Myslím, že priateľ o mňa stratil záujem

2. jan 2025

Ahojte.

Chcela by som sa poradiť. S priateľom sme spolu cez 5 rokov. Posledný rok bol náš intímny život o ničom, čo bolo spôsobené hlavne mnou (ja som potrebu mať sex prakticky vôbec nepociťovala skrz moje psychické problémy som mala libido na nule). V poslednej dobe sa mi chuť vrátila, urobila som aj na moje pomery ústretový krok a kúpila nám “hračku”, čo sa nestretlo s veľkým úspechom. Každopádne ma to neodradilo a dopriala som mu uspokojenie, keďže bola chuť. Problém vidím v tom, že on mi toto uspokojenie nedoprial. Kedysi si zakladal na tom, aby som ja bola “hotová” ako prvá a teraz mi pripadá, že je mu to jedno. Keď sme takto boli spolu už asi 4x, opýtala som sa, a čo ja… Obvinil ma, že snáď nemôžem očakávať, že keď je on hotový, že ešte sa bude venovať mne…. Že “ma spraví zajtra”… Nikdy takýto nebýval, takže ma to zarazilo a neviem, či mi dáva vyžrať to obdobie, keď sme spolu nič nemali alebo som mu už naozaj ukradnutá. Takisto nič neiniciuje, aj keď chápem, že to môže byť aj tým, že bol veľakrát odmietnutý, tak sa proste prestal snažiť. Som z toho zmätená…

tundra
2. jan 2025

No a prečo si mu nepovedala:"Čo môžeš urobiť dnes,neodkladaj na zajtra."😉

huxy
2. jan 2025

Ak bol veľakrát odmietnutý... A on sa ako asi cítil? Možno ako teraz ty 🤷🏼‍♀️
Porozpravajte sa hlavne o tom.

yoxinka
2. jan 2025

Ako ste komunikovali tvoju stratu záujmu o sex s ním počas tvojich problémov??? Pokial si ho dlhodobo odmietala, tak sa celý čas cítil ako sa teraz cítiš ty.

micusa2222
2. jan 2025

len by som mu pripomenula, že si bola chorá,,aby na to nezabudol a nie že ti to dá teraz vyžrať...

som_realistka
2. jan 2025

Ako ste komunikovali pocas Tvojej choroby? Vedel, ze nemas chut kvoli chorobe, ci si ho len vzdy odmietla bez vysvetlenia? On sa rok nespytal preco nemas chut, a len akceptoval odmietnutie?

mogaa
2. jan 2025

A čo ten rok keď si ty nemala chuť? Lebo on chuť mal....a zrejme od teba tiež nedostal nič....

pininka1
2. jan 2025

Podľa mňa nebude problém len ten sex. Skôr by som začala tým ci vzťah má ešte vôbec budúcnosť.

nevenka
2. jan 2025

@mogaa no hej, ale ona mala zdravotne problemy , tak teraz jej to ma pravo dat pocitit, ze ona si za to moze sama?
Tazko sa radi, ked nevieme presne detaily, ci a aka bola komunikacia predtym...
Ale moc ruzovo to veru nevidim.

mogaa
2. jan 2025

@nevenka tak nič nie je len čierne alebo biele...jeho pohľad môže byť ten že on tiež od partnerky rok nič nedostal a to sa zrejme nebavíme len o samotnom sexe ale aj o obyčajných objatiach, záujme o jeho osobu ...ono nebavíme sa o mesiaci dvoch ale rok je dlhá doba a aj pri psychiatrických diagnózach sú lepšie obdobia a horšie obdobia...

autor
2. jan 2025

Nekomunikovali sme to. On občas predniesol nejakú uštipačnú poznámku. Ja viem, že sme to v tomto smere pokazili, často som sa tým trápila, ale nikdy som to nedokázala sformulovať a povedať mu to. Ale ani on sa ma nikdy neopýtal, čo je dôvod, o mojich psych. problémoch samozrejme vie, tak si to možno pospájal aj sám. Ja by som mu ani nemala za zlé, ak by teraz robil akože “drahoty” za tie mesiace, čo musel čakať a dal mi ochutnať vlastnú medicínu, ale skôr sa bojím, či za tým nie je niečo hlbšie….

autor
2. jan 2025

@mogaa Objatia dostával hojne, my sme takú tú “nevinnú” intimitu zo vzťahu nikdy nestratili, časti sme sa bozkávali, hladkali, objímali, proste si boli aj fyzicky na blízku, len na sex som nemala ani pomyslenie.

yoxinka
2. jan 2025

Pokiaľ chlapovi týmto spôsobom odmietaš sex a nekomunikuješ to, zraňuješ ho, VEĽMI. Tu sa často tvrdí, že sex je základom vzťahu, nie je to pravda, vzťah stojí a padá na komunikácii. Pokiaľ si chlapovi rok odmietala sex bez akéhokoľvek vysvetlenia a nevieš to s ním odkomunikovať ani teraz, vzťah sa vám rozsype.

martul
2. jan 2025

Ja sa mu ani nečudujem, ty si ho odmietla stokrát, ale dôvod si mu nepovedala, teraz keď chceš ty tak čakáš, že nabehne na povel.

autor
2. jan 2025

@yoxinka No veď píšem, že na tom pracujem 🤷‍♀️ Áno, mohla som to začať riešiť skôr, ale musela som sa dať dokopy. Niektoré veci sa mi proste nehovoria ľahko, už vôbec pokiaľ ide o sex. Snažím sa to zmeniť.

autor
2. jan 2025

@martul Nie, nečakám, že to bude na povel, len ma to zneistilo. Ver mi, že ja vôbec nemám problém mu dopriať a seba dať do úzadia (tak to aj bolo teraz niekoľkokrát po sebe).

zooeynka
2. jan 2025

Ano, ma ta u riti. Milujuci muz sa takto nesprava, najma ak nastala z tvojej strany(uz)naprava.

martul
2. jan 2025

No ale zjavne si problém mala, keď si ho odmietala, lebo libido 0. OK, bola si chorá, ale prečo si mu to nepovedala? To je základ celého, komunikovať. A to sa u vás nedeje.

karolinakr
2. jan 2025

tak mu to uspokojenie nedopraj, je možne, že je urazeny, lebo mal dlhšie hluche obdobie, ale to neznamena, ze odteraz bude mat orgazmus len on, aby ťa " potrestal"
na taky sex by som sa mu rýchlo vykašĺala
tak mu to povedz - alebo obidvaja alebo nič

eva112014
6. jan 2025

@pininka1 Netreba robiť z muža retardovaného! Ak je muž dospelý, hádam má ústa a vie sa spýtať. Čo ti je zlatko? Čo sa deje …? Ak tieto otázky padli a ty si mu odpovedala, že niiič, na vine si ty! Keď vedel a hovorila si mu pravidelne, čím si prechádzaš, nemá ti dať čo vyžrať. A ak sa vôbec na 5 krát nebude snažiť, lebo to sľúbil, že veď zajtra, nechaj ho tak. Užívaj si hračky a neskôr milenca. Toto nie je správanie dospelého muža!!!!!!

pininka1
6. jan 2025

@eva112014 to si asi chcela autorke adresovať nie mne

eva112014
6. jan 2025

@pininka1 Áno, prepáč 🙂