Ahojte priateľ nechce somnou spávať. Denne húli trávu, myslíte, že aj to by mohlo mať nejaké dôsledky? Má už po 40tke, a vyjadril sa, že jeho to nejako nebaví a keď už tak len veľmi rýchlo a rukou. Možno je tam nejaký komplex, mne osobne to nevadí teraz skrz vieru atď. Len neviem či mi to v budúcnosti vadiť nezačne, predsa len som od neho mladšia a neviem, či chcem byť navždy takto. Čo sa týka nevery, tá tam nie je , čo má v hlave to už neviem....ale stále chce somnou tráviť čas, tak na základe toho dedukujem.
Tak sa zamyslam na co je komu taky chlap...
Super výber partnera, gratulujem.
Ten ma v hlave len travu - teda podla opisu nielen v hlave 😅😅 co ta na 40r hulicovi , impotentovi zaujalo? 😅😅
@ viestta Mám pocit, že tu mnohým prideľuje partnerov mestský úrad.
Je aspon poriadne prachaty ? 😅 ci je to ten , co poplati ucty , travicku a po 20. v mesiaci poziciava do vyplaty? 😅😅
no tak tvojmu fešákovi spôsobuje tráva nechuť na sex, hlava mu robí iné náhradné potešenia ako nejaký "trápny sex"... nechaj tak alebo si nájdi nehuliča, akože akú radu chceš? Či nikto iný nie je k dispozícii?
To vážne toto chces? Nemala si ťažké detstvo? Lebo máloktora žena s milujúcimi rodičmi si sama seba tak neváži, aby toto tolerovala. Nie len tie drogy ale aj ten sex je riadny problém. Ten musí fungovať vo vzťahu. Nie je to to najdôležitejšie, ale veľmi,veľmi dôležité z dlhodobého hladiska
Mňa zaujalo, že autorke nevadí nemať sex s chlapom, ktorý o sex s ňou nemá záujem, lebo denne fajčí trávu, "skrz vieru". 😀
Autorka ty mas nejaky spasitelsky syndrom a preto zijes s takym skrachovancom, si myslis ze ho zahchranis/zmenis a pojdes za to do nebicka? 🙈 lebo teda ziaden iny dovod ma nenapada naco udrziavat vztah so starsim chlapom, hulicom a impotentom bez penazi 🤷🏼♀️
Možno niečomu nerozumiem ja, ale ja som to vždy brala tak, že sexuálna abstinencia pred manželstvom má byť pre veriacich ľudí niečo ako obeta, čoho sa dvojica dobrovoľne vzdá pre nejaký vyšší cieľ - čo zjavne nie je váš prípad...
nemusíš pomáhať niekomu, kto o to nestojí. Ten spasiteľský syndróm v sebe v pohode môžeš zrušiť. A aké máš ďalšie ciele v živote? Byť oporou závislákovi? Všetko je len a len tvoje rozhodnutie, nech si to obalíš do pozlátka, za všetko si môžeš sama.
Tak ty cakas, ze on spadne na dno a potom ho to zmeni a prestane hulit travu, tak miesto toho radsej hladaj inde.
veď si doštuduj aké sú následky fajčenia trávy, podľa mňa nechuť na sex môže byť jedna z nich.
Takže v skutočnosti ani ty s ním nechceš spať, chápem správne? Skrz hriech smilstva. Takže vlastne v čom je problém? On s tebou nechce spať, lebo je nahulený, ty s ním, lebo chceš sex až v manželstve. Tak potom je všetko v najlepšom poriadku, či?
Akurát keď sa zoberiete (???) až vtedy to bude problém, lebo ty už budeš môcť, ale on stále nebude mať záujem.
Ty si tu nepisala nahodou minule, ze mas problem s frajerom, lebo nema peniaze? Ten mal tiez po 40 a hulil a ta mala tiez take iste totalne o nicom argumenty ako ty. Alebo je vas viac takych masochistiek?
Vykašli sa na neho chlap po 40 už nemá toľko chuť na sex a ešte feťak buď rada ,źe niesi tehotná chodí aspoň do práce
Neviem ako to napisat, aby to nevyznelo necitlivo. Ale Tvojou zivotnou ulohou nie je zachranit muzov, na ktorych natrafis. Zi svoj zivot, hladaj svoje stastie. On ma cez 40, ver mi rozmysla inak ako Ty (predpokladam, ze si od neho o dost mladsia). Ak vyznavas krestanske hodnoty a principy, najdi si podobneho chalana alebo takeho, co to respektuje u Teba. Niekedy mi tieto temy pridu ako vymyslene, a potom si uvedomim ake pribehy zivot sam uz napisal….
Akoze nic s tym nespravis??? Co si k nemu prirastena?? Normalne odid od neho, preco chces zit s nejakym starym dofetovanym luzrom? Aspon ze teda mu nestoji, lebo keby ste sa este rozmnozovali, to by bolo ozaj zle.
Nechaj ho hulit a ty hľadaj sebe rovného.
Podla mna by ti vyrazne pomohol psycholog, ktory by ti dokazal najst sebahodnotu ako taku a nasledne prides na to ze mas zit svoj zivot s ludmi ktori maju o teba zaujem.
Tvoj kompas sa toci ako ringispiel...
Ked chces pomahat, najdi si charitu a pomahaj tam kde to ma zmysel. Tento o tvoju pomoc nestoji, ty mu svoju nevyziadanu pomoc vnucujes. Preco? Preco vlastne investujes svoj vzacny cas, ktory ti bol vymerany do cloveka, ktory tu pomoc nechce? Ci naivne cakas, ze spadne na hubu, zasvieti mu v hlave majacik, on sa spamata, vezme su ta za zenu a bude ti do konca zivota vdacny za to, ze si ho zachranila? Joj moja, to sa este nacakas...
Citujem : mne osobne to nevadí teraz skrz vieru atď. ... aku vieru ?
Aaaa samozrejme ti gratulujem k úžasnému vyveru partnera 🤣
Mas doma fetaka a teba najviac trapi, ze ti susku zanedbava, hej??