Nechuť k sexu pretrváva aj po vysadení HA

18. jún 2021

Pár mesiacov dozadu som tu písala že mám stále menšiu a menšiu chuť na sex. Že zrejme za to môže HA, vysadila som.. Mam pocit ze sa nič nezmenilo,našťastie vedľajšie účinky z vysadenia som nemala žiadne ale nechuť pretrváva. S priateľom sme 3 roky, subjektívne aj objektívne musím uznať že je to sexy udržiavaný chlap, cvičí stará sa primerane o seba takže v tom ze by sa on zanedbaval chyba neni. On má na mňa chuť stále keby dovolím aj každý deň 😅 keď ma vyburcuje sex je vždy skvelý ale vtrvá mi aj 40min kým sa poriadne navnadim... Fakt neviem co uz s tym... Najväčšie libido mám asi počas svojich dní ale to zas muzovi neni úplne po chuti 😅

lienocka2808
18. jún 2021

no to pravdepodobne nebude antikoncepciou, približne po tych 2,5r alebo 3r vzťahu sa prestavaju tvoriť endorfiny, tak ako na začiatku vzťahu. Ono je to naozaj len o tej chemii. Ja som to tak mala v absolutne každom vzťahu, modus operandi rovnaky 🙂 po troch rokoch z mojej strany opadol zaujem o sex s osobou s ktrou som bola. pritom na sex som chut mala, ale nie s partnerov s ktorym som bola. ja som sa s tym zmierila, teraz uz mam manzela, sme spolu cca 5 rokov, to isté. Ale sexujeme, lebo ho mám rada a nase spoluzitie je zalozené na niečom hlbšom, ako iba sex. neviem, ci som to dostatocne dobre vysvetlila, ale myslim si , ze budes asi podobny pripad.

elizabet173
18. jún 2021

@lienocka2808 ja som to nezazila nikdy, alebo to skripalo od zaciatku a nikdy sa to nezlepsilo, alebo to je to na rovnakej urovni roky, aj vyse desat

lienocka2808
18. jún 2021

@elizabet173 tak to mas fajn, ja nemam tak dlhe sexualne napatie v ziadnom vztahu. A moj muz je pre mna idealny, nemame ziaden problem. Proste u mna je to tak. V kazdom jednom vztahu to tak mam a mala by som ak by som pokracovala..

tenerifka
18. jún 2021

@lienocka2808 maximalne s tebou suhlasim, je to proste tak, chlap dokaze byt zamilovany do jednej zeny aj 20 rokov (ak ta zena stoji za to), u zien ta chemia rychlo opadne, prirodu neogabes.

lienocka2808
18. jún 2021

@tenerifka inak podla prirody, toto je skor domena chlapov, ze ta sexualna vasen opadava 🙂.

tenerifka
18. jún 2021

@lienocka2808 tak ziadne pravidlo nie je na 100%, u mña to je tak ako som pisala vyssie. No ale vezmi si to, ze napr.Jano a Mara su zobrati, po 4 rokoch sa uz nepritahuju, Fero a Zuza su zobrati 5 rokov, Fero Zuzu strasne chce, Zuza Fera nie, ale drzi....Tak si Jano odskoci za Zuzou, Mara by si tiez rada niekam odskocila, je frustrovana, ale zahybat sa nepatri, tak potichu trpi, Fero o nicom nevie a zije dalej stastny so Zuzou, ta mu obcas da, ale uziva si to najma s Janom......taky typicky pribeh spred 50-100-200 rokov.....a zili stastne az do smrti

lienocka2808
18. jún 2021

@tenerifka ano, muzovi nevadi si sexualne odskocit niekam inam, inak ostava so svojou zenou, ktora mu vyhovuje. U zeny je to inak, ta ked sa zamiluje, tak muza vacsinou opusti. cest vynimkam. Preto sa obavam, aby som sa nahodou do niekoho nezalubila. lebo potom neviem co by som urobila. 🙂

marcellka32
18. jún 2021

Čo okrem sexu ťa priťahuje na svojom partnerovi? Nemusia to byť len fyzické vlastnosti,..sama si odpovedz,...som s mužom 20 rokov a stále ma priťahuje, nie je všetko len o fyzickej kráse, ale aj o vnútornej

tenerifka
18. jún 2021

@lienocka2808 len muzov a zien v produktivnom veku je 50/50, muzi potom o trochu neskor zacinaju skor zomierat, preto je vo vyssom veku viac zien, takze ked si muz v produktivnom veku odskoci, je to za inou zenou, ktora si tiez "odskoci" k nemu.....

hettinka
18. jún 2021

Po vysadení HA sa stav neupraví hneď. U mna to trvalo skoro 2 roky, kým sa telo úplne vrátilo “do normálu”, so všetkým, teda aj libido.

marseillefan
18. jún 2021

@lienocka2808 vysvetlila si to dobre, ale je to trošku smutné pre nás chlapov, lebo my na vás máme chuť stále 🙂

janeninka
18. jún 2021

Zamerajte sa na budovanie celkovej blízkosti - rozhovory, dotyky, spolocny cas bez mobilov... no a co ze ti to trva 40 min, ved nech sa snazi

pininka1
18. jún 2021

@tenerifka tak to urcite nemozes takto vseobecne hovorit, lebo to nieje pravda, nie kazdej ta chemia opadne. Uz tu take temy boli a je kopec bab ktore maju aj po 20 rokoch stale na muza rovnaku chut a maju sex casto preto ze to chcu, ze nezabudli ze su aj zeny a manzelky a nie len matky a pod.

elizabet173
18. jún 2021

@lienocka2808 asi je to individuálne, ja som zase kedysi stále čakala, že sa nejako zladíme, no nedočkala som sa.

elizabet173
18. jún 2021

@tenerifka neviem, čo s tým má príroda, myslím, že je to individuálne, u niektorej neopadne. Súhlasím s @pininka1

adkatemp4774
18. jún 2021

Ja dom uzivala dlhe roky HAK a tiez som za poslednych niekolko rokov riesila znizene libido. Hak som vysadila pred 3 mesiacmi a mam pocit ze sa to lepsi. Ja tomuto vedlajsiemu ucinku HAKu verim. Skuste kuknut daky film od Tinta Brassa, to ta musi nakopnut ;)

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
essenceee
22. jún 2021

skus nejake afrodiziakum, spravte si masaž, kludne aj eroticku a uvidiš, že chut prijde sama