Ahojte, dosť má zaujíma kde ste sa zoznámili po prvý krát s polovičkou na akom mieste. 🙂
Bývalí sme na jednom sídlisku bol to môj kamarát od 12tich 🤣
@andy71097 Na konferencii. A preco Ta to zaujima? Chces sa inspirovat, alebo sa len tak nudis, ci nebodaj robis vyskum?
Na diskoteke 😃 on triezvy ja som mala vypite 😃 uz sme spolu 11 rokov 🥰
@dskjhfdlkdjhl Nie len, má to zaujíma, a aj sa trochu nudím pred spaním 😀, tak aby som mal čo čítať 😁
Prvý krát som ho zaregistrovala pri obchodoch čo sme mali pri základnej skole.. chodil o dva ročníky vyššie a všimla som si ho lebo mu výrazne odstavali usi a často som ho stretávala keď som šla domov.. nikdy sme sa nerozprávali, ani nepozdravili.. zoznámili sme sa o pár rokov neskôr u mojej kamarátky v dome, on bol na návšteve u jej brata čo bol jeho kamarát a ja u nej.. skamarátili sme sa a veľmi si rozumeli, boli sme kamaráti.. dokopy sme sa dali až o 5rokov neskôr..
Mhd
za staryc casov na pokeci
Na stavebnej výstave v Mníchove
internet a potom v buse na ceste niekam. xD
v praci
Po prvý krát sme si napísali cez net keď som mala 14 on 17 stretli sme sa ale ďalej sme to nerozvijali a nestretávali sa,potom sme sa možno dva krát stretli a v mojich 18 sme sa dali dokopy -pri vode,zavolal ma náš spoločný kamarát a preskočila iskra po rokoch😃
Môj prvý deň na strednej škole 😊 on bol o 2 ročníky vyššie. O 3 mesiace sme sa dali dokopy a ťaháme 19. rok 😍
V práci. Bol to môj kolega, teraz je manžel.
Na farských mládežníckych akciách
Na internete. Prvé stretnutie a tak povediac rande sme mali v divadle . 😊
V IC vlaku niekde medzi KE a BA.
@andy71097 pri zimnom štadióne, kam sme chodievali von pokecať. V ten večer sa mi fakt nechcelo ísť ale kamarát volal, nech prídem aspoň na chvíľku tak som si nedala ani tú námahu prezliecť sa z pyžama,len som hodila na seba vetrovku,sadla do auta a šla. Spoznala som tam môjho už terajšieho manžela ☺️
@andy71097 internet 🤣 prve stretko kaviaren