Našla som ho s inou ženou

hsjdudhdbd
4. jan 2023

Je to hrozne strasne uplna trauma ktoru nikdy neprekonam….. prisla som domov … mala som prist az na dalsi den. Bola som u mamina jednu noc s dcerou na vianoce az nieje sama. Moj muz ze si oddychne zatial je stale v praci. Prisla som otvorila dvere a zrazu pocujem vzdychanie zo spalne…. Mne sa srdce zastavilo. Videm hore po schodoch a moj muz tam bol v nasej posteli s inou zenou ona naha on nahyuzivali si to tam. Mali vasnivy sex v plnej parade . Zastavilo sa mi srdce mozog vsetko. Prestala som dychat. Nedokazala som ani hlasok vydat iba ujst a plakat a plakat . Nasledovala scena atd…. Ani sa mi to nechce opisovat prosi o odpustenie co teraz????

jackiem__
4. jan 2023

@hsjdudhdbd ak to urobil raz moze to urobit aj viackrat ..je mi to luto, bud silna, vela sil prajem

simonecka008
4. jan 2023

@hsjdudhdbd ziadne odpustenie.. zbalit veci a nech vypadne za milenkou.

nikoleta999
4. jan 2023

@hsjdudhdbd niekto Ti tu bude písať, ako tomu máš dať ešte šancu, však kvôli dcére...lebo v konečnom dôsledku budeš i tak Ty tá zlá, lebo si nedala manželovi šancu, to je tá irónia, keď muž podvedie a žena mu to neodpustí ... No mne by sa chcelo grcať, keby si mám ľahnúť vedľa neho a ešte do mojej postele, kde boli spolu. Aj keď odpustíš už nikdy, ani keby šiel len o ulicu si niečo kúpiť nebudeš mať 100% dôveru a budeš ho stále kontrolovať, keď niekam pôjde, keď s niekým bude volať, keď bude s niekým písať, či keď budú mať chlapskú jazdu... Toto už nebude krásne manželstvo ... Čiže by som mu poďakovala za posledné krásne Vianoce a kopla ho do prdele

lilyianka
4. jan 2023

@hsjdudhdbd toto keby som ja videla, tak by som ich buď dobila ako hadov alebo jednoducho odišla a ignor
Tak či tak by ale záver bol rovnaký =koniec!

petamich
4. jan 2023

pre mna je nevera neakceptovatelna a uz duplom ak by si manzel milenku (pripadne jednorazovku) priniesol do nasho bytu, nasej postele - totalna neucta ku mne, nasmu domovu a este na Vianoce

neviem ale ako by som reagovala ale urcite sa s niekym porozpravaj, idealne aj s odbornikom, zazila si velky sok

loliki
4. jan 2023

@hsjdudhdbd Poraď sa s psychológom. Tu nedostaneš odborné rady. Si v šoku a je to dosť veľká trauma, ktorá sa ťažko predýchava.

dzulli1980
4. jan 2023

A prečo si ušla? ... ja by som si teda nenechala ujsť ten moment na priamu konfrontáciu "priamo pri čine" ... žiadnu šancu mu nedávaj ... nech ide za tou fešandou, pri ktorej "oddychuje" ... cocot ...
@hsjdudhdbd

123nikolaa123
4. jan 2023

velka neucta voci tebe, mat milenku a priniest ju do vasho bytu a vasej postele... a vo vianocnom obdobi, na grcanie

nikpa
4. jan 2023

@hsjdudhdbd muž, ktorý si dovlecie milenku domov, do postele kde spáva so svojou ženou je ten posledny úbohý, bezcharakterný chudák. Fuj. Na druhý deň by tam s kľudom nakladal teba.

0silvia0
4. jan 2023

@hsjdudhdbd dcera bola pri tebe ked ste sa vratili domov?

bubulacikkk
4. jan 2023

Velmi ma to mrzi
Strasne musis byt zranena.
Ci odpustit?ak by si aj nikdy nezabudnes ta hrca v krku a bolesti v hrudi bude stale...
Viem o com hovorim
Nikdy to nebude ako predtym😞vela sil ti prajem🫂

ankare
4. jan 2023

@hsjdudhdbd to je ako z filmu 😢 aj dcéra to videla?

bajka16
4. jan 2023

Toto mať pred očami, tak sa mi tak zhnusí ten človek, že by som nemohla ísť ani na súdne pojednávanie. Ani neuvažuj o odpustenie, v živote mu to vo svojom vnútri neodpustíš. Never mu. Toto budeš mať pred očami už navždy. Zatiaľ čo on si bude pokojne spať, tebe sa bude vynárať tento obraz. Ujeb mu tak silno bejzbalovou pálkou po hlave, že odletí z okna a odovzdá ti kľúče od domu.

apolka77
4. jan 2023

To sa mi ani nechce veriť bola si JEDNU noc u mamy a on ju akoze priviedol domov? okrem toho že je cokot je ešte aj pribrzdeny ?

simona20201309
4. jan 2023

@hsjdudhdbd mam chuť mu ísť za teba pár vraziť. Idiot!!!!! A v manželskej posteli?!!!!
Ja som neverila, že toto je reálna téma, trochu som mrkla predošlé príspevky a vyzeráš byť reálna.... takže strašne ma to mrzí a je mi ťa neskutočne ľúto, ale...
Nepodozrievala si ho už skôr a muselo to zájsť až tak ďaleko, aby si to videla na vlastné oči?
Niekto ma dôkazov milión, ale kým neuvidí, neuveri. Ty si videla.

Ak chceš odpustiť kvôli malému dieťaťu, tak určite nie tak, ze ti kúpi kvety, týždeň budeš urazena a vybavené.
Vyhod ho z domu a ži takto aspoň 2-3mesiace. Uvidíš čo sa bude diať. Podaj na rozvod. A čas všetko ukáže. Je neskutočne množstvo párov ktoré si tým prešli. A ďalšie množstvo ktorým na neveru nikdy neprešli. Nie si prvá ani posledná.
Len mu prosím ta neodpustaj ľahko. Vydus ho poriadne dlho a čakaj, či zabojuje.
Nevera je jediná vec, ktorú by som ja asi nedokázala odpustiť. Nedokázala by som žiť s tým pocitom, s pocitom strachu.
Ale sú ženy aj muzi co do dokazali.
No obávam sa, že keď to dokázal urobiť na drzovku vo vašom dome a vo vašej posteli, že je to hovädo prvej triedy.

fazulka21
4. jan 2023

@hsjdudhdbd silná káva. Je mi ľúto čo si si zažila, zažívaš a ešte dlho to budeš mať ako film v hlave. Môj názor? Manzelstvo je skončené. Nepokračovať. Zakaždým keď ti hneď nezdvihne telefón.... zakaždým keď pôjdeš domov.... budeš si líhať do postele... budeš sa cítiť omnoho horšie s ním, ako bez neho. Odpusti mu, kvôli sebe, aj keď to bude trvať dlhú dobu a začni nový život.

loliki
4. jan 2023

@0silvia0
@ankare Má malú dcérku 3-5 mes.

qetka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
aurorastone2
4. jan 2023

Nahych by som ich vytiahla za vlasy rovno na ulicu a zabuchla dvere (teda v predstave, reálne fyzicky by som to asi nezvládla, ale z toľkého adrenalínu bohvie možno aj áno)

ropucha6
4. jan 2023

@hsjdudhdbd a vysvetlil ti to ako? Nie, ze by na tom extra zalezalo, nedokazala by som sa nanho ani pozriet a este u vas doma…

asocial
4. jan 2023

@hsjdudhdbd pekná fantázia, môžeš písať knihy...

drakaria
4. jan 2023

@hsjdudhdbd fuj v tej posteli by som už v živote nespala

drakaria
4. jan 2023

@asocial mojej mame sa to napr. reálne stalo 🙈

vanessad1
5. jan 2023

@hsjdudhdbd nedávaj muuuu šancu je to hovado hneď využil situáciu čo len nachvíľu si zmizla

santiago_segura
5. jan 2023

To sa seba pýtaj čo máš robiť. Nebol som nikdy v takejto situácii. Mňa keď frajerky podvádzali tak o odpustenie neprosili ale boli rady že si nemuseli hladať výhovorku prečo sa rozchádzame. On je lepší ako ja, tak ma vymení a bodka. Vybavené. Veľa pozerám seriály typu rodinné prípady, skutočné príbehy, atď. Tak z telky mám veľa skúseností. Obvykle sa pohádajú a rozídu sa. Človek nieje monogamný. Na to si zvykajte.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martul
5. jan 2023

Baby a vy tomuto príbehu veríte?! Veľmi krátko a jednoducho napísané.
Jediné riešenie ju napadlo opýtať sa na MK čo má robiť. Keby sa toto stahe mne, tak posledná vec či má napadne, riešiť na nete čo mám robiť

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
amiaja
5. jan 2023

Blbost.. neverim ze je to realne, ten text je jak zo slohovej prace. Vymyslene.