Neviem ako začať,moja sestra sa vrátila zo zahraničia.Chce sa zamestnať na Slovensku a zatiaľ býva u nás.Je u nás vyše mesiaca.Môj partner pracuje len ranné,ja mám ranné a pobedné.
Sme spolu asi 5 rokov.Asi pred 2 týždňami cez víkend partner musel v noci na záchod,v tú noc som zle spala bolela ma hlava.Kým bol partner na záchode, išla som si zobrať tabletku na bolesť.
Nevšimol si, že nespím.Prejdem k veci,ako som bola v kuchyni všimla som si,že partner namiesto spálne išiel do izby kde spala moja sestra.Išla som za ním, chytila som ho za rameno.Pošepkala som mu že si pomýlil izbu.Zlakol sa...
Pýtala som sa ho prečo išiel do izby mojej sestry,vraj bol rozospatý a pomýlil sa.Neviem či mu veriť.Odvtedy iné nerobím iba ich sledujem,ako sa k sebe správajú.Už som rozmýšľala, že si vezmem dovolenku keď budem mať poobedné.Pojdem akože do práce a asi po pól hodine sa ticho vrátim domov.Keď som do noci v práci nerozmýšľam nad iným , čo sa doma deje.
Tak už len skrytu kameru
Chlap môže byť debil, ale neveríš sestre? Tak to sa divím, že si jej vôbec dovolila u vás prespať.
Sestra by si radšej mala nájsť podnájom, lebo chlapi dokážu všeličo.
@petronelag Jasne chlapi. Ale že to dokáže sestra, to je uplne v pohode, ne?
A teraz neveríš komu?Jemu, či sestre?Keď sa to potvrdí, kto bude navine?On, či sestra?
a co ak ma len nejaku uchylku a v noci na nu pozera, a robi pri tom nieco 🫢
@pluss Aj nad tým som už premýšľala
@mamamasama Ak by som jej neverila,neposkytla by som jej pomoc, keď to potrebovala.Ale človek sa môže aj zmeniť po 7 rokoch
@petronelag Už som jej to navrhla, že jej pomôžem aj prácu nájsť a bývanie
@hendikep Tak to neviem, predtým som si nič také nevšimla
@enmery ja sa opýtam inak, čo by si si myslela ty,keby sa to stalo tebe?
@thirstymonk Úprimne,ja už neviem čo si mám myslieť
Neviem, bola by som rada keby napíšete vlastný názor, čo by ste si vy mysleli keby sa toto stalo.Možno sa naozaj pomýlil v noci keď bol rozospatý, možno som iba ja paranoidná.
Ja by som ju teraz neposielala prec. Počkala by som ako ďaleko dokážu zájsť. Máš skvelú príležitosť prisť včas na to s kým žiješ.
A keď sa odstahuje co sa zmení? Sestra bude mať voľný byt....
Sestra je slabý odvar. . . Kolegynin muž ju podvádzal s ich nevestou...
Ľudia sú svine a naozaj sú schopní kadečo.
Nepozoruj ich príliš! Lebo ak tam naozaj niečo je, len si začnú dávať väčší pozor
No vidíš, nevieš odpovedať. Bežne tu ženy nadávajú na milenky svojich mužov, ale nevidia, že milenka s ňou nie je vo vzťahu, ale chlap, ktorý sa ju ROZHODOL podvádzať áno.
@simona20201309 vďaka za radu... kamarátovi sa stalo niečo podobné,jeho žena dlhé roky podvádzala z jeho bratom
A pozri, ak niečo rieši s Tvojou sestrou, to, že ju pošleš preč, nič nevyrieši. Pretože, keď nebude Tvoja sestra, bude iná. Ty si poznáš svoju sestru.
To vážne? Pomýlil si izbu? 😲 (Zlá orientácia v priestore ,pre pokoj duše) 🙄
@enmery už som písala, sestra nebola na Slovensku 7 rokov, ľudia sa menia, mohla sa zmeniť.A komu neverím, neviem.Keby sa potvrdí čo si myslím,na vine by boli obaja.
Keby žena nedá,chlap si nešmikne
@zuzanita1609 Ver že nemám pokoj na duši,aj keby sa jej či jeho priamo opýtam myslíš ak by to bola pravda priznali by sa.... pochybujem
Aha, takže kým on bude skúšať a žiadna mu nedá, on bude zatiaľ zlatíčko😃Jeho si sa pýtala, opýtaj sa priamo sestry a pozri sa jej pritom do očí.
Chlap ktorý si začne so sestrou svojej frajerky je totálny ...j a je úplne zbytočné hádzať všetko na ženu. Toto ti neprajem zažiť. Hlavne keď ide o 5r vzťah.
@enmery neprekrúcaj moje slová
Neprekrúcam, napísala si, že keby žena nedá, chlap si nešmykne. Nevadí, že on sa pokúšal. Normálne sa opýtaj sestry, veď si z toho na prášky a každý deň to bude horšie, keď budú spolu doma. Veď sa zblázniš v práci.
Nemám sestru,ale úplne s tebou cítim. Ak je to pravda a nie len príbeh,no nebolo by mi všetko jedno. A všimla si si niečo? Baba toto vycíti. Viac by som ale sestre vyšklbala "škuty" hneď ako dala chlapovi po "klenotoch". Vsimaj si ich,ak je to pravda,no d'es a besy 😶
Mas aj nejaku inu indiciu, ci len tento nocny vylet?
@enmery keby mňa parner mojej sestry obťažoval, povedala by som jej to
@kikush182329 Nie iba tento nočný výlet
@zuzanita1609 Bohužiaľ je to pravda, nič iné som si nevšimla
🙄