Spoznala som chlapa, k sexu ako takému zatial nedošlo. Vidim, ze mi dava priestor, netlačí na mna. Ja mam obavy, ze jeho prirodzenie proste nezvládnem. Doteraz som mala mužov so slabším priemerom a len raz v zivote s trochu väčším. Ale tentoraz mam vazne obavy, ze to nedam. Neviem, co s tym. On sam vyzera velmi dobre, atletická postava, vyšportovaný a donedávna som nerozumela, ako moze byt taky muz sam. No a teraz toto. Dobre sa s nim citim, rozumieme si, vela sa smejeme. Je nejaka poloha, pri ktorej sa da sex s takým niečím vobec realizovať? Lebo to uz viem, ze ho tam cely urcite nezmestí. Moj odhad je ze je tam dobrých 22-25 cm…
@viestta ďakujem, no mne cez vaginu este dieta neprešlo ziadne. Tak skusim druhu cast tvojej rady.
uplne normalne sa to da realizovat, lebo si prisposobiva.poloha na uvod naj asi misionar
Mala som kedysi takeho fakt obdarenca a podcenila som predohru ,bolel ma cely spodok asi dva dni ale keď sa na to islo naozaj pomaly ,tak som si totálne zvykla ,a môžem aj povedať že to bol potom ozaj dobrý sex
@slavka1988 boze, bez predohry si to fakt neviem ani predstaviť. Posledný môj partner mal asi 15 cm, a sex bol fajn, vyhovoval mi, dokonca v istých polohach to bolo az moc na mňa. Teraz sa az desim, co ma čaká 🫣
a podla coho si to odhadla podla velkosti nosu, alebo ze ma dlhe prsty na rukach ? lebo tieto odhadovacky vacsinou moc nesedia 😅
Ale vsak.on nemusi ist dokonca. Treba komunikovat co ti je prijemne a co uz boli. Ja myslim ze sa s tym da fungovat
Ak to s nim budete mysliet vazne a on s vami. Tak odporucam kupit si vibrator takej velkosti a skusat si to doma sama, aby ste nemali strach. Napriklad aj pri priprave na porod su take specialne baloniky, kto sa vkladaju dnu a nafukuju sa rucne, aby porod prebehol hladko. Treba to len roztiahnut, nie kazda zena ma take priechody. Ved kolko je cisarskych porodov a po sexe priliz bolestive telo? Tiez ratajte s tym, ze ak snim budete zit vacsiu cast svojho zivota, sex bude na tyzdennom poriadku.
Troll
@1ryba tak veľký penis nemusí byt troll nie každý ma v gatoch 9 cm🙈
Tak mne toto napríklad vôbec nevyhovovalo a rozišli sme sa. Sex má byť príjemný pre obe strany.
@slavka1988 ty máš dve ľudové? Tu sa úchyl odbavuje a vy mu to zeriete.
Prečo sa už popredu takto stresujes. Vďaka tomu, keď na to už bude mať prísť, namiesto toho aby si si to užívala, budeš rozmýšľať, čo bude, ak mi ho tam strčí... Veď máš ústa a vieš rozprávať, keď ta bude niečo bolieť alebo to bude nepríjemné, treba sa ozvať. A vagína je sval, roztiahne sa podľa potreby, keď budeš dostatočne vzrušená a vlhká, nemusi ťa to vôbec bolieť, aj keď ho ma väčšieho.
Veď ho nemusí ti narvať až do krku, pokiaľ pôjde a bude to fajn,že 15cm a bolo fajn,to naozaj
Mňa by zaujímalo odkiaľ to vieš 👀
@tetapetra tak mozno ho uz drzala len k sexy nedoslo..auroeka a si predstav ze bude chciet ri ho naochat so ust..😆niektore zent chcu cernochov lebo ho vraj maju velky
@slavomira236 🤣🤣🤣
Jedna moja známa spoznala takého obdarovaného, ale že akého má tátoša, to zistila až v tej chvíli keď sa išlo na vec a on si stiahol gate. Zdvihla sa a obliekla, že sorry toto nie 😁
Odhad? A to na základe čoho? 😃
Akože mne nejde do hlavy že sex ste ešte nemali ale ty už vieš presný odhad v centimetroch???😂daj mi prosím do súkromnej správy čísla na zajtra na Euromilióny keď vieš takto dobre tipovať ďakujem vopred 😂
@viestta sú predsa aj ženy ktoré musia rodiť cisárskym lebo nemôžu rodiť normálnou cestou a nemusí to byť iba kôli zdravotným komplikáciam.existujú ženy, ktoré nemôžu rodiť prirodzenou cestou kvôli tomu, že ich panvový kanál je príliš úzky na to, aby dieťa mohlo prejsť. Tento stav sa nazýva cefalopelvická disproporcia (CPD).
Hm, som kukla na pravítko. No veru, to je viac než priemer. Pomaly, s citom a uvidíš, či Ti bude vyhovovať.
Keď nezvladaš pošli mi na neho kontakt 🤭😛 vopred díky
Tieto odhady ženských centimetrov má teda obdivuje 🤣🤣🤣🙏
@zanka777 tak nejake tie pechtle mechtle uz prebehli...každopádne, mam to za sebou a bolo to ok (detaily rozpisovať nebudem, tie si nechám pre seba)..
a ďakujem každému za konstruktivne rady 🙂
Ked cez vaginu ptejde stvorkilovy novorodenec vojde do nej aj obdarenejsi. Kto maze, ten jede...