Názor na tento možný vzťah

17. apr 2022

Peknú nedeľu prajem 🙂
Rada by som si vypočula slušný názor nezainteresovaných, dospelých žien (kľudne aj mužov, samozrejme).

Je mi už dlhodobo jasné, že ma priťahujú starší chlapi. Jednak aj výzorovo sa mi oveľa viac páčia a zároveň vždy som bola skôr zameraná na rodinu. Som rodinne založená a väčšiu šancu na realizáciu som videla u starších, vyspelejších chlapov.
Som mladá baba ale nikdy u mňa nebolo prioritné opíjanie sa v kluboch a podobné záležitosti. Ak som aj mala chlapa, nebolo to len z nudy ale naozaj som časom chcela riešiť bývanie, svadbu a deti (nie hneď nazačiatku ale po pár rokoch). Mala som pár vzťahov s rovesníkmi ale ani po čase nebrali vzťah vážne a nechceli sa posúvať v živote. Začala som hľadať odomňa starších a dostala som sa do štadia, že okrem kamarátstva si nič neviem predstaviť s mužom, ktorý nie je približne o 10 rokov starší (+-). Veľa úspechov však nemám ani teraz , keďže takíto buď už majú dieťa/ex manželku a nechcú sa znova viazať alebo teda nie s takou mladou babou.
Pred pár mesiacmi som však spoznala chalana, ktorý je starší len o 2 roky a má totálne iný názor na život ako ja. Je pravý opak mňa. Kým ja hľadám niekoho s kým viem plánovať budúcnosť , on chce žit pre tento moment tu a teraz. O svadbe, bývaní a rodine nechce počuť ešte dobrých pár rokov a v podstate ho aj chápem, vekovo to nesúri ani jedného z nás.
On sa od začiatku stavial ku mne tak, že ma chce bližšie spoznať. No vie, že ja to beriem čisto kamarátsky , keďže si s ním neviem predstaviť nič viac. Teda nevedela. V poslednej dobe naňho čoraz viac myslím a predstavujem si aké by to bolo s ním.
Mám to podľa vás skúsiť? Bojím sa, že naše priority sú iné a doplatil by nato náš vzťah. Bojím sa, že “premrhám” ďalších pár rokov s niekym, s kým to nikam nevedie a zase budem na úplnej 0.

kittykat22
17. apr 2022

Pokial ti uz zo zaciatku muz hovori ze to vidi na zivot tu a teraz, tak od toho moc zalozenie rodiny necakaj. To su casto chlapci a muzi ktori sa usadia neskoro - ak vobec. Skus si najst niekoho kludnejsieho a stabilnejsieho. Nevidim dovod aby si sa obracala na muzov 10+/- pre zalozenie rodiny. Staci ked hned na zaciatku vztahu avizujes, ze hladas muza na zivot a zalozenie rodiny - ono to potom ti co zostanu nejako podvedome aj ocakavaju a su zmiereni :D ti co o tom nechcu ani pocut, sa bud hned vytratia alebo ti budu vysvetlovat, ze si treba najskor uzit. To nie je tvoja cielovka. S muzom nemusis stracat roky cas. Ved v tom vztahu vidis, ci to niekam speje alebo nie. Kludne mozes zo vztahu vyskocit v behu par mesiacov. Nikto ta tam za nohu nedrzi.

babovka2321
17. apr 2022

Podla mna strata casu. Mam v okoli zopar takych vztahov, kde zena by sa rada posunula uz niekam a chlap by sa len zabaval a uzival si zivot. Neukoncia vztah len preto, ze im je luto stratenych rokov a opat zacat "odznova". Tak radsej nestastne cakaju, ci ich chlap konecne zmeni nazor, alebo nie. Ak vies presne, co chces a on chce nieco ine, nesla by som do toho.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
17. apr 2022

Ide o to, že sme ešte dosť mladí tak verím, že by sa to časom zmenilo uňho.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janinah
17. apr 2022

Je iné povedať,že chcem mať rodinu,ak stretnem tú pravú a iné povedať,že bývanie a svadbu neriešim niekolko rokov ani keby čo bolo.Ja by som s takým ani nič nezačínala,nemienim niekoho prehovárať...a ísť do vzťahu si len užívať tu a teraz to nikdy nebolo pre mňa,ty si zrejme taká istá.Strata času....

sszuzu8
17. apr 2022

Chyba ti otec však? Tiež som bola priťahovana staršími mužmi dovtedy kým som si neuvedomila ze hľadám len muža co mi nahradí rolu otca. Jeden mi nahradil a za 2 mesiace nášho vzťahu som našla duševného otca prišlo uvedomenie hlboké prijatie a túžba po starších mužoch odišla.. Mam priateľa vo svojom veku a neviem si viac predstaviť niekoho staršieho pri sebe. Toho "otca" som našla keď som mala 27 a hľadala som ho v podstate od puberty.

karhu
17. apr 2022

ta si dajte cas, cca rok dva a ak sa to nikam neposunie, vrat sa k hladaniu starsich🙂

miadi
17. apr 2022

Mate uplne ine nazori chcete ine veci od zivota a ty chces cakat ze sa to alebo on raz zmeni. Byt s niekym len aby si nebola sama. . Hladala by som niekoho co chce od života to co ja. Tento si chce stebou uzit tu a teraz a ked pride nieco lepsie..,

kornelies
18. apr 2022

Kolko mas rokov? 21?

autor
18. apr 2022

@kornelies On má 25 a ja 23

kornelies
19. apr 2022

Neviem, kam sa ponahlas v 23 rokoch. Uzivaj si mladost urcite do 30ky.