Mám 22 rokov a absolútnu nechuť do sexu. Je to pre mňa povinnosť, nutnosť.. až sa mi to prieči.
Priateľa milujem, sme spolu zatiaľ rok, neuveriteľne sa mi páči, komunikacia funguje - píšem to preto, že som vylúčila problém v tejto sfére. Začala som tento problém cítiť mesiac - dva dozadu a veľmi sa zhoršuje. Vôbec neviem čo robiť, trápi ma to - trápi ho to.
Keď sa chcem poradiť s lekárkou, absolútne mi nepodarí, nerieši to.
Radšej na záver podotknem, že beriem hormonálnu antikoncepciu (tabletky)
Na vine môžu byť pokojne tablety. Kamarátka kvôli rovnakému problému musela zmeniť antikoncepciu. Aj chvíľu trvalo, kým sa jej vrátilo libido
Za tym moze byt antikoncepcia. Tiez som mavala ten problem a potom sa pytala inych zien a viac ich povedalo, ze maju pri tabletkach znizene libido.
ja som to tak tiež mala pri tabletkách, vôbec som nemala chuť na sex, skúste inú ochranu
Úplne bežný vedľajší účinok HAK. Skús ju zmeniť. Dosť smutné od doktorky, že ju to samé nenapadlo.
Do nieje zlé... zatiaľ ste iba priatelia, povedz mu že ho (sex)chceš až po svadbe. Nieje na tom nič zle. Ak je to normálny chalan určite pochopí. A časom sa všeličo zmení 😉