Mužovi sa nepáčim kvôli mojej váhe

yanka2828
11. okt 2022

Ahojte. Mam taky problem,mojmu muzovi sa nepaci, ze som prilis chuda. Mam 168cm a vazim 54 kg. Ked sme sa dali dokopy bola som rovnako chuda. Teraz som po druhom porode, dojcim den-noc. On prisiel s tym, ze sa mu pacia baculky. Aj ked sa snazim pribrat nedari sa mi. Ja som takto spokojna, on sa na mna hneva, ze sa nesnazim a uz ho nepritahujem. Ja viem, ze vela zien ma opacny problem. Ale mne sa naozaj neda pribrat, mam proste taku stavbu tela. Mam do seba nasilu tlacit jedlo, alebo co mam robit? Velmi ma trapi, ze sa muzovi uz nepacim. Dakujem za vhlady.

ckocka
11. okt 2022

@yanka2828 A že je to blb ťa netrápi?

mandzula
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
martul
11. okt 2022

@yanka2828 skôr ako pribrať by ma trápil názor tvojho dokonaleho playboya, opýtaj sa ho či je dokonalý?
Mimochodom kíl nemáš málo, akurát.

deti95060810
11. okt 2022

no kvôli nemu sa teraz budeš napchávať a prejedať? ja by som to nerobila.
tiež mám veľmi podobnú postavu ako ty, a mm100 kg a podĺa tab. obezitu... Tvoj je dokonaly?

irusa
11. okt 2022

Och chcela by som vidieť tvojho Adonisa....ja mám 173a 56...tiež nemôžem pribrať.... neriešim

katkaseiner
11. okt 2022

ono keby si teda bola baculka a teraz si schudla, tak pochopim ho (nie naozaj, ale tak princip by tam bol) ale ked hovoris ze si vzdy bola chuda tak co caka?

veronika_e
11. okt 2022

@irusa presne to som chela napisat, ci on je proste dokonaly alebo nie... ako ale fakt nechapem, ako nieco take moze riesit, predsa len kazdy ma iny metabolizus a v niektorych pripadoch to nie je len tak zmenit to cele

guliver19
11. okt 2022

@yanka2828 zas na druhej strane kazda da chceme pacit tomu svojmu. Jedlom uz asi nepriberies ale vies zvacsit zadok a boky ,stehma jednoduchym ale doslednym cvicenim.na youube je kopa videi. Ak rozne vyzvy ako za par tyzdnov su viditelne zmeny.ja mam dve deti, druhe ma 10 mesiacov kojim vo dne v noci a tiez som schudla az tak ze sa to nepaci mne.jem vela,ale nic.takze od vcera cvicim ,na zvacsenie objemu podla videu,snad budu vysledky rychlo znatelne.

liljana
11. okt 2022

Povedz mu, nech si ho najskor da zvacsit. Pripadne, ak je xxl, tak zmensit. A potom bude rada na tebe.

zuzubb007
11. okt 2022

Vsak na tu vysku, mas idealnu vahu, ked budes mat viac to budes moletka, a to sa mi zrazu zacali pacit tucne zeny? To sa mi nezda. Uz vobec by som nepriberala kvoli chlapovi, ked sa mu nepacis nech si najde inu ja by som mu hned povedala

quellka
11. okt 2022

@yanka2828 mna skor napadla jedna jedina otazka....lubi ta? kto naozaj lubi, neriesi taketo veci.

stanulienkat
11. okt 2022

Vobec nie si chuda. Mas normalnu vahu.

svetlonos
11. okt 2022

@yanka2828
Tvoj muz je kkt! A to skoro nenadavam 🤯 ale toto ma vytocilo. Kde mal debil oci od zaciatku?
To sa mas koli nemu vyzrat? Sposoby na to sice su ale naco? Pre chireho chlapa?
Mas blbu situaciu. Pockala by som kym pojdem do prace a zvazovala, co vsetko musim urobit aby som vyzila sama s detmi. Pretoze s takym povrchnym clovekom by som nestracsla svoj cas ani sa nemechala oberst o radost zo zivota.
Drzim ti palce aby si to zvladla a nasla si chlapa normalneho, bez poruch.

krisbar
11. okt 2022

tvoj muz ma problem s inym ale vaha mu napadla ako prva.....

svetlonos
11. okt 2022

A este mimochodom, ja mam 1,75 a pri vahe 53 kg som bola ja velmi chuda. Ved ty to mas uplne idealne. To nebude o vahe … Dalej moje myslienkove pochody ani pisat nebudem. Mohla by si ale na oplatku od neho chciet tiez pravy opat jeho vyzoru, trebars tehly na bruchu alebo 2,10 vysku.

zobaka
11. okt 2022

mas idealnu vahu a on nech sa spamata, co chce mat z teba obtlustlu mrochtu, neziarli nahodou na teba, ze chce aby si horsie vyzerala?

sima338
11. okt 2022

Ja mám rovnakú výšku a aj váhu, 55 kg, mne je v takom tele najlepšie, mala som aj 59, cítila som sa už pri tele, ale váha nie je podstatná vždy, záleží od tela, proporcií atď...ak si ty spokojná, to je hlavné, skús s ním o tom ešte raz pokecať...

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majlo1234
11. okt 2022

Nech sa pride vymenit s mojim muzom😃aj vlk syty aj ovca cela😃 len ja som horkokrvna, jedna blba poznamka a bol by u nas ohen na streche

betulinka1
11. okt 2022

@yanka2828 mi napadlo po prečítaní, ze ci to nie je tak, ze panko chce aby si pribrala a tym padom nebola pre druhych mužov atraktívna. Lebo vysku a vahu mas podla mna super po dvoch detoch. A ak chce aby si mala vacsie prsia, tak nech ti ich kupi a nie priberaním a zaťažovaním organizmu.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nurielka
11. okt 2022

Tam bude problém úplne inde, a nie v tvojej váhe. Vazila so takto aj pred deťmi? Máš menšie prsia? Lebo za mňa si tvoj partner rieši v hlave nejaký problem, a tá váha je to najmenej.

yanka2828
autor
11. okt 2022

@nurielka Ano pred detmi som mala tak isto a prsia mam male, teraz vacsie ked dojcim.

nurielka
11. okt 2022

@yanka2828 nenechaj si dupat po svojom sebavedomi. To čo povedal sú jeho myšlienky, jeho pohľad, nie si to TY, len jeho pohľad na teba. Je to iba o ňom. Nie o tebe. Ty si ty a si so sebou spokojná. Je to len jeho vlastná frustrácia, jeho nespokojnosť so sebou samým. Ty by si mu pokojne mohla povedat sto veci, ktoré by mu ublížili, ale nerobíš to. Prečo? Lebo vieš, že tým ublížiš a zraniš ho. Odpovedz si, prečo ťa chce takto zranovat? Čo sa stalo? S čím má naozaj problém? Menej sexu? Viac stresu? Porozprávajte sa.
Slovo má váhu, radšej ho nevyslovit, ako ublížiť.

yanka2828
autor
11. okt 2022
yanka2828
autor
11. okt 2022

Žienky dakujem za uprimnost.

dagmarovita
11. okt 2022

On Ta nejak manipuluje, psychicky Ti ublizuje.Si veľmi pekná, neviem prečo Ťa napadlo, ze mas sa prejedat, si v poriadku tak ako si.

janickacrazy
12. okt 2022

@yanka2828 Nemá náhodou skôr tvoj muž problém s váhou? Nepribral? Žeby sa necítil dobre a rieši to takto cez teba?

yanka2828
autor
12. okt 2022

@janickacrazy Nie,nie je štíhly a aj cvici.

aurinia
14. okt 2022

@yanka2828 posielam ti mojich virtuálnych 10kilo....ja sa ich nemôžem zbaviť....vždy trocha schudnem a potom ochoriem.....chytaj!!!! A dúfam že teraz ja schudnem a ty moje priberes