Navonok idylka a nie až tak ružová realita

9. aug 2023

Máte aj vy takych známych, že vystupuju navonok ako idylka a v súkromí už to nie je také ružové?
Ja neviem ako sa mám tváriť, kamarátka sa mi chváli svojim mužom, aky je profesne úspešný, sú o ňom články na nete, preposiela clanky, sú spolu od vysokej školy. No, ale čítala som na MK jej príspevky ako sa k nej veľmi zle správa, ako jej nadáva, ako doma nič neurobí, ako sa správa k jej matke, teda jeho svokre, oplzlo im nadáva. A potom, keď mi posiela takého články ako je úspešný, ja neviem či mám nad tým sa rozplývať, lebo sa mi na základe týchto diskusii dosť zhnusil a neviem ako jej mám na to reagovať. Mám sa tváriť, že o tom neviem, čo písala na MK? Tak sa v podstate tvarim, aby jej to nebolo nepríjemné, ale nechce sa mi ani reagovať na jeho úspechy v kariére.

liz_lemon
9. aug 2023

poznam takych vela, napr. jednych sme raz stretli niekde, drzali sa za ruky, este som im aj tak trochu zavidela, a do polroka boli rozvedeni, takisto si z detstva pamatam susedov, co sa strasne hadali, ale na ulici boli ako cerstvi zalubenci, niekedy predstiera idylku len jeden z paru, a niekedy obaja, ale na co je to dobre, to netusim, hlavne, koho chcu klamat

martinmmartin
9. aug 2023

No bud to nechaj tak alebo ked fakt musis tak zacni ty temu mimochodom len tak zovseobecnene ze si si vsimla ze kopa ludi dava na instagram ruzove tsunami a v sukromi je to priamy opak, nic osobne ale predsa len jej daj moznost zareagovat . Davaj bacha aby mala furt obidve moznosti .- ti to vyklopit ze to je aj jej pripad alebo dalej zatlkat a ttvarit sa ze nic - musi sa rozhodnut sama a ty ju nemas co do nicoho tlacit.

sense
9. aug 2023

Ak je ozaj kamaratka...by som jej povedala...ze super aky je uspesny len ma mrzi ze v sukromi sa sprava inak...a zmenila temu....a ano poznam takych parov niekolko...s mas toho plny fb a aj insta ci ine siete....
Inak mam dve znane , ktore prezenzuju dokonaly zivotma tu riesili problemy....

anjelicek26
9. aug 2023

Prakticky poznam len jeden taky par...pamatam Si,Ako Mi kedysi v slabej chvilke napisala,ze ju zasa zmlatil a vyhraza sa jej,ze jej vezme dceru a teda dodnes asi tri roky neskor su spolu a pan policajt a fotky vsade ako skvely par🥶Vzdy mi hrdlo stisne,ked ich vidim.

syslik81
9. aug 2023

keby ti chcela povedat ake to maju doma tak ti to povie... tu asi mysli ,ze vystupuje anonymne takze ma mietso kde sa moze vyzalovat ... ty sa do toho nestaraj..nevrav jej nic .. lebo sa moze stat ,ze pride aj to malo miesta na stazovanie sa ako je modry kon a uz nebude mat nikoho komu by sa vyzalovalo a bude to este horsie

domkakvet
9. aug 2023

Neries to a rob sa ze o nicom nevies, keby chcela povedala by ti to.

medyna
9. aug 2023

a načo budú na verejnosti prepierať svoje "špinavé prádlo" ? Je to ich vec, ich súkromie, síce smutné, ale keď kamoška o tom nechce hovoriť, nechaj to tak, je to jej vec.

nikha2809
9. aug 2023

@liz_lemon jeejda, to mi pripomenulo našich byvalych susedov, v noci vreskot, treskot ako sa mlátili, a ráno ako nič išli na dovolenku pekne za ruku s kuframi k autu 😂 ona krívala a on s monoklom 😂

luccija
9. aug 2023

Nijako prehliadať...veď to je jej život.Mozno to, že sa sprava zle v súkromí potrebuje zakryť jeho uspesnostou

andy03
9. aug 2023

Mne vcera padla sánka, lebo dobrá kamaratka včera prišla k nám a oznámila ze sa rozvádza, ze ju manžel 8 rokov psychicky týral a minuly týždeň už aj zbil , tak sa takto rázne rozhodla.
Pritom pred 2 týždňami sme spolu boli na večeru, romantika, srandicky..-
V tomto svete sa už ničomu nečudujem

marcellka32
9. aug 2023

Poznám 2 páry...na verejnosti po meste za ručičky a jeden z nich v inom meste za ručičky s inou...
Ale neriešim

janickacrazy
9. aug 2023

Bohužiaľ poznám taký pár, ona keď je sama sa vkuse naňho sťažuje, aký je hrozný a ako ide podať o rozvod. Keď idú spolu, tak sa držia za ruky a romantika z nich priamo srší. Na FB vyznanie od nej, aký je super a ako ho miluje. 😁🙄

marcellka32
9. aug 2023

@janickacrazy mne je zle keď ich vidím, je šťastná že má kabelku furla od neho, on si žije svoj život v inom meste

kornelies
9. aug 2023

Trapi ta, ze tvoja kamaratka sa ti nestazuje? Evidentne nie je tvoja dobra resp. najlepsia kamaratka, iba kamaratka, akych mozeme mat aj desat alebo dobra znama.
Co dosiahnes tym, ze jej povies, ze citas jej prispevky ako sa stazuje??? Pre teba zadostucinenie, pre nu sa stanes uz iba znama. Nebude ta kontaktovat.
Inac vstupila si do jej 13.zamknutej komnaty, kam by si sa nedostala nebyt MK.

lauriik
9. aug 2023

Ja osobne nepoznam. Ale vsimla som si, ze na instagrame je taky trend. Baba sa tam ukazuje s manzelom aki su stastni, zalubeni, same storicka spolu a za chvilku rozvod. Takych tam bolo vela 😏

anketkarka
9. aug 2023

To je dnešný trend tváriť sa, že všetko je perfektné a hrať divadielka buď len pre verejnosť, alebo aj vo vzťahoch. Keď nie si in, tak si loser. Musíš mať perfektný život tak ako vačsina. Inak nezapadáš. Smutné je takto žiť. Všetci majú svoje dôvody na to, ale môžu kandidovať na Oscara.

ahhola
9. aug 2023

Z coho si si istá, ze sem píše ona?
Myslíš, ze 2* VS by si chodila sem pre pochopenie, radu, medzi pospolity lud😃?
Skôr si zaplatí diskrétne ho drahého "odborníka" niekde▪️

mikadooo
9. aug 2023

Nereagovala by som na jeho úspechy. Predpokladám, že nie si povinná jej to lajkovať, či? Takýchto "dokonalých" vzťahov je predsa plný FB/insta/... Ak sa ťa opýta, prečo nelajkuješ, tak by som jej medzi 4 očami vysvetlila prečo - že pre mňa je to jednoducho z ľudského hľadiska hajzel, bez ohľadu na to, aký je úspešný vo svojom odbore. 🤷. Ale ak sa ti zdoveruje so svojím súkromím, nepredpokladám, že bude od teba očakávať lajky na tieto články. Ak si si len vydedukovala, že má v súkromí problémy, najskôr by som sa jej na rovinu opýtala, či to bola ona na mk, alebo nie.

cimage
9. aug 2023

Tiez by som nereagovala na tie clanky, mozno ju to prejde ked neuvidi zaujem. A co sa deje doma, tak je jej vec. Ked si necha nakricat na seba a mozno aj zmlatit, tak je to tiez jej vec. Este by si mohla zacat vseobecne temu o domacom nasili a ako sa niektore pary tvaria ako nic. Uvidis, mozno sa k niecomu prizna.

autor
9. aug 2023

@mikadooo mala tu aj fotku, aj jasný nick, podľa jej mena... Takže to viem isto, že to bola ona. Až také blízke kamarátky nie sme.

miadi
9. aug 2023

Aj dve veci mozu byt pravda . To ze je na nu hnusny aj to ze je pyšna na jeho uspech. Nebudete blizke kamosky ked sa ti nanho nestazuje a ukazuje len to pekne . Odpisala by som jednym slovom “ super.”

mikadooo
9. aug 2023

Oukay, v tom prípade by som na tie články o jeho úspechoch nereagovala, tak ako som písala vyššie.

kukuk29
9. aug 2023

Ved jej napis, ze sa tesis s nou ze ma uspesneho muza a hlavne ze k nej sa pekne sprava a je s nim stastna 🙂