Ahojte sme s manželom pár rokov pokiaľ sme nemali dieta sme mali super vzťah ako ho mame sa len častejšie hádame aj sex z mojej strany je na silu nemám takú chuť ako keď sme nemali dieta neviem ci to je únavou z mojej strany aj mi to je ľúto ze to takto dopadlo kedysi sme sa stále stiskali večer pred spaním vždy pusa. Teraz mam pocit ze si ma ani nevšimne.
@anketkarka kvôli jeho mame a vela krát sprostosti. 🙂 napríklad ze on chce ísť na vianoce ku nej a chce tam byt už týždeň pred Vianocami a aj po nebýva až tak ďaleko od nas tak neviem prečo by sme tam malý spať ešte ísť na vianoce a vrátiť sa domov okej ale prestavať a baliť sa a prať potom všetko vybavovať
@mara2010 nepíšeš ako sa zmenil a ako si sa zmenila Ty.
@mara2010 ked vtacka lapaju pekne mu spievaju. Vtedy si si ho vsimala, teraz mate obcas sex, z tvojej strany ziadna chut = muz to vyciti. Samozrejme ze casom ochladne vztah ked sa takto jeden z partnerov sprava. Predstav si ze ste par bez deti vecer spolu, tulite sa ste tu pre seba. Po svadbe by muz kazdy vecer zacal chodit na pivo a teba si vsimal menej a menej. Necitila by si sa podvedena? Pristupom a zmenou manzela.
@sergejj je to presne tak, veľa vzťahov nevydrží prvé 3 roky po narodení deti.. žena má prioritu dieťa, šestonedelie, muž čaká a ani sa nedočká…len nosí peniaze, nákup, zahrá sa deťmi a nedostane za to nič, aj večeru si musí urobiť sám😀 je to tak žiaľ.. žena unavená z prebdených nocí, z toho istého kolotoča a muž jej lezie akurát tak na nervy a nie ešte mať s ním sex?!😱 začarovaný kruh🙃 každý sa cíti oklamaný, je tu denne niekoľko príspevkov..
@mara2010 a na čom sa hádate? Ako sa zmenil po dieťati on? Ako si sa zmenila po dieťati Ty? Všetko sa zmení dieťaťom, ale partnermi ste ostali stále.