Myslite si ze je normalne ked sme s priatelom spolu 4 roky- ja 24 on 28,. A v poslednej dobe nemam chut na sex? Je to zvlastne kedze predtym som to chcela este viac nez on.. nic sa z mojej strany nezmenilo, stale sa mi paci rovnako, milujem ho rovnako co je zvlastne, nemam ani nejaké psychicky ci fyzicky narocne obdobie a predsa tam ta chut nie je. Netrva to sice dlho no mam strach ze to tak zostane alebo ze si to zacne pocase vsimat a bude za tym hladat nieco ine i ked to tak nie je..
@isadoraisa praveze nie :(
Vždy sú obdobia,kedy chce človek viac a potom kedy stačí aj menej.Dostali ste sa do rutiny a vtedy sa často chuť vytráca. Chlap už tak o ženu nebojuje, všetko sa stabilizuje. Chuť sa znižuje. Nevravím, že to tak majú všetci ale väčšina tým prejde.
pokial ho stale milujes tak to neries, predaa v takej situacii ti nemoze byt neprijemne so svojou laskou zdielat svoje telo! A casom to prejde, alebo si to uprac v hlave
Moze to byt aj koli hormonalnym zmenam v tele, ale skor treba rozlisit ci chut nemas z toho ze si to telo neziada alebo skor z psychologickeho hladiska? Mozno aj tym, ze sex bol. Dlhobo rovnaky a ziadne zmeny v nom,chyba taka divoka vasen a experimenty, alebo, ze sa pozerate na seba inak nez ste sa spoznali ak jeden z vas dvoch sa nejakym sposobom prestal o seba az tak starat.
Skus viac sportovat. Hormony z pohybu by mohli co to pomoct. Ak to mas v hlave, podvedomie/nevedomie tak musis na pricinu prist iba ty, do hlavy sa ti nikto nepozrie. A zaklad, je byt sama k sebe uprimna...
Podla mna je to normalna vec. Človek má rôzne obdobia, a hlavne to spôsobujú hormóny. Niekedy máme ich pokles alebo naopak. Človek by asi nebol človekom keby sa mu aspoň päťkrát za život nestalo toto. Uplne v pohodicke. Možno ťa zase naopak začalo baviť niečo iné. Ja som to tiež už raz zažila. Tiež mám 24 rokov a už som to tiez zažila, trvalo to asi dva mesiace 😃 partnerovy sa to moc nepáčilo ale prežil 😃 mne sa proste nechcelo. Nechcela som. A je to tak v poriadku 🙂
s priatelom som rok a pol, teda rok a pol spolu cca zijeme. Na začiatku to bollo aj trikrat denne, rano naobed vecer furt, teraz obaja mame tazsie obdobie a sex sa vytratil takmer z nasho vztahu, ale vobec nepocitujem, aby ma priatel nelubil, resp. zeby nase city nejako ochladli, len akosi spolu nesulozime.
Ahoj. Mne sa to dialo, lebo som bola veľmi unavená a tym pádom chuť nebola... A ani energia.
neberies antikoncepciu? mne to sposobovala