Zdravým chcem sa len spýtať mám dve a polročný vzťah a nás sexuálny život je nič moc sex mame raz za dve až 3 mesiace a ja by som chcel viac je to normálne u ženy ?? A ako to máte vy vo vzťahu ?
Su pary ktore nemaju sex vobec, su pary co maju sex aj viackrat denne. Normalne je to, co vyhovuje obom. Tebe to ocividne nevyhovuje, takze idem, riesim.
@emil989 a zijete spolu?
@sickynickyobsadene dá sa povedať ze áno keď som doma tak sme spolu non stop aj v noci spíme spolu
@oceanahory len som chcel vedieť či mám enormne chute alebo je to tak normálne mame 22r tak neviem
22 ročnej sa nechce? Bože, ja keď som mala 22.... nie, nepride mi to v poriadku
@emil989 Nemas enormne chute 😁 ... Ale ocividne partnerka nema zaujem a ty ano, takze sa bud dohodnete na kompromise alebo si najdes priatelku, ktora o teba stoji aj castejsie ako raz za 2-3 mesiace 🙄.
@emil989 tak to je dosť malo...aký je jej problém? Určite nejaký ma. Vieš o ňom?
@sickynickyobsadene niekedy mi povie že ju to trochu boli ale beriem to všetko na vedomie ale väčšinou je to že nemá chuť ale sama mi povedala že jej sex nič take extra nerobí ja neviem čo mám robiť je to fakt zložité
@emil989 mala niekoho pred tebou?
@sickynickyobsadene áno mala a tam bola trosku viac aktívnejšia ako v tomto vzťahu ale zo začiatku sme to robili často neviem čo sa potom zlomilo že nechce to
@emil989 Toto ale musite doriesit vy dvaja! Zbytocne tu radit, tu pomoze iba rozhovor. Ak jej na tebe naozaj zalezi, tak bude chciest najst nejake riesenie, ak nie, tak takyto vztah nema perspektivu. Ak ju to boli moze mat aj vaginizmus, ak ju sex nenaplna, moze to byt psychickeho povodu, ci hormonalneho...moze byt milion roznych dovodov, len to treba zacat riesit.
Riešil to už posledný rok a neviem nájsť riešenie tak som to skúsil to tu aspoň
Ak sa jej nechce, tak ju nedonutis. Treba si sadnúť a priamo sa porozprávať, že potrebuješ častejšie. Celkom úprimne, pokiaľ by tam nebol zdr problém, cuvala by som z toho vzťahu preč. Aj ja, aj môj muž mávame rôzne obdobia. Ked mame chtíč aj obdobie ticha. Ak ale viem, že mu brní a mne sa nechce, vždy nájdeme riešenie. Samozrejme vtedy veľmi rýchle 😁
moze to byt o tom, ze sex s tebou ju nebavi...skus si zlepsit techniku
Asi nechce aby po 9 mesiacoch nereval výsledok
@emil989 treba sa vazne porozpravat. Ak ma nejaky problem, napriklad nizke hormony, traumu z mladosti atd. tak ak to chce riesit konstruktivne tak fajn, spolu mozte najst riesenie s odbornikom, hrackou alebo cim, ale ak pokial nechce a hovori ze ju mas nechat, nechce sa jej o tom rozpravat, nic ta do toho neni atd tak ja by som ma to nervy nemala. Ked takto zaseknuta je v 22, same sa to nezlepsi. Nikdy. A rozmysli si ci chces najlepsie roky svojho zivota stravit tuzobnym ocakavanim kedy konecne ci vobec si ta ona pripusti🙂
No uz nebohy stary otec mi este ako dospievajucemu chlapcovi kladol na srdce (tak nenapadne), ze je dolezite, aby partnerka bola "naruzivostou" priblizne v rovnovahe s partnerom. Ze inak to nerobi dobrotu. Cize mozno sa to nejako riesit da, ale mozno aj nie.
@emil989 napriklad s gynekologom nech jej predpise inu antiku? Zmeria hormony ci nema nejaky disbalanc? S psychologom ak ma traumu z detstva? Mozno s tebou nechce spavat lebo ma niekoho ineho a ma dost gymnastiky s nim? Ja neviem. To asi musite spolu prist na to co je jej problem. Podla typu problemu sa hlada typ odbornika🙂
@emil989 Ak to tebe nevyhovuje, tak to nie je normalne... Je uplne jedno, ako to maju ini 🤷.