Nechuť k sexu

6. feb 2022

Dievčatá prosím nesmejte sa.. som 3r po pôrode a odvtedy môžem nemám chuť na sex. Pokojne by som aj tie 3r bola bez neho. Proste chuť žiadna. Trápi ma to keďže milovanie taktiež patrí do vzťahu.. dá sa to nejako vyriešiť ? Mate s tým skúsenost? Ďakujem

cobolotobolo
6. feb 2022

Upratovanie tiez nebavi a obcas sa poupratovat musi. Troska sa nalad, daj si vinko. Pocas sexu si mozes precvicit slovicka, zahrat v duchu nejaku slovnu hru, skontrolovat strop a steny, ci nepotrebuje vymalovat. Porozmyslat, co treba nakupit do chladnicky a je to. Tych 5 min raz za tyzden ubehne ako voda. 🙂

marca12
6. feb 2022

@cobolotobolo 🤣🤣🤣🤣

nenne27
6. feb 2022

@cobolotobolo 🤣🤣🤣🤣🤣🤣tato veta by sa mohla objavit v knihe, ak raz nejaku vydam, pouzijem ju a tebe poslem tantiemy😃 suhlasis?

autor
6. feb 2022

@cobolotobolo 5 minút do týždňa to nikdy nebolo 😉

cobolotobolo
6. feb 2022

@nenne27 S radostou. Ked zacnu chodit, daj vediet, poslem ucet. Staci mi 20% z honoraru, som nenarocny na udrzbu. 🙂
@autorka Ak je to viac ako 5 min, co tak skusit v duchu napisat recenziu na posledny videny dobry film. 🙂

tosomja
6. feb 2022

@cobolotobolo bože 🤣🤣🤣🤣🤣🙈

cobolotobolo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tosomja
6. feb 2022

@cobolotobolo nemám motiváciu doma 🤣🤣 príde až v piatok

majulino
6. feb 2022

Treba si dat urobiť hormonalny profil, bud mas niečoho malo, alebo vela. Alebo potom navštíviť sexuologa

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
spadnutaslivka
6. feb 2022

@viestta no keby sa chlap kus posnažil, aj jej by sa možno viac chcelo

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
spadnutaslivka
6. feb 2022

autorka, nie je dôležité, že si 3 roky po pôrode... sexuálny život je komplexnejší. Koľko máte rokov, ako dlho ste spolu, akú máte kvalitu života, ako často a aký sex ste mali pred pôrodom, ako sa k tebe správa normálne (myslím mimo jeho túžby po sexe. Či vie byť oporou, pomôcť, len tak potúliť aj bez nutnosti "veľkého finále"),... Únava, starosti, pohoda,... to všetko dosť ovplyvňuje to, či sa ti nakoniec chce alebo nie.

dolce_principessa
6. feb 2022

Pane boze to ti robi problem roztiahnut nohy aj ked nemas chut ??🤦🏻‍♀️ Uz sa ani necudujem ze si ti muzi hladaju milenky 🤣👍

h2
6. feb 2022

@dolce_principessa 🤦🏻‍♀️ Ty si empatická, ako fúrik betónu. Nemá problém roztiahnuť nohy. Trápi ju, že nemá chuť na sex, chcela by ju mať a užívať si to, ako predtým. A pýta sa, čo robiť.

ailiba
6. feb 2022

Je to celková nechuť, či s tvojim partnerom? A inak aký máte vzťah? Paci sa ti tvoja postava? Tvoj muž? Je tam veľa možností, prečo to tak je... Psychických aj fyzických.

tosomja
6. feb 2022

@dolce_principessa žena ľahko roztiahne nohy a popocita aj pavučiny na strope, horšie keď muž nemá chuť. Co by si mu poradila?? Jemu nestačí roztiahnuť a pretvarovať sa. Potom chudák žena, musí hľadať milenca 😄