Ahojte, chcela by som sa spýtať na váš osobný názor na danú situáciu resp na tohto chlapa.
Otehotnela som a posielal ma na interupciu, no povedal, že keď na potrat nepôjdem nebude vedieť žiť s tým vedomím a malého/malú bude chcieť vydávať, že on nebude vedieť žiť s tým pocitom, že nebude o tom dieťati nič vedieť...teraz zas názor zmenil a povedal, že keď si dieťa nechám, tak nech ho nijak nekontaktujem ani nič...podotýkam má 28r
Dieťa sa narodí a ty sa rozhodneš vi ho chceš mat zapísaného v rodnom liste
To znamená že budeš mat nárok na výživné a on bude mat nárok na diéta
Toto si treba dobre premyslieť
dieta po porode zapis do rodneho listu, a on nech plati vyzivne, ako mu to zakon o rodine kaze...a kludne moze prispievat aj tebe ako nevydatej matke...🙂 a to ci dieta bude chciet vidiet alebo nie, uz nech sa rozhodne podla svojho vedomia a svedomia
Nedaj sa zastrašovať jeho recami a komunikuj čo najmenej resp.vôbec načo?dieťa nechce, ani byť s tebou potrebuješ kľud a nie počúvať jeho vyhrazky
Moj nazor je, ze sa zlakol.
Príde mi ako nezrelý a nezodpovedný jedinec, ktorý nevie, čo chce.
@leni1977 môžem ti napísať? 🙏🏻
Dieťatko si nechaj, chlap je očividne ešte decko 😂 zvládneš to, aj moja mama bola sama na mňa, aj vysokú si spravila, mala to tažké niekedy ale žena zvládne veľa.
Dieťa zrejme plánované nebolo. Ako sa môžeš ty rozhodnút ci si dieťa necháš tak môže aj on ne chcieť viac kontakt len s tým rozdielom. Ze ak nebude súhlasiť s otcovatvom súd nariadi testy DNA a bude mať povinnosť platiť výživné a právo mat kontakt s dieťaťom.
Osobne by som ho viac nekontaktoval a po čase uvidíš. Niekedy je lepšie výživné oželieť ak teda nie si naň odkázaná
Ako si potom robiť naprieky
zrejme bolo dieta neplanovane a vas vztah nie az tak stabilny ak tam vobec neaky vztah bol .. kazdopadne ma strach a sam nevie co robot -iste to bolo prekvapenie .. to ze ty sa rozhodnes ho nezapisat neznamena ze v rl nebude -kludne to moze dat na sud ... a na dieta bude mat rovnkae pravo ako ty s tym nenarobis nic.. v zaujme dietata by soms a snazila nevyvolavat hadky a pockala ako sa to vyvinie .. mas este cas do porodu .ako dospely sa snad dohodnete ..ak nie rozhodne za vas sud(v ramci stretavania sa s dietatom) nazor na neho - aby osm sa nevyhla otazke- ten nemam ..nepoznam ho neviem ako to bolo medzi vami ,ale nieje ani prvy a ani posledny ..cakat ze budu uvazovat ako mamy/buduce matky je smiesne su to proste chlapy -zmyslaju inak
Kľudne napíš.
Názoru na tohto muža a všetkých reči okolo toho sa radšej zdrzim .... Otázka ... Ako si na tom finančne?
@toskanka Finančne celkom dobre, rodina by mi tiež pomohla resp stala pri mne.
Dieťatko si nechaj, chlapa kopni do zadku. Avšak, do RL by som ho zapísala kvôli výživnému. Keď už dieťa urobil, nech ho aspoň finančne zabezpečí.
Zaujimaj sa o dieta, nie o neho.
Je chorý na hlavu a mení rozhodnutia ako ponozky pravdepodobne rozdvojena osobnosť so správaním pubertalneho 15 ročného dietata
Kopni ho do riti...nič viac si nezaslúži....ja by som oželela jeho výživné..... ešte ti len bude robiť peklo.....ver tomu, že keď sa malé narodí problémy ti s ním len začnú a bude ti to veľmi znepríjemňovať....keď bude mať záujem o styk tak nech ťa dá sám na súd ...sama by som to neriešila: )
Chceš nájsť skutočne riešenie tvojej situácie? Rada ti pomôžem, pracujem ako terapeut. Pozrieme sa spoločne na tvoj problém z viacerých uhlov, aby si našla riešenie, s ktorým budeš spokojná.
@anjelik107 máš spravu
Že si si vybrala zlého chlapa. Čo si máme myslieť? Tak asi si vedela s kým môžeš otehotnieť, nie?