Ahojte, mám 23 rokov a stretávala som sa so 40 ročným asi rok.. ja som sa do Nho zaľúbila a on keď tvrdil že má lubi tiež som to nejak z neho necítila aj napriek Slovám.. ved sú to len slova .. mala som intuíciu že chce so mnou in sex .. dnes som ho nachytala a skúšala ho že chcem s ním iba sex že si nerozumieme a on na to hneď prískocil akoby na nič iné nečakal .. cítim sa hrozne
Akože 40 ročný nemal rok sex a čakal kým sa uráčiš? A keď mu povieš, že ho budete mať a on sa poteší tak sa urazíš? No, správaš sa ako decko 🤷♀️
No,neviem. V dnešnej dobe je skôr vzácne,že muž čaká s intimnostami tak dlho. Už skôr ženy sami skáču do postele.
Už ty vieš,čo je vo vašom vzťahu. Na základe jedného "nachytania" riešiš aký je on zlý, neľúbi ťa,tak asi je ozaj on ten zlý vo vzťahu. Nedá sa z toho,čo si napísala zistiť to. Iba ty sama musíš vedieť.
Co vlastne chceš pocut ? Trosku som v tom stratena . On je slobodný ?
Preboha to naozaj 23 ročná baba nemá nato si nájsť niečo lepšie ako chlapa čo jej môže byt skoro otec.
Hrozné je to dnes z vami niektorými a väčšina sa spamätá tesne pred 40 keď už je neskoro
Tvoje správanie a vyjadrovanie je na úrovni 13ročného decka. Čo iné než sex môžeš chlapovi v strednom veku poskytnúť?
Ja si, naopak, myslím,že ten chlap ťa musí slepo ľúbiť, keď toto znáša. Konverzáciu aj celý ten "vymyslela som si chyták a nafúkla z neho problém" by som chápala tak u 16ročnej pubertiačky
Tu by sa to už asi malo malo premenovať na modrá psychiatria
Prosím ťa,môžeš mi napísať čím ťa očaril ? To ma skutočne zaujíma,bez rypania
Jemine, toto je chytak roka😀 Ja som cakala nieco uplne ine a toto je fakt na urovni skolkarky😝
Nemyslím si ze takáto konverzácia by prebiehala s dospelým 40 ročným človekom skôr ako medzi pubertiakmi
23 hej? Tak možno 15 a on mentálne niekde 10 🙈
Ja teda mám opačný názor, podľa mňa si dobre spravila. Keď si mala pocit, že ťa naozaj neľúbi. Veď čo si mala robiť, spýtať sa? Určite by ti úprimne odpovedal 😉Tak sa aspoň ukázal a môžeš ísť ďalej.
A neviem odkiaľ tu niekto zobral, že rok na ňu čakal, z ničoho to nevyplýva 🤷🏼♀️
40 rocny chlap je dospely a "nachytavaju" sa "chytakmi" kadejako deti. Povedal si, ze si este proste decko a ukoncil to. Najdi si niekoho vo svojom veku.
toto je zvlastne, tak ked si to tak necitila na co si sa s nim stretavala? asi by si sa mala stretavat s chalanmi v tvojom veku, lebo na starsich muzov asi treba viac dozriet.
Dobre si spravila. Nemas sa preco citit zle, predstav si ze by si mu ,,dala,, a az potom to zistila. Povazuj to za svoje vitazstvo. 🙂🤞 hlavu hore. A najdi si rovesnika + - 5r. To je rozkaz! 😀
Že nachytal si sa. A potom si spustila palbu nahravok. Este ze si to chalan ani nevypocul lebo by len krutil hlavou.
Si nezrela, najdi si seberovneho aby ste mohli riesit rovnake problemy.
Ty vole, tak toto je chytak roka :D
Btw, nemam rada, ked ludia na textove spravy odpovedaju hlasovkami 🙄
@janai1 kde je napisane ze rok spolu nespavali a cakal na nu?
Ako veľmi neverím, že máš 23. Podľa štýlu písania a komunikácie tipujem max 17. A čo sa týka vzťahov, tak najprv si sama vo vlastnej hlave uprataj čo chces a až potom začni riešiť chlapov.
Prepáč, ale začneš si s chlapom, ktorý ti mote byť otec, rok z neho "necítiš, že ťa ľúbi" a teraz si nešťastná, že si zistila, o čo mu ozaj išlo? O jeho charaktere tiež sa nejdem zmierňovať (otázka, či nemal rozrobenych viac takých 20 ročných naiviek) a ty bud rada, že si konečne otvorila oči. Nevravím, že rovesník by tiež nemohol tak urobiť, ale sorry, čo vidíš na takom (oproti tebe) starom capovi?
Zlate vajcia. Doslova. :D
Hmmm ako neviem k čomu bola dobrá vôbec taká namotávka.. čo si vlastne chcela docieliť mi povedz. Ak by si sa do neho ozaj bola zaľúbila, tak si nemyslím, že by si niečo také spravila
" Play dumb games.....win stupid prizes"
tak keby chcel len sex,tak ti dievča zaručene možem povedat,že by nečakal rok,na to možeš rovno zabudnut. Možno tak mesiac,v najlepšom 2 mesiace. Vieš kto mi príde ubohý? Ty dievča,nhrávaš si potajme hovory s ním? A teraz ešte uverejnuješ komunikáciu s ním? Cítit sa možeš hrozne,ale zo seba. Si detinská,23 ročné dievča by už niečo malo mat v hlave. Ale ty tam máš len cement. A dost pochybujem,že nechal takto lahko nachytat.
@janai1 my sme spolu spávali nikde netvrdím že rok nemal
@thereisabear spýtala som sa ho či nechce so mnou iba sex a pn hneď že dobre.. a ešte sa pýtal čo za to chcem .. keby bol taký tak aspoň so mnou nejakým spôsobom kalkuluje že či mi sibe že má má rad .. on hneď pristúpil
Ja som tiež robila také chytáky na priatelia lebo som ku neverila 🙂 v každom "chytáku" pohorel. Napr. Zdalo sa mi že pokukuje po mojej kamarátke aj jej často písal a pod. Spýtala som sa ho či by nechcel trojku s tou mojou kamoškou a nadšene sa ma spýtal že či fakt, že som super žena, že je rád že mi môže povedať hocičo bez toho aby som sa urazila 😄 potom som mu hovorila že ja do toho asi nepôjdem že či nepôjde len sám s tou mojou kamoškou. Tam mu už trochu blokla kontrolka a povedal že či fakt či mi to nebude vadiť či nebudem
žiarliť. Povedala som že nie že mu doprajem😅😂 celý natešený išiel kupovať kondómy a za ten čas čo ich kupoval som mu hádzala jeho veci pred dvere ;)