Na festival chcem zavolať kamaráta, s ktorým som sa zoznámila cez internet

amelishere
26. aug 2022

Ahojte,
budem rada pokiaľ sa vyjadríte. Premýšľala som zavolať na jeden blížiaci sa festival kamaráta, s ktorým som sa zoznámila cez internet. Je to fajn muž, o pár rokov starší odo mňa, ale celkom sa obávam, aby si z toho nezobral niečo viac z mojej strany. V tomto smere mi občas príde ako zvláštna povaha. V každom prípad, osobne by som ho aj zavolala, ale ja som občas taká, že potrebujem nakopnúť k činu. Ak by ste vedeli napísať povzbudivé slová, pomohli by ste mi xd.
Plus budem rada aj za vyjadrenia k celej situácii, thenkjuu.

anos18
26. aug 2022

@amelishere veď čo je na tom,keď ho zavoláš,aspoň sa lepšie spoznáte.

mikadooo
26. aug 2022

@amelishere a už ste sa naživo videli niekedy?

amelishere
autor
26. aug 2022

@mikadooo nie, nevideli, práve preto som trošku v pomykove🙂

mikadooo
26. aug 2022

@amelishere tak to nerob. Moja rada. Vôbec nič o ňom nevieš. Na prvé rande by som vybrala radšej "ísť na kávu", odtiaľ môžeš aspoň po pol hodinke trápneho stretnutia zdupkať s nejakou vopred premyslenou ospravedlnenkou, prečo nemôžeš byť dlhšie. Ale festival...🤔🤔🤔. No ja by som to nerobila.

amelishere
autor
26. aug 2022

@mikadooo skôr ako pozvanie na rande som hľadala parťáka na festival🙂 ale rozumiem, čo chcete naznačiť.

mikadooo
26. aug 2022

@amelishere to je jedno, absolútne si nemusíte sadnúť. Stačí napríklad taká drobnosť, že si nie úplne pravidelne umýva zuby 😁😁😁. A tak...

amelishere
autor
26. aug 2022

@mikadooo umývanie zubov:ddd no dobre, ďakujem

janaolas332
26. aug 2022

@anos18 ved skus mu napisat...mozno povie nie, a ak ano,kazdy svoj stan,a ak by zle bolo tak si kazdy pojde na koncert a dobre,ved tam bude veeela ludi. Ja som tak bola,teda nevolala som ja,ale on mna...predtym sme sa videla 1× a uprime...bolo to fajn, isli sme na koncerty a pekny vikend za nami 🙂

savanna
26. aug 2022

Ja by som s cudzim clovekom do stanu neliezla, nikdy nevies. A este ked sa ti zda zvlastny, tak to uz v ziadnom pripade, daj na svoj instinkt. Na festival radsej vybehni s kamoskou.

eva8
29. aug 2022

@amelishere zavolaj ho 👍
Ak zistíš, že má partnerku, prerus s ním vsetky kontakty