

@thirstymonk prosim ta len na nej nic neskusaj kym je tehotna.

valikasikulova
8. nov 2024

@thirstymonk ty si vtipalek ako vidím 😃

valikasikulova
8. nov 2024

@drobec02 trochu chilli v spreji a bude nazhavena ešte 2 týždne

thirstymonk
8. nov 2024

@pralinka25 neboj sa 😅

thirstymonk
8. nov 2024

@valikasikulova to uz mi ani nespominaj. To uz nebolo krasne manzelske milovanie, ale masochizmus 🤣🤣🤣 stipalo ma az do vecera, ani sprcha nepomohla

petamich
8. nov 2024

Je to velmi casty problem, hormony, unava, mozno sa necitime dobre vo vlastnom tele ....vo vacsine pripadov to prejde 🙂 len som tym chcela povedat, ze naozaj nie si sama

autor
9. nov 2024

@drobec02 a tie španielske mušky fungujú?

drobec02
9. nov 2024

Áno fungujú a treba užívať pravidelne a samozrejme treba veľa stimulovať či už sama seba alebo partner ☺️nieje nič zle aj masturbovať kľudne sama trochu zobudiť libido a ubmba už po mesiaci bola spokojnosť a ešte Venušine guľôčky tie boli tiež dobrá vec

iceberg
10. nov 2024

Daj si zistiť od gynekologicky hormonálny obraz a uvidíš ako natom sú hodnoty , ak budeš fyzicky v poriadku, príčina bude v hlave a vyčerpanosti, malo regenerácie ,

greywolf
12. nov 2024

@thirstymonk alebo opatrovatelka sexy studentku na ktoru bude zena ziarlit. Hned bude mat chut na muza. 😉

autor
12. nov 2024

@greywolf ježiš. Tieto mužské,, vtipky"