Názor na situáciu

7. sep 2022

Ja 20, on 31. Obaja pár mesiacov po rozchode. Spoznali sme sa na oslave spoločného kamaráta, neskôr sme sa pár krát ešte stretli na nejakých akciách. Pokecali sme ale vždy sme mali pritom vypité. Na jednej akcii sme takto skončili v posteli. Nejak som to neriešila, vedela som, že z toho bude len max jednonocovka. Avšak nechala som si tam nejaké veci. On bol odcestovaný ale celý týždeň sme boli v kontakte. Keď došiel priniesol mi veci a trocha sme sa ešte túlali mestom, rozprávali sa. Prvý krát bez alkoholu. Prekvapivo to bolo dobré a mali sme si čo povedať, rozumeli sme si. Spýtal sa ma, kedy ma môže zobrať sa niekam najesť, že pozná pekné miesto pri vode. Trocha ma to zaskočilo, prišlo mi to ako pozvanie na rande. Neviem, či to má zmysel prijať. Neviem či by to fungovalo a či vôbec to myslí vážne alebo chce len opäť sex. Aký máte názor na situáciu resp. čo by ste robili vy na mojom mieste?

bert22
7. sep 2022

a co stratis tym, ak to vyskusas? ved ak mas zaujem, tak nevidim dovod, preco neist. ak to prve rande nevyjde, tak ho stale mozes poslat kadelahsie :D isto by som sla, ved sama uvidis, ako sa to vyvinie. mozno z toho bude velka laska 🙂 ak nepojdes, budes si to vycitat. tym som si ista.

babovka2321
7. sep 2022

Z tohto vobec nie su zjavne jeho umysly, ak ti je sympaticky, daj tomu sancu. Aj keby mal za lubom len dalsi sex, neznamena to, ze mu v tom momente vyhovies.

a_alexandra_a
7. sep 2022

Veľmi nad tým premýšľaš. Ak chceš, choď, ak nechceš, nechoď. Koniec príbehu.
Na čo si dopredu vytvárať scenáre čo bude keď..., čo ak chce toto a hento... Ak už si s ním raz spala, tak nejaké oťukávačky nehrozia. Buď vám bude spolu dobre, alebo nie. Z gauča bytu to ale nezistíš, zbytočne budeš nad tým premýšľať.

7miriam77
7. sep 2022

Ved ak ste obaja bez partnerov, preco by si nesla? Uz sa poznáte 🙂. A sama uvidis, kde to vystreli....ved ta nebude urcite do nicoho nútiť...

maialeo
7. sep 2022

Už si s ním spala tak čo riešiš zbytočnosti... choď, nejak to dopadne.

autor
7. sep 2022

Áno už sme spolu spali a ani nejde nejak o to, len sa bojím, že sa namotám, keďže som toho ľahko schopná a preňho budem len taká zábava. Nie celkom si viem predstaviť, že chlapovi by vyhovoval na vzťah takýto vekový rozdieľ.

ckocka
7. sep 2022

Nechala si si tam nejaké veci znamená rátala si s ďalším stretnutím.

autor
7. sep 2022

@ckocka práveže som nerátala, nechala som si veci v zmysle, že som bola ešte stále pod vplyvom, keďže som išla domov o 10tej a pili sme nejak do 5tej a zabudla som si tam kabát.

maialeo
7. sep 2022

Tak už len tým že si s ním spala hneď na začiatku je trochu divné, nie? Takže teraz mať úvahy, či sa namotáš je jedno.

pralinka25
7. sep 2022

ved sa nejdete brat. ide iba o streto/rande co nim mozes stratit? max par hodin casu alebo ziskas. toto nie je raketova veda. pockaj ked sa budes musiet rozhodnut ci das dietatu rano 5.oktobra pancusky alebo nie. to este len bude.
no dobre ospravedlnujem sa za ironiu ale toto riesis zbytocne. ak sa ti paci tak chod. mozno to bude kratky romanik, mozno dozivotny, a mozno ziadny. neprestava ma udivovat ako si ludia sami sebe komplikuju zivot nicim.

autor
7. sep 2022

@maialeo Nemyslím si, že je na tom niečo divné. Resp. brala som to ako zábavu na jednu noc kde viem, že sa nenamotam keďže jedná sa len o jednu noc. No to, že sa chce ešte stretnúť, komplikuje situáciu

a_alexandra_a
7. sep 2022

Tak povedz rovno, že chceš len chľastať a spávať s chlapmi a vzťahov sa bojíš. Skôr ako vekového rozdielu by som sa bála ako dopadnem, keď mám takýto prístup.

ckocka
7. sep 2022

No tak ale kabát už máš, kde je problém povedať nie? Alebo sa ti to ťažko vyslovuje?

maialeo
7. sep 2022

vieš o tom, že sexualita nie je zábava na jednu noc?

autor
7. sep 2022

@a_alexandra_a skôr sa bojím ľudí ako ty, cez internet súdiť niekoho koho nepoznám

a_alexandra_a
7. sep 2022

Ja konštatujem len to, čo sama píšeš. Opiješ sa, vyspíš sa s chlapom a keď sa chce stretnúť tak už cúvaš, už sa bojíš. Spať si sa s ním nebála? Piť si sa nebála? Takýmto prístupom si urobíš takú reputáciu, že chlapi ťa budú brať naozaj len ako jednorázovku

martul
7. sep 2022

Hmmm, skončiť v posteli s človekom s ktorým nechodíš problém pre teba nie je, ale keď máte spolu chodiť spoznávať sa, zaľúbiť sa, nad tým uvažuješ....
Na grc ti nie je samej zo seba?

ckocka
7. sep 2022

Nikoho nesúdim, ale ak na pozvanie do postele bez rozmýšľania kývneš a potom rozoberáš pozvanie na jedlo ako zásadný prelom v živote urobím si názor. Súdenie si si vykoledovala sama tým že takú somarinu napíšeš.

svokrinjazykmonika
7. sep 2022

No neviem, ja byť chlap tak nemám absolútne žiadny rešpekt pred babou čo mi len tak skočí do postele a brala by som ju len ako matrac a nie ako materiál do vzťahu. Len vytrtkať a zahodiť. To akože takto robíš s každým? A neni ti kokotno samej zo seba? No ak má chlapec záujem o niečo viac tak nechápem nad čím rozmýšľaš. Môžeš byť len rada. Nechápem nad čím rozmýšľaš, to my ti máme povedať či máš záujem alebo nie? Vekový rozdiel je váš najmenší problém, ja s manželom mám tiež 8 rokov rozdiel a nevadí to lebo záleží aj na mentálnom veku. Ty podľa toho čo tu píšeš si sa zasekla niekde v šestnástich takže neviem či je pre teba dospelý muž dobrá voľba, avšak je tu šanca že ťa dá trochu do late. Sama si najprv ujasni či chceš len piť a trtkať alebo vzťah.

vero96
7. sep 2022

@svokrinjazykmonika preboha... chlap ju má dať do laty, dobré. podľa toho čo si tu napísala Ty asi dávaš doma do laty nie len chlapa ale aj šálky v skrinke. po prečítaní jedného odporného komentára od teba mi je úprimne ľúto ľudí v okolí tvojom. lebo ak sa toto neštítiš napísať online, nechcem vedieť čo robiš naživo. fuj. grc.

nairia
7. sep 2022

ved ked ti je s nim fajn, preco by si to odmietala? ved chod s nim von a uvidis, nemusi to vobec smerovat k sexu, ak aj bude, nemusite skoncit v posteli. sama si to ukocirujes. a ci prenho budes zabavka alebo nie, to teraz nezistis.
btw, mozte spolu randit rok, dva, tri a moze to skoncit. ale na to, ake ma s tebou umysly sa s nim aj tak musis chvilku stretavat, nie? akoze nemusis, len polemizovat o tom je tazko.
tak sa vratim na zaciatok - ak je ti s nim dobre/prijemne a mate o com pokecat, kludne pozvanie prijmi.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
brembo
7. sep 2022

teraz už darmo rozmýšlaš,išla si na to z opačného konca. Teraz ked dostal čo chcel,tak tažko zistíme,že o čo mu ide. Ale najskor mu ide o kamarátstvo s výhodami-ako sa teraz tomu hovorí. Pravý význam slova je niekde inde.

0silvia0
7. sep 2022

Isla by som, uvidela by som, vyskusala by som. Ale moc to pitves, riesis, namotam sa nenamotam sa, posobi to dost no... nezrelo este.
11 rocny vekovy rozdiel mam aj ja s manzelom, sme spolu 22 rokov.

0silvia0
7. sep 2022

@svokrinjazykmonika to je zlate a ona ma mat respekt pred chlapom ktory berie do postele vsetko co sa nuka? Ach tie stereotypy... chlap moze skakat po kazdej, je to borec, a zena je prostitutka pri rovnakom spravani, no dobre🧐

aurora33
21. júl 2023

No ako tak ste spolu či nie?

autor
21. júl 2023