Myslíte, že sa dá nájsť plnohodnotný vzťah vo veku 34 rokov? Som v rozvodovom konaní, bezdetná.
Potrebuješ vzťah?
na 100p najdes
Jasné že nájdeš! 🙂 O to sa neobávaj ešte budeš mať muža ktorého ti každá bude závidieť 🙂
Kto hlada ten najde 😄a niekedy ani nemusis hladat a najde si to teba 😁
@madeline1 áno, chcem s niekym zdieľať svoj život... A chcela by som aspoň jedno dieťa, pretože bez deti je život prázdny... A to ber ako môj osobný názor, viem, že každý človek môže mať iný názor
Jasne, ze sa da, nemusis sa vobec bat, treba mat oci otvorene, ani sa nenazdas a mozes si niekoho najst, drzim palceky 🙂
Určite áno len treba skúšať a byť odvážna.
Ovdovela som ako 36r s 15r dcérou. Teraz mám 45r, synátor 4.5r a a môj druhý muž nás všetkých ľúbi ako kone🥰 takže áno dá sa to.
Rozvadzala som sa ako 33r
Rok som.si dala pauzu, ja som si nenormálne uzivala single zivot, nechapem.ludi co lietaju zo vztahu do vztahu. v 34 som si nasla priatela, v 35 som otehotnela, sme manželia 6 rokov
Neboj sa. Určite nájdeš 😉
Ja som mala po 40tke keď som sa zoznámila s mojim teraz už manželom. Na veku nezáleží 😉
presne tak,,,aj ja som si našla po 50-tke ,,treba hľadať,veriť a tak normálne riešiť..nie nasilu,ani byť pasívna...
Ďakujem vám všetkým za podporu🙂 dúfam, že máte pravdu
Nikdy nepochopím ženy 30tničky, ktoré tu vždy bez akéhokoľvek sebavedomia napíšu, či si po 30tke nájdu chlapa. Tá 30tka je asi fakt strašiak, pritom sú to najlepšie roky života. Si samostatná zrelá a skúsená žena, navyše bez záväzkov.. Úplný ideál pre muža 🙂 Myslíš, že všetci muži túžia len po pobláznených 20-ročných babách?
Väčšina z nás sú mami a mami majú VŽDY pravdu🤣🤣🤣 držim palce.
prečo by si si nenašla? Mala som po rozvode ešte o nejaký rok viac a našla som, sme spolu doteraz.
Nájdeš, veľa šťastia 👍
Jasne. Však nemáš 75. Stále si mlada baba, navyše bez záväzkov,
Už presne vieš, aké muža po svojom boku potrebuješ, aj o sebe presne vieš, aké sú tvoje slabé a silne stránky.