Návod ako zbaliť chlapa

miska6868
1. jún 2023

Ahojte,

ako by ste zbalili chlapa ktory sa vám páči na letnej terase a ktory sedi s dalsimi chlapmi ? vymienate si pohlady , usmevy a citite medzi vami chemiu a sympatie a pritom ste si uplne cudzi .

obleckodogymu
1. jún 2023

@miska6868 čakala by som kedy on príde, sama by som za chlapom nikdy nešla😊

mladena
1. jún 2023

súhlasim s vyššie, ťažko povedať či tú chémiu necítiš len ty, chlap by snáď nemal mať problém urobiť prvý krok 🙂

rillwen
1. jún 2023

To čakanie na prvý krok od chlapa v 90% prípadoch znamená že nič sa nestane aj keď obaja by chceli.

Usmej sa na neho, žmurkni a nadviaž rozhovor o nejakej neutrálnej téme. Isto mu dôjde.

dzulli1980
1. jún 2023

Muži sú lovci, ak sa mu páčiš, nájde spôsob ... určite by som sa mu nepodkladala ... nevedno, či tú "chémiu a sympatie" necítiš len Ty ... ak po ňom furt hádžeš pohľady a úsmevy, možno mu to jednoducho len lichotí, nič viac.
@miska6868

blondiee83
1. jún 2023

Tak sa na neho usmej, popri tom, ako sa na seba pozerate, vstan a chod sama k baru a cakaj - objednaj si tam trebars kavicku. Ak za tebou nepride, tak zrejme nema az taky zaujem a je to tak, ako vyssie pisali - len mu lichoti, ze sa na neho zena usmieva 🙂

viestta
1. jún 2023

Keby mal chlap zaujem, zdvihne zadok a zacne konat. Ked nekona, nie je zaujem, len sa citi polichoteny, ze na neho nejaka hadze pohlady. A mozno je aj zadanay, takze ziadne dalsie nepotrebuje lovit, len si uziva tvoju pozornost. No kto by si to neuzival?

nikto2234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mladena
1. jún 2023

@nikto2234 čoraz viac takých "mužov", žena aby prvá nadviazala rozhovor a ak si náhodou na prvom rande nezaplatí svoju úhradu, v najlepšom prípade aj úhradu toho chlapa, tak je hneď zlatokopka.

cubo2
1. jún 2023

Nie je na tom nic zle, ked nenapadny prvy krok zacne aj zena, prejavi tym sympatie a zaujem. V dnesnej dobe, ked nejaky muz skusi oslovit zenu vonku tak pomaly div nevola policajtov za obtazovanie. Takze aj muzi su v tomto opatrni.

Mozes to skusit oklukou - napis na listocek svoj fb / ig /cislo a posli kamaratku za tym chlapom, ze "ahoj, kamaratke sa pacis, ze ci ti mozem dat jej kontakt). Ak jej budes sympaticka a je nezadany, mozno sa ozve.

hopsadobrandejsa
1. jún 2023

Nerobil by som nic..... Vztahy najradsej nadvazujem organicky cez kamaratov alebo znamych. Su pripady ked clovek nadviaze priatelsky vztah ale to su skor vynimky nez pravidlo.

My toto mavame poslednu dobu celkom bezne v praci s kolegami. Casto sa nam podari prichytit baby ako sa pozeraju, ale my s tym vela nerobime. Je to neprofesionalne balit zeny v praci a navyse si z pracoviska nerobime holubnik.

Aj tak vieme, ze na druhy den alebo o par dni neskor budu u nas znova cize my si z tohto tazku hlavu nerobime 😅.......we know what's going on.

My sme v praci cize ak nieco chcu, staci si len otvorit usta. U kolegovcov niektore zavahali a tak sa nasli smelsie ktore zobrali cast iniciativy do vlastnych ruk aby sa lady pohli a funguju v pohode.

Ja viem, ze zeny povedia, ze muzi maju byt muzmi a urobit prvy krok, ale nalejme si cisteho vina, kolkokrat Vam vysla tato strategia? Stavim sa, ze Vam par krat unikol dobry chlap len preto, ze ani jeden z Vas neurobil prvy krok.

Pozri, mozno ma priatelku, mozno si len uziva tvoju pozornost a mozno by ta aj oslovil ale nevie ako. Nie kazdy vie nadviazat small talk s cudzim clovekom.

Faktom ostava, ze nemusi urobit vobec nic a nebude to ani mat nic spolocne s jeho sebavedomim ba nebude ani muzom "o cosi menej" len preto, ze zenu neoslovil.

" Muzi musia urobit prvy krok"........my musime len platit dane a zomriet, vsetko ostatne je na dobrovolnej baze 😀

Ved ak ho chces spoznat tak urob prvy krok. Keby som mal vkuse cakat kym sa druhy clovek rozkyve tak v zivote nic nemam. Prevezmi iniciativu.....ak nechces tak nemusis, aspon na dochodku pospominas jak si mohla oslovit toho fesaka na terase 🙂.

miska6868
autor
2. jún 2023

@hopsadobrandejsa tak zrejme ho už neuvidím na tej terase pravidelne , čiže aká iniciatíva by mohla ešte nasledovat? 😊 napísat mu na sociálnu siet a čo napr?😃