aký je muž v znamení Váh vo vzťahu? s jedným sa aktuálne stretávam a vidím akoby občas poletoval v oblakoch. napríklad sa o niečom rozprávame a on ide od jednej veci k druhej a rieši ich naraz.
ale napriklad je veľmi galantný, milý a čo sa týka dotykov, tak je kontaktnejší ako ja. stále má akoby potrebu sa ma dotýkať, čo som nezažila v iných vzťahoch. a začínam aj badať, že čím dlhšie sa stretávame, tým viac si vydobíja také územie že už nechce aby niekto ďalší o mňa mal akoby záujem
ja som v znamení panny a je pravda, že váhy sa už viackrát ku mne dostali, ale vždy mi prišli takí akoby nevedeli, čo chcú alebo chceli toho veľmi veľa a naraz.
zároveň je veľmi logicky zmýšľajúci, argumentačne zdatný, občas naozaj však akoby bol vo svojom oblaku a tam poletoval...
poznala som len jedného muža v tomto znamení... zbaviť sa ho bol nadľudký výkon...blééé
🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Ah keď už toto niekto rieši, tak sa musí veľmi nudiť
Panna a vahy nie su velmi kompatibilne znamenia
Prosím nieeeeee 🤦🤦🤦🤣
Tiez suhlaaim z mojich skusenosti ze panna a vaha ee..to samozrejme nevylucuje,ze niekde to nebude klapat ved cloveka necharakterizuju len hviezdy, ale aj vychova, spolocnost atd..ale k veci.. ja mam stastie na vahy nejak, aj muz je vaha a je taky ako si napisala nasla som ho v tom🤣 poletuju ved su to vzdusne znamenia, ja som vodnar tiez vzdusne znamenie tak poletujeme spolu😆 ty ako zemite pragmaticke znamenie nemusi uniest taku povahu, ale ako pisem, neni to iba o hviezdach.. nam to klape.. obcas musim pritiahnut ja jeho a obcas on mna naspat na zem🤣
@martina1985ba to je dufam sarkazmus 😀
My sme takto s manželom,ja panna a on váhy.Sme spolu 18 rokov manželia a vôbec by som neposudzovala vzťah podľa znamení.Všetko je o povahe.
@martina1985ba samozrejme :DDDD
Myslíš, že kvalitu cloveka a vzťahu definuje postavenie hviezd?