Myslíte, že tam bolo niečo viac?

2. jún 2022

Ahojte, som iba zvedavá na váš názor, lebo mi to neskutočne vŕta v hlave. Tesne pred Vianocami, som mala hroznú migrénu, ale že fakt najhoršiu akú som kedy mala, poprosila som priateľa, nech mi cestou kúpi tabletku na migrénu aj pepsi colu, keďže som aj zvracala.
Prišiel, doniesol ... ale cinkol mu mobil... Ten ksicht, ktorý nahodil vtedy, to si neviete predstaviť. Nezvyknem si od neho pýtať mobil, ale proste bolo vidno na ňom že to nie je obyčajná správa od kamoša. Tak som sa opýtala, že kto to je. On že nikto... Hovorím, ukáž mi prosím mobil.... Tak on v tom momente rýchlo všetko vymazal.
Nakoniec bol z toho cirkus, že keď nemá čo tajiť tak prečo to maže a bla bla.... Nakoniec sa priznal, vraj si písal s kolegyňou a že si písali o mne, lebo sa potreboval niekomu vyrozprávať. A neviem čo. V tom čase nám to neklapalo, bola som kvôli práci v hroznom strese, stále som bola podráždená, a on mi to ničím neuľahčoval, keďže všetko bolo na mojich pleciach, či autá riešiť, či domácnosť, či účty, proste všetko ja. Tak som bola podráždená a hádali sme sa.
Ale nesedelo mi to ani vtedy, ak by to bolo len to že sa na mňa vyhučal pred kolegyňou, tak na čo by to mazal, ak sa k tomu aj tak priznal ?
Pripomínam, že predtým mu táto baba pár krát poslala svoju foto ... a boli kolegovci nie nejak extra dlho, ani necelý rok. Ak sa chcem vyhučať tak sa vyhučím kamošom, rodine a nie nejakej kolegyni, ktorú ledva poznám pár mesiacov nie?
....
Nejako toto celé prehrmelo, bolo horšie lepšie, a... proste mala som podozrenie, že mi nepovedal všetko a pravdu.
Pár krát mu tá kolegyňa volala, keď bol doma, zodvihol vždy v pohode, pracovné veci riešili.
Včera jej však zodvihol, tiež riešili z práce niečo, ale bol úplne podráždený, nasratý k nej, a úplne odporne sa s ňou rozprával. Je jej nadriadený. Poznám ho, je kľuďas, nikdy sa takto nezvykne správať, dokonca ani ku mne keď ho naseriem, nie to ešte ku svojej zamestnankyni. Vždy všetko rieši s chladnou hlavou a v pokoji.
Opýtala som sa ho na to, vraj za to že sa správa ako decko, ale už nič viac nepovedal.
Náš vzťah je chladný ... nejak extra sa o mňa nezaujíma, a podľa mňa by mu bolo jedno aj kebyže mám milenca. Myslíte si, že s ňou mal niečo viac?

luccija
2. jún 2022

Ano

barbora0308
2. jún 2022

Ci doslo k nejakym intimnostiam bohvie 🤷 ale co je iste, ze s kolegynou urcite aspon flirtoval.

petamich
2. jún 2022

z tohto celeho co si popisala, ta najviac trapi, ci s nou mal nieco viac? 🤷‍♀️ okej, tak ano myslim si, ze ano

andrea_86
2. jún 2022

Ja si zas myslím, že "viac" toho nebolo. Možno chcela ona, začala ho tlačiť a preto zrazu mení tón na ňu a je k nej odpornejší.

moonlight1210
2. jún 2022

Kto vie.

Kamoska mala v priamom prenose podobny vztah sef-podriadena v praci. Spociatku bol novou slecnou nadseny, vsetko sa jej prepieklo. Tokal okolo nej. Povazoval ju za uzasnu, chapavu bytost, postupne sa jej zacal zverovat, ona jemu, strasne spriazneni boli. Inak zenaty chlap.
Ze je k praci liknava videli vsetci, iba on nechcel. Zvaloval problemy a chyby na ostatnych.
Potom sa chyby kopili, uz sa nedali prenasat, zakryvat a jeho ta zaslepenost nakoniec presla. A s nou aj nadsenie z nej. Nakoniec bol na nu ako pes, az dala vypoved.
Odlahlo vsetkym. Radsej praca naviac, ako opravovat chyby po nej (zistit, kde vznikli, ako vznikli, a potom ich napravat, ovela viac roboty a casu navyse, ako to urobit raz a poriadne sam).

autor
2. jún 2022

@petamich Vôbec ma to netrápi najviac 🙂 Najviac ma trápia úplne iné veci, ale tie si musím vyriešiť sama predsa. Bola som len zvedavá na názor, či to aj iné vidia tak ako ja.

autor
2. jún 2022

@andrea_86 "Viac" som nemyslela zrovna hneď sex..... ale náklonnosť, flirt, bozky .... sama neviem, ... On tvrdí že nie, ale už mi klamal viackrát ... takže to čo on povie, tomu veriť nemôžem.

lejusinka
2. jún 2022

Akoze poviem ti z mojej strany takyto pribeh. V jednej praci som mala uplne uzasny kolektiv (prevazne pansky) a dost som s chalanmi riesila svoj vztah a mne osobne to pomohlo lebo mi dali chlapsky pohlad na vec cize podla mna riesit takto veci s druhym pohlavim nie je na skodu. Keby ich vtedy nebolo asi by sme spolu uz neboli. Zase nerobme z chlapov svine, to ze sa bavi so zenou neznamena hned ze podvadza.

monkasponka
2. jún 2022

Evidentne niečo medzi nimi bolo a už nie je. Keďže je podraždeny on tak asi ho ona do kelu poslala a teraz utrpelo jeho ego. Ale všetko su to take domienky.. tažko najst kde je pravda kym ti to len on sam nepovie.

autor
2. jún 2022

@lejusinka A iný pohľad je hneď ten, že mu povie aby sa so mnou rozišiel? :D A stále nechápem, ak si tam písali naozaj nevinne, aký mal dôvod to mazať, ak mi to nakoniec aj tak "povedal"?

autor
2. jún 2022

@monkasponka Veď toto, že stále to budú len domnienky. A pravda môže byť na míle ďaleko.

lejusinka
2. jún 2022

Zase nevieme co si vtedy vyvadzala :D taketo domoenky ti mozu len este viac znicit vztah, sustred sa na to ako zlepsit vztah a nie naopak.

ninusa221
2. jún 2022

Vies ked sa ho pytaš ci snou nieco mal jasne ze ti nepovie pravdu😁.. tazko povedat mozno ze to bol len nejakí flirt alebo čo.. to možno zistis po čase alebo vobec

nika11103
2. jún 2022

Jooooj toto akoby som o sebe čítala . Mne sa takmer presne to iste stalo mnohé roky dozadu . Ale ja som teda exovi robila scény a bola som chorobne žiarlivá . Cinkol mu pri mne telefón tiež sa zatvaril hneď vymazal . Tiež vysvetlenie že to bola kolegyňa q riešili pracovne veci . Samozrejme že mu hovorím tak to by si asi nezmazal a bla bla ale to už bolo neskoro . Dnes sú zobratí majú rodinný dom a dve krásne detičky.

zelenakobyla123
2. jún 2022

“Náš vzťah je chladný… nejak extra sa o mňa nezaujíma.”
Prosím vás, načo ste s takým mužom?🤦‍♀️

autor
2. jún 2022

@zelenakobyla123 Náš vzťah ochladol kvôli hádkam. On nie je zlý, len ja potrebujem viac pozornosti, viac záujmu. On je typ človeka, ktorý sa nepotrebuje rozprávať ... ja potrebujem veľa. Keď nemám s kým, tak je to pre mňa z jeho strany nezáujem. Zasa ho nechcem stavať do pozície chrapúňa... Nekričí, nenadáva, neuráža. Urobí mi ráno kávu, aj raňajky keď vidí že nestíham. Niekomu toto stačí, mne chýba ten rozhovor. Naozajstný rozhovor, a počúvanie. Nevníma keď mu niečo rozprávam. Ale on je proste taký, iný nebude. Pri nikom.

zuzana9393
2. jún 2022

Klame ta, mozno flirtuje, mozno nieco viac ma s koleginou, nezaujima sa o teba, aspon nie tak, ako by si ty chcela.... Byt tebou som rada, ze spolu nemame dieta ( ak nemate) a utekam kade lahsie.

lealikk
2. jún 2022

no mozno aj hej a mozno to aj ukoncil len kolegyna to asi neberie tak lahko. no kazdopadne pises, ze vam to neklape, ze je k tebe chladny tak to by som v prvom rade poriesila, ci ma vyznam s nim ostavat alebo nie

mk22
2. jún 2022

Vzťah ochladol kvôli hadksm.. Véd každý ste iný, on nemusí rozprávať, ty áno.. Co čakáš nejakú veľkú zmenu?
A prosím ta dotyčná kolegyňa mu načo ohľadom práce volava domov po prác dobe?
Hádam si prác záležitosti riešim v práci.. Poobede sa venujem inému a nie riešiť prácu.
To bežné mu volavajj poobede kolegyne a podriadený?
Prácu riešim v práci predsa.
Ja po 16h firemn telefón nezdvíham.
Žijem aj osobný život nie iba pracovný.
A áno podľa toho čo píšeš flirtivali.. Už len posielanie fotiek..mszsnie správ.
A prepáč jemu by ani nevadilo ze by si mala Milenca to akože fakt ti nevadí ze si mu vlastne ukradnutá.??
Co máš z neho?

mk22
2. jún 2022

A ze iný nebude.. Pri nikom.. By si sa čudovala.. Nikde nie je napísané že spolu zostarnete.. Možno o pár rokov bude tvoriť par so sebe podobnou a bude sa správať presne tak, ako teraz tebe chyba.
Človeka nespoznás ani za 10r spolužitia.
Nebuď naivná.
Aj po 25r manzekstva dokážu ľudia prekvapiť..

elizabet173
2. jún 2022

Preco si s nim, ked ste kazdy iny? Aky zmysel ma tento vztah? Ci mal alebo nemal nieco s kolegynou, by ma netrapilo

luccija
2. jún 2022

A celé roky budeš trpieť tým, že Ti nedáva to, čo potrebuješ?nemáte deti a už sa hádate a ty z účtov, domácnosti, auta robíš neviem aký problém.Klamal Ti ..vlastne na akých základoch je Váš vztah?..možno mu včera volala nachval, možno sa naozaj správa ako decko a práci nerozumie.Vzdy, keď je kolegyňa a podozrenie vymazana komunikácia a pod je nejaký dôvod vždy...

zelenakobyla123
2. jún 2022

Veď ale prečo si s ním? Prečo si nenájdeš niekoho kto o teba bude mať viac záujem, kto ti bude dávať tú pozornosť a rozhovory po ktorých túžiš? Prečo si odopieraš to že môžeš byť šťastná a uspokojíš sa s minimom?😅

mk22
2. jún 2022

Co ta unavilo riešiť na účtoch domácnosti a autách??
To je to posledné ci ma unaví.
Pridaj si k tomu dve malé deti každé školu úlohy, krúžky každý deň je dieťa tam a tam, čo na autách riešiš?
Phm?
Poistku Véd to sú kvartálne záležitosti alebo ročne ďalej STK?
Nerozumiem..

autor
2. jún 2022

@mk22 Písala som že som mala ťažké obdobie ohľadom práce, otvárania živnosti atď. Mám dve deti, školu, úlohy .. k tomu chorých oboch rodičov. Vypichla som tam veci, ktoré vtedy mohol poriešiť napríklad on, ale zostalo aj to mne na pleciach.

mk22
2. jún 2022

Takže deti sú tvoje?
Alebo spoločne?

autor
2. jún 2022

@mk22 moje

danica2711
2. jún 2022

načo sa s ním chceš rozprávať, keď píšeš, že ti aj tak nepovie pravdu? Celý váš vzťah mi príde nejaký divný, navyše poznáme fakty iba z tvojej strany

luccija
2. jún 2022

Načo kolegyňa posiela šéfovi fotky?

mk22
2. jún 2022

V decembri vám to neklapalo.. Teraz o 6m vám to neklspe opäť.. V pohode podľa neho môžeš mať aj milenca.. Toto by milujúci chlap ani ne vypustil z úst.
Ta jeho kolegyňa bude niečo viac, ako som písala vyššie, načo sefovi posiela fotky?
A nechápem k čomu mu vola poobede??
Véd prác záležitosti sa riešia v práci.
Načo mu akože vola poobede, ak je to čisto prác záležitosť??
Mňa by unavovalo robiť stíhačku, zisťovať, pátrať, riešiť vypytovať sa.
Je ti viac než jasne ze s kolegyňou to nie je iba prác vzťah.