Hlúpa otázka, vopred sa ospravedlňujem, ale naozaj by ma zaujímalo ako to máte. A nie, nie som znudene decko na prázdninách.
Som šťastne vydatá, klape nám to aj v živote aj v posteli, ale aj tak mám občas obdobie, že v mojich sexuálnych fantáziách sa objavujú iní muži. Vacsinou nejaký herec, ktorý sa mi zapáči vo filme alebo tak :D ono ma to potom vie aj tak fajne rozrajcovat, že mám väčšiu chuť. Ale nikdy by som nechcela reálne spať s iným mužom, ale týmto predstavám sa nevyhnem. Myslíte, že je to v pohode? Muž o tom samozrejme nevie.
Áno máme....každá to ma
Ojoooj no jasne. Akurat vcera som pozerala film na netflixe sousedka a teda ten hlavny hrdina mi uz druhy den beha po rozume 😂
To som rada, lebo už som si myslela, že som divná 🙄
Áno 😁
ano
Nie nie si divna. Tvoj chlap si predstavuje ako obstastnuje Pamelu Anderson. Ste si kvit
Áno
taky Bradley Cooper, Andrew Lincoln, Jeffrey Dean Morgan 🙈
nastastie aj ten moj ma bradu 😀
Samozrejme ...Momoa🤤
Jasne, platonicky sa mi vždy niekto na chvíľu páči, potom to prejde a nájdem niekoho iného.. väčšinou sú to stále také podobne typy hercov 😅
U nás dnes boli hasiči. A jeden. Ojojooj. 🤣 Viem na koho budem myslieť. 😅
@mamamasama A ja som bola vypovedať na polícii 🥵😂
Ja dnes videla takého chlapa na kupku že si tuším pár krát naňho spomeniem 😂😂😂😂
Ja som asi divna, ale nemyslim na inych. Nehovorim, ze sa obcas neobzriem za nejakym peknym chlapom, ale nezanechavaju vo mne taky dojem, aby som na nich myslela pri sexe alebo si nimi v myslienkach privodzovala chut 🤔
@diewcatqoo teba nevzrusuju ani ini chlapi? akoze jasne, mame toho svojho ale...
@diewcatqoo ja som tiež divná...🤣
Nooo Mišo Morrone bol jeden čas aj moje pozadie na PC v práci a to mam už po 40🤣🤣 ja si myslím že každá jedna žena občas zasníva po niečom inom ako má doma..
@bublinka1426 ale jasne, ze sa mi muzi pacia.. no ak napr. stretnem niekoho, o kom si myslim, ze je sexi, tak sa mi nestava take, ze myslim na to, ake by to bolo, keby ma oprel za rohom alebo ze pocas sexu s tym mojim si predstavujem na jeho mieste toho neznameho.
@valeria_h mám slabosť na uniformy 🤤🤤🤤
@valeria_h za mnou ako za šéfkou na prevádzke raz prišiel policajt ze ma hľadá no skoro som sa urobila 🤣🤣 a on ze chce prístup ku kamerám baby mne sa o ňom aj snívalo 🤣 pozdravujem jeho ženu ak tu je na MK mal obrúčku no mne aj slina ukapla v živote som nevidela krajšieho chlapa tak si sa asi stretla s nim tiež 😉
Jasne, ze niekedy myslim a nevidim na tom nic zle.
Tym, ze niekedy myslis na nieco/niekoho ineho, aby si sa este viac rozpalila, robis sluzbu vlastnemu chlapovi...co viac je pre muza, ked vidi svoju nazhavenu zenu? 😝. Ja napr. v poslednej dobe myslim len na svojho chlapa. Niekedy ho tak sledujem pri roznych cinnostiach, sledujem jeho ruky (milujem jeho ruky), jeho mimiku, aky je zamysleny, ked nieco robi, atd. Nedavno sme boli na chate a rubal drevo, aby sme si mohli opekat...a tak ma to "fascinovalo" no kukala som na neho ako blazniva 18tka 😀.