Som po druhom pôrode, malý ma 5 mesiacov už a skúšali sme to iba raz. Nepáčilo sa mi to, taky hnus som k tomu mala. Vôbec ma neláka chuť na sex, už len pomyslenie na to má odrqdza a vidím na manželovi ze ho to trápi Poradte mi, ako sa opäť do toho dostat
Hormony dokazu vela. To z toho si nic nerob, chce to myslim len cas.
@janka1011 prepac,ale naozaj je chudak. Aby si za 5 mesiacov nenasla cas ked aj na rychlovku? Netreba zabudat,ze nie je len otec,ale aj muz. Potom sa necudujme,ze koncia vztahy,ked porodom zeny zabudnu byt manzelkami a chlap je na druhej kolaji. Nevravim,ze to musi byt intenzitou ako predtym,ale ako sa ma citit muz v takomto pripade? Ze ho zena vyuzila na splodenie deti a teraz bude sluzit uz len na prinos penazi a tam jeho život konci?
@marca12 päť mesiacov od pôrodu nie je ešte tak strašne veľa. Každý normálny, opakujem normálny chlap to vie pochopiť a nemá s tým problém. Život nie je len o tom jednom. A tu nejde o to, že si nenašla čas, prečítaj si lepšie príspevok.
@sergejj no keby tak chlapi mohli rodiť...hneď by bolo po hrdinstve...
Som v rovnakom pate ale na opačnej strane😪 Je úžasné, že situáciu vnímaš a chceš ju riešiť. Mrzí ma, že ako obvykle, si sa tu okrem kontraproduktívneho dotazovania k ničomu nedopracovala. Ani ja nemám návod ako ti pomôcť.......ale určite by som na tvojom mieste vyskúšal hračky pre teba samú a skúšať nechuť prekonať na začiatku aspoň hraním sa sama so sebou - a určite nejaké afrodiziaká a zmenu prostredia - vypadnúť niekam úplne mimo bežného prostredia a problémov.......Hlavne to rieš a nečakaj, že sa udeje zázrak a všetko sa spraví samo, lebo nemusí. My sme mali za 4 roky od splodenia syna sex menej než 6x. Priateľka cíti vyslovenú bolesť keď na to príde. Snažím sa byť chápavý a byť jej oporou no aj tak som na tom kvôli tomu psychicky zle, mám výkyvy nálad a keď ma to zlomí hocikedy si poplačem. Proste len bojuj, keď ho ľúbiš nenechaj ho trpieť!! 🙏✊
@vasjar Dojčíš? Ak áno, tak je to hormónmi a je to úplne normálne. Po skončení dojčenia sa to veľmi pravdepodobne dá do normálu.