Narážky na sex počas dňa

7. máj 2022

Aj vaši chlapi vás obchytkavaju keď sú pri vás deti alebo ked sú v druhej miestnosti?(podotýkam su to pomerne male deti 4 a 9 ročne) alebo to len mne príde čudné? Alebo počas dňa chce sex v obývačke keď decka su vedľa a možu dobehnúť? No ja neviem ja sa neviem uvoľniť ...niekomu to príde možno adrenalín atď. Ale mne nie

domka222
7. máj 2022

Tiež nechcem, aby deti za 15 rokov rozprávali, veď keď sme vás chytili pri sexe 🤣

micusa2222
7. máj 2022

pokiaľ muž tlapne ženu po zadku alebo objíme okolo ramien alebo dá pusu pred menšími deťmi, je to O.K. ,ale pokiaľ chce sex vo vedľajšej miestnosti alebo nejaké iné obchytkávanie robí, tak je to cez čiaru...

elizabet173
7. máj 2022

normálny muž to robí len tam, kde nemá divákov, určite nie pred deťmi. A navrhovať sex, keď sú deti v inej izbe? By som mu šupla do ruky vedro a handru nech ide umyť obloky, aby tú prebytočnú energiu vybil.

bajka16
7. máj 2022

Neviem ja osobne by som nechcela vidieť svojích rodičov pri niečom takom. Obzvlášť choré a zvratene keď malé deti vedľa v izbe 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ tvoj muž nie je ok..

evita_g
7. máj 2022

Dievčatá, nič v zlom, ale kedy potom máte sex? Len keď sú deti mimo domu?

jana_eyre_2
7. máj 2022

@evita_g moje deti normálne spávajú vecer a vtedy máme čas na čokoľvek súkromné..

@autorka, nie môj muž nemá vôbec takéto narážky , ani nás nenapadne riešiť takéto veci cez deň keď okolo nás behajú deti..

elizabet173
7. máj 2022

@evita_g tak ak majú deti 9 a 4 roky, tak hádam večer alebo ráno, keď spia alebo sú vo svojej izbe. Prečo mimo domu? Doobeda alebo poobede sa zamknúť v spálni mi príde trochu...

diamond007
7. máj 2022

Je to úplne normálne, vaz si že si ťa muž všíma a zaujímas ho 😉 a je krásne že deti pri Tom vyrastajú, aspoň vidia že to je normálne že sa dvaja ľudia ľúbia a aj to dajú najavo 🙂

diamond007
7. máj 2022

A pre každého je norma ina. To čo pre niekoho je za čiarou, u niekoho prirodzene. Riadte sa s mužom svojim inštinktom a rozumom.

mondolina
7. máj 2022

čo je to, že ťa obchytkáva? chytá ťa za zadok, prsia? alebo ťa objíma?
tak každý muž má iný sex. apetít, môj sa tiež na mňa stále lepí a mne to nevadí.

siska53
7. máj 2022

Pocas dna sex urcite nie, ale nema problem ma chytit za zadok a pod.,aj ked sa snazi, aby pred detmi nie, no obcas sa podari, ze nas vidia.

pininka1
7. máj 2022

Cely den mame obaja na to narazky pomerne casto, ale tak u nas je to bezne, mame aj kamaratov s ktori to rovnako rozoberaju. Pred detmi sa ale vieme krotit a bavime sa len o beznych veciach prisluchajucich veku.

elizabet173
7. máj 2022

@diamond007 tak ale je rozdiel, či muž ženu objíma, pobozká, pohladí, alebo si ju posadí na kolená, ale ak ju chytá za prsia a pod. to mi už nepríde, že by deti mali byť prítomné

lesana25
7. máj 2022

To mi pripomenulo
Sťažuje sa jedna kamoska druhej: “Pocuj, včera som sa zohľadniť keď som niečo hľadala v mrazaku a ten môj mi stiahol nohavice a začal ma zozadu milovat.”
To je predsa super, že sa mu po rokoch stále páčiš nie?”
“No dobre, ale v Lidli?”

gabika99
7. máj 2022
sense
7. máj 2022

@lesana25 😂😂😂

diamond007
7. máj 2022

@elizabet173 veď ona nepíše kde čo a ako... Ale keď ju pohladka, tapne po zadku, objíme ju aj zozadu tak nevidím na Tom nič zle 🙂 ale tak každi je iní

elizabet173
7. máj 2022

@diamond007 na tom nevidím nič zlé ani ja, ale on chce sex počas dňa, keď sú deti doma a môžu hocikedy dobehnúť

diamond007
7. máj 2022

@elizabet173 no a? Veď nikto nevraví že hodinový sex si majú dať ale trojminútovu rýchlovku kým deti pozerajú rozprávku stihnú 😀

zdenkastanka
7. máj 2022

@evita_g urcite nie v obývačke co je najfrekventovanejsie miesto domu 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️bud ked jedno dieta spi a druhe je dooost zaneprazdnene vo svojej izbe😂😂vek 2,5 a 5 rokov... ale cez den je to ozaj u nas rarita...

adrestia
7. máj 2022

Keď bolo naše dieťa ešte celkom malé, tak sme neriešili, že nás vidí pri sexe. Ale teraz by sme to cez deň nikdy nerobili, keď je s nami doma. Ale raz sa pritrafila "nehoda" skoro ráno. 😉

autor
7. máj 2022

@evita_g tiež večer ked spia a viem že spia nie ked sa hraju vedla

mandzula
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petricka22
8. máj 2022

Ach zeny 🙂 kazdy den je tu tema, ako si muz svoju zenu nevsima, ze ho uz nepritahuje, ze sa obzera za inymi a este horsie veci. Podla mna mozes byt spokojna, ze o teba javi zaujem aj po x rokoch. Asi by si nechcela byt ten opacny pripad.

autor
8. máj 2022

@diamond007 tak pohladkanie pobozkanie obimanie je ok ale ked mi maga prsia ked su pri nas deti pri tom mi už je trapne... alebo decka su u seba v izbe a on mi v obyvačke ukazuje čo ma v gatiach a že či ideme na to mi už pride divne ....ako ked sme sami doma ok

autor
8. máj 2022

@petricka22 tak priznavam mne by nevadila mensia aktivita ale to uz je o inom..boli časi ked som chcela sex častejšie ako on a teraz ako mame deti sa to obratilo on chce častejsie ako ja.. teši ma že chce somnou stale sex ale počas dna ked su decka hore mi to pride zvlaštne..ja sa neviem uvolnit takto

autor
8. máj 2022

@mandzula maganie pŕs chytanie medzi nohy sebe že si gniavi kamoša a ukazuje mi ho ked su decka vedla to jedine mi vadi

autor
8. máj 2022

@diamond007 mensiu niekedy ani ta rozpravka nebavi ... uz sa stalo ze nam vbehla do izby...boli sme zakrytý ale no ajtak

elizabet173
8. máj 2022

@diamond007 trojminútová rýchlovka? To čo má z toho tá žena? Že ju muž použije?

elizabet173
8. máj 2022

@petricka22 nemýľ si záujem o ženu s chuťou na sex. Ak by mal o ženu záujem, hádam vydrží do večera, nie?