Nechuť na intímne chvíle s priateľom

aakniron
3. aug 2023

Dobrý deň, obraciam sa sem s problémom, ktorý ma trápi už dlhší čas. Mám len 20 rokov, no nemám absolútne chuť na intimitu s mojim priateľom. Necítim žiadnu potrebu a ani fyzicky (dúfam, že viete čo tým myslím) to proste nefunguje. Je to pre mňa strašné, psychicky mi je z toho totálne na … a to, že som tak mladá tomu absolútne nepomáha (čítala som, že s týmto maju problém ženy, ktoré su ohodne strašie ako ja). S priateľom funguje všetko fajn, nemáme medzi sebou žiadne problémy a žijeme si spolu šťastne. Naozaj neviem čo s tým, k odborníkovi sa úprimne hanbím prísť.
Ak ste s tým niektorá mala problém a nejako ste ho vyriešili, bola by som neskutočne rada, za hocijakú radu. Necítim sa ako úplná žena a už vôbec nie ako 20 ročná. :(

domkakvet
3. aug 2023

@aakniron pred tym to bolo v poriadku, ci stale to je tak?

rebrambora
3. aug 2023

Ide len o neho alebo vseobecne o muzov, s kt si mala sex? Alebo ta len v poslednej dobre presla chut?

karolinakr
3. aug 2023

Kazdy dozrieva v inu dobu V 20ke by som na vykon netlačila

patusss
3. aug 2023

Neberieš HAK?

doriiis
3. aug 2023

Mozno by ťa skôr lákal sex so ženou.Alebo si frigidna

aakniron
autor
3. aug 2023

@domkakvet predtym bolo vsetko v poriadku, no posledne mesiace sa mi chut vytrácala, teraz je skoro neexistujuca

aakniron
autor
3. aug 2023

@rebrambora len poslednych par mesiacov, predtym bolo vsetko v poriadku

aakniron
autor
3. aug 2023

@patusss mala som teliesko pred dvoma rokmi asi pol roka, neviem ci to s tym moze mat nejaky súvis

nikpa
3. aug 2023

@aakniron a myslís, že to nemôže byť len týmto konkrétnym mužom? Že pri druhom by to bolo iné... Nemáš chuť len na neho alebo proste na žiadny fyzicky kontakt s nikým?

wildria
3. aug 2023

@aakniron mozno zmena hormonov, tie za to mozu takmer vždy..to sa obcas stava ze ma clovek take obdobie...mne sa to stalo kedysi este pri byvalom partnerovy. Vsetko ako tak v pohode a zo dna na den som uplne prestala mat chut, nechcelo sa mi absolutne az mi to bolo jedno obdobie takmer...nechutne... tiež dom si to nevedela vysvetlit trvalo to asi tak dva tri mesiace..no nebolo to bohvieco ale nastastie partner bol celkom chapavy a nerobil zbytocne sceny 🙂 doteraz si to moc neviem vysvetlit lebo sa mi to stalo len raz. Bolo to divne ze z ničoho nic sa to stalo...ale vravim, na 98% hormony 🙂 skus zájsť na gyndu a daj si nech ti vysetria hladinu hormonov 🙂 mozno ti chybajuce hormony nasadia a vsetko bude zase okej 🙂 alebo len vyckaj, ono to prejde aj same mozno, normalna vec ze raz za cas..sem tam za zivot proste nema clovek chut 🙂

mikadooo
3. aug 2023

@aakniron ja to mám počas pms, úplne nechuť na vlastného muža 🤭. Zas počas ovulky sa neviem dočkať večera. Čiže - za mňa - tipujem tiež že niečo s hormónmi máš.

vanilkovazmrzka
3. aug 2023

Mala si okrem tohto sucasneho aj nejakeho ineho chlapca?

nika501
4. aug 2023

@doriiis 🤦🤦

domkakvet
4. aug 2023

@aakniron tak to moze byt aj antikoncepciou, ak nejaku beries.

misicka36
18. sep 2023

A nie si veľmi unavená? Ze z únavy to je?