Náš sexuálny život je nič moc

emil989
9. dec 2024

Zdravým chcem sa len spýtať mám dve a polročný vzťah a nás sexuálny život je nič moc sex mame raz za dve až 3 mesiace a ja by som chcel viac je to normálne u ženy ?? A ako to máte vy vo vzťahu ?

oceanahory
9. dec 2024

@emil989 Ak to tebe nevyhovuje, tak to nie je normalne... Je uplne jedno, ako to maju ini 🤷.

gladys_07
9. dec 2024

Su pary ktore nemaju sex vobec, su pary co maju sex aj viackrat denne. Normalne je to, co vyhovuje obom. Tebe to ocividne nevyhovuje, takze idem, riesim.

sickynickyobsadene
9. dec 2024

@emil989 a zijete spolu?

emil989
autor
9. dec 2024

@gladys_07 ja neviem ani ako to mám riešiť snažil som sa už toľko krát o to

emil989
autor
9. dec 2024

@sickynickyobsadene dá sa povedať ze áno keď som doma tak sme spolu non stop aj v noci spíme spolu

emil989
autor
9. dec 2024

@oceanahory len som chcel vedieť či mám enormne chute alebo je to tak normálne mame 22r tak neviem

vevebono
9. dec 2024

22 ročnej sa nechce? Bože, ja keď som mala 22.... nie, nepride mi to v poriadku

gladys_07
9. dec 2024

@emil989 aj rozchod je riesenie. Necakaj ze sa to casom same od seba zlepsi, skor si myslim ze si na ceste zit v bezsexovom manzelstve.

oceanahory
9. dec 2024

@emil989 Nemas enormne chute 😁 ... Ale ocividne partnerka nema zaujem a ty ano, takze sa bud dohodnete na kompromise alebo si najdes priatelku, ktora o teba stoji aj castejsie ako raz za 2-3 mesiace 🙄.

sickynickyobsadene
9. dec 2024

@emil989 tak to je dosť malo...aký je jej problém? Určite nejaký ma. Vieš o ňom?

emil989
autor
9. dec 2024

@gladys_07 práveže ja ju na toľko milujem že nechcem inú ženu ale zase nechcem ani žiť v bezsexualno vzťahu je to zložitá situácia mi pride

h2
9. dec 2024

@emil989 Raz za 2, či nebodaj 3 mesiace je žalostne málo.

emil989
autor
9. dec 2024

@sickynickyobsadene niekedy mi povie že ju to trochu boli ale beriem to všetko na vedomie ale väčšinou je to že nemá chuť ale sama mi povedala že jej sex nič take extra nerobí ja neviem čo mám robiť je to fakt zložité

sickynickyobsadene
9. dec 2024

@emil989 mala niekoho pred tebou?

emil989
autor
9. dec 2024

@vevebono mne to tiež tak pride ale fakt neviem čo mám robiť skúšal som snáď všetko niejaka rada ?

emil989
autor
9. dec 2024

@sickynickyobsadene áno mala a tam bola trosku viac aktívnejšia ako v tomto vzťahu ale zo začiatku sme to robili často neviem čo sa potom zlomilo že nechce to

oceanahory
9. dec 2024

@emil989 Toto ale musite doriesit vy dvaja! Zbytocne tu radit, tu pomoze iba rozhovor. Ak jej na tebe naozaj zalezi, tak bude chciest najst nejake riesenie, ak nie, tak takyto vztah nema perspektivu. Ak ju to boli moze mat aj vaginizmus, ak ju sex nenaplna, moze to byt psychickeho povodu, ci hormonalneho...moze byt milion roznych dovodov, len to treba zacat riesit.

emil989
autor
9. dec 2024

Riešil to už posledný rok a neviem nájsť riešenie tak som to skúsil to tu aspoň

vevebono
9. dec 2024

Ak sa jej nechce, tak ju nedonutis. Treba si sadnúť a priamo sa porozprávať, že potrebuješ častejšie. Celkom úprimne, pokiaľ by tam nebol zdr problém, cuvala by som z toho vzťahu preč. Aj ja, aj môj muž mávame rôzne obdobia. Ked mame chtíč aj obdobie ticha. Ak ale viem, že mu brní a mne sa nechce, vždy nájdeme riešenie. Samozrejme vtedy veľmi rýchle 😁

nika1971
9. dec 2024

moze to byt o tom, ze sex s tebou ju nebavi...skus si zlepsit techniku

emil989
autor
9. dec 2024

@nika1971 snažím sa robím fakt pre to všetko to mi môžeš veriť

emil989
autor
9. dec 2024

@vevebono akože takto rukou má urobi aj keď nechce sex ale tamto konci je to take všelijaké

sisska96
9. dec 2024

Asi nechce aby po 9 mesiacoch nereval výsledok

emil989
autor
9. dec 2024

@sisska96 dávame si stále pozor na to a v tomto som veľmi ohľaduplný

titi22
9. dec 2024

@emil989 treba sa vazne porozpravat. Ak ma nejaky problem, napriklad nizke hormony, traumu z mladosti atd. tak ak to chce riesit konstruktivne tak fajn, spolu mozte najst riesenie s odbornikom, hrackou alebo cim, ale ak pokial nechce a hovori ze ju mas nechat, nechce sa jej o tom rozpravat, nic ta do toho neni atd tak ja by som ma to nervy nemala. Ked takto zaseknuta je v 22, same sa to nezlepsi. Nikdy. A rozmysli si ci chces najlepsie roky svojho zivota stravit tuzobnym ocakavanim kedy konecne ci vobec si ta ona pripusti🙂

emil989
autor
9. dec 2024

@titi22 ako sa rieši take problémi s odborníkom ?a koho treba vyhľadať na taký problém ?nechcem tak svoje najlepšie roky premrhať ale na tomto vzťahu mi veľmi záleží a určite by som bol rad keby má to niejake riešenie

madeincssr
9. dec 2024

No uz nebohy stary otec mi este ako dospievajucemu chlapcovi kladol na srdce (tak nenapadne), ze je dolezite, aby partnerka bola "naruzivostou" priblizne v rovnovahe s partnerom. Ze inak to nerobi dobrotu. Cize mozno sa to nejako riesit da, ale mozno aj nie.

titi22
9. dec 2024

@emil989 napriklad s gynekologom nech jej predpise inu antiku? Zmeria hormony ci nema nejaky disbalanc? S psychologom ak ma traumu z detstva? Mozno s tebou nechce spavat lebo ma niekoho ineho a ma dost gymnastiky s nim? Ja neviem. To asi musite spolu prist na to co je jej problem. Podla typu problemu sa hlada typ odbornika🙂

sisska96
9. dec 2024

@emil989 Nič nie je 100 % ochrana

emil989
autor
9. dec 2024

@titi22 antiku neberie žiadnu momentálne keď bola u gynekológa tak jej povedal že všetko má dobre