Dobrý večer, píšem preto že som pridala príspevok na môj profil Facebooku volalo sa to že: všetka úcta tým ktorý povedia nie!! Som zadaný!!. Môj priateľ mi dal na to srdiečko že ano pravda. A pritom on písal a volal von iné ženy. Na kávu alebo proste von že či sa uvidia alebo tak. Napísala som mu že ty hovoríš že je to pravda ale robíš úplný opak. Voláš von iné ženy. Napísal mi na to že to zo srandy, urazil sa a išiel spať.
@lajlaa555 A aky vyznam malo to pridanie prispevku na FB? ved si mohla priatelovi rovno povedat, co si myslis a FB si uplne kludne mohla vynechat. To su take trapne pokusy o velke divadlo.
@dskjhfdlkdjhl uz som mu to niekoľko krát povedala a povedal že si domýšlam
A problém je aký?
@lajlaa555 No, ale ja sa pytam, ze naco si do toho montovala FB? ved to aj tak nepomohlo. Mate problem, rieste si ho medzi styrmi ocami, nepotrebujete ziadnych divakov. Ak ho riesit neviete, tak potom sa treba zamysliet, ze ci to ma zmysel.
@dskjhfdlkdjhl tak to áno ale riešili sme ho stále ten problém ale hovorí že ja sa mám mu ospravedlňovať a že on za nič nemôže len ja. Mne zakazuje chodiť si von ba aj do obchodu samej a on píše iným že chce ísť sními na kávu a tak.
@lajlaa555 ved ale toto si musis vydiskutovat s nim, nikto iny to za Teba neurobi. Ak Ti brani chodit samej do obchodu, tahaj od neho, lebo to dobre nevyzera.
Milujem ľudí, ktorí na sociálne siete pridajú nejakú "múdrosť", ktorú nevedia odkomunikovať s človekom, s ktorým majú problém. Teraz všetci tvoji známi vedia, že ťa tvoj muž podvádza - pri čítaní tvojho príspevku tretina známych nadvihla obočie, ďalšia tretina sa uškrnula a posledná sa za teba a tvoj príspevok cítila trápne.
Rozíď sa s ním a máš svätý pokoj.
@lajlaa555
@lajlaa555
Neuraz sa, ale fakt si taka sprosta, ze si vo vztahu s niekym, kto ti zakazuje chodit samej vonka?
A to fakt si taka jednoducha, ze chodis s chalanom ktory "akoze" zo srandy vola ine dievčatá vonka?
@zmrzlinka2021 má poslednú šancu urobí chybu a končim
@lajlaa555 Prečo píšeš takéto veci na FB? Máš na to nejaký dôvod? A odkedy srdiečko znamená "áno, pravda"? Keby Ti na to nedal nič, zase by bol problém, že na to nič nedal. Nechápem celú túto akciu s FB.
(Len tak mimochodom, "ktorý" málo byť mäkké i: "ktorí", lebo je to možné číslo. Ale to len na okraj, nechcem riešiť gramatiku. Ale keď tak si to na tom FB oprav. Alebo to radšej rovno vymaž, urobíš lepšie.)
však sa mu prihlás na tú kávu ako dáka krásna neznáma "kávychtivá" a aj tam dôjdi a potom ho s gráciou pošli do teplých krajín..raz a navždy
@lajlaa555 nekončíš, ver tomu ze nekončís... to čo píšeš, su vazne dovody na rozchod.
Ci co si myslis, ze ked budes jeho zena a budete mat deti, ze bude sekat dobrotu do konca zivota?
Prdlajs makovy - nezmeni sa. Docasne bude hrat "idealneho frajera", ale raz ho to prestane bavit.
Normalny chlap sa tak totiz nesprava.
A dostanes dykov do chrbta prave vtedy ked budes najviac zranitelna.
@h2 robíte sa veľmi múdry na gramatiku ale očividne píšem rýchlo tak si to nevšímam. A je to príspevok nie status aby som to mohla opraviť. Je to kurevnik už raz bol za inou a hovoril mi že nebol. Napísala mi tá čo za ňou bol na druhý deň že ma nemiluje a že jej hovoril nech si nasadne do auta k nemu že nebudú stáť vonku a rozprávať sa. Ona nešla...
@lajlaa555 Tak ked je on kurevnik a Ty si stale s nim, tak si hlupa a teraz ani neposudzujem gramatiku, staci obsah.
@lajlaa555 🤦🏻♀️ Napísala som to na záver, dala som to do zátvorky a ešte som dvakrát napísala, že to píšem len na okraj a mimochodom. Mne je to jedno, ja gramatiku neriešim. Ty si to ale napísala na FB, kde to vidia Tvoji priatelia. Myslela som to dobre, nech sa pred nimi nestrápniš.
Teraz k Tvojmu problému: Keď je Tvoj priateľ kurevník, ktorý volá von iné ženy, načo si s ním? Kopni ho do prdele a máš o starosť menej.
@lajlaa555 Co mu mas povedat? No predsa - zbohom.
To bude asi velka laska v 14r. Dievcatko ved si urob fake fb profil a napis mu. Uvidis aku “ srandu “ si bude robit ked Ta bude volat na kavu . Dohodni si snim rande a tam sa snim rozid stym ze hahaha dosrandoval si kurevnik 🤣
@lajlaa555 že si stých žien robil srandu že on by nešiel.