Muži, ktorí nedokážu prijať odmietnutie

maranta_leuconeura
25. máj 2023

Co si myslite o muzoch, ktori stale dobiedzaju, stale si myslia, ze maju u dotycnej sancu, hoci im bolo vysvetlene, ze to tak nie je? A tym nemyslim vysvetlenie stylom, ze sa zena osiva a nepovie na rovinu ako sa veci maju, co by muzom davalo nejaku nadej. Ale ked dotycny vie, ze zena ma partnera, je stastne zadana, uz mu povedala, ze su len kolegovia, odmietla pozvanie na veceru... A stale vidi tie jeho ziariace ocka a stale dostava signaly, lichotky a aj tie pozvania ze ,,keby si si to rozmyslela" 😁 a odpoved je zakazdym dakujem, nerozmyslela 🤷

Myslite, ze toto dobiedzanie realne k niecomu vedie? Ze si muzi myslia, ze zenu to raz zlomi a podlahne? Alebo co si od toho slubuju?

syslik81
25. máj 2023

nekomunikovat len co sa tyka prace .. a ak ti nepomoze nech mu avola manzel a povie mu svoje

karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maranta_leuconeura
autor
25. máj 2023

O obtazovanie v tomto pripade nejde, ale to je samozrejme pre kazdu zenu subjektivne podla toho ako to citi

maranta_leuconeura
autor
25. máj 2023

@karinka223 odpovede su dost asertivne a myslim si ze su jasne nastavene hranice. Ale niektorym muzom akoby to pridavalo este drive podla vzoru ,,nie znamena mozno a mozno znamena ano" 🤣

januska12323
25. máj 2023

Povedz mu, že máš frajera a ak s tým neprestane môže si pokecať s ním.

toskanka
25. máj 2023

Len otázka času, kedy si nájdu nový objav.

domkakvet
25. máj 2023

@maranta_leuconeura povedala by som, ze cakaju, ze podlahne, ale casom ich to prejde a prestanu.

bbshop
25. máj 2023

Všetky tu píšete ako prestane alebo chce ju ulovit..pritom ked je reálne zalubeny neprestane ani keby sa na hlavu postavila..nie je všetko len o sexe a koniec koncov aj keby, tak muž sa zaľúbi zo sexualneho vzrušenia..hlavne, ak mu ta vyvolená "nedala".. tak isto si muzi zeny idealizuju, ako si idealizuju zeny muzov..tie "žiariace ocka" o tom svedčia.. tie nehovoria o sexe a tie neklamú.. tie hovoria o sympatiach..obviniť ho zo sexualneho obťažovania ako tu bolo spomínané by mu ublizilo..tiez je len clovek

toskanka
25. máj 2023

@bbshop Ale čo iné im zostava ako to rozdychat, príp. zamerať svoju pozornosť inam?

bbshop
25. máj 2023

@toskanka nic ine im neostava.. len netreba sa spoliehať na to, ze ich to prejde ako sa to tu píše viackrát.. poznam chlapov, ktorých to roky neprešlo kym im ta žena nezisla z oci.. "zíde z očí zíde z mysle"

toskanka
25. máj 2023

@bbshop Ale čo má s týmto autorka? Má dať ona výpoveď z práce, aby mu zišla z mysle? To si musí dotyčný vyriešit v sebe sám.

bbshop
25. máj 2023

@toskanka netvrdim, ze autorka s tým niečo dokáže urobiť.. teraz narážam iba na tie vyjadrenia o tom ako keby on to bral len povrchne a ako ženy nadlahcuju, ze pride iný objav atd..nemusí to tak byt

toskanka
25. máj 2023

@bbshop Keď nedokážu prijať jasne odmietnutie a stále si robia nádeje, tak si to musia odtrpiet alebo si nájsť novy objav. Jedno aj druhé je otázka času a nebolo to myslené povrchne.

kristiii
25. máj 2023

@maranta_leuconeura áno, myslím si, že presne to čakajú, že žena raz podľahne. U mňa to trvalo tri roky a bola som kvôli tomu viacmenej donútená odísť z práce. A myslím si o nich svoje. Neberiem nikomu zaľúbenosť, to si človek nevyberie, ale dobiedzat do niekoho, o kom viem, že má partnera a povedal jasné nie, tam je namieste rešpekt.

vanilkovazmrzka
25. máj 2023

U mna to vedie jedine k absolutnemu znechuteniu a odporu voci tomu cloveku, a uplnemu preruseniu kontaktu. Akurat ked s nim musis pracovat, je to dost na prd 🙂

bloger
26. máj 2023

Nie je ľahké vzdať sa niekoho koho ľúbime. Vždy si človek nahovára, že možno predsa....Sú ale situácie kedy to naozaj nejde. A jediná možnosť je prijať to.

hugger
26. máj 2023

@maranta_leuconeura urcite nechod cestou sexualneho obtazovania, je to silny kaliber, v dnesnej dobe zneuzivany a pouzivany daleko nad ramec povodneho ciela. Chalan/pan potrebuje pomoc nie potopit. Ta pomoc by nemala prist od teba lebo to vyhodnoti ako zaujem; mohla by vyzerat takto:
1. porozpravaj s jeho najlepsim kamosom v praci nech mu on vysvetli situaciu
2. zariad stretnutie s tvojim priatelom,
3. ries cez Personalne/tvojho sefa (dohovor, preradenie, odporucanie najst si ine zamestnanie) ale nejakou miernejsou formou, nie ako sexualne obtazovanie. Aj ked potrebuje pomoc je to v konecnom dosledku jeho problem a nemala by si ty byt nutena robit ustupky v praci.

toskanka
26. máj 2023

@hugger Na druhej strane nemáme o ctitelovi žiadne informácie, o aký typ človeka ide. Lichôtky a prehovaranie typu Keby si si to náhodou rozmyslela, sú typické skôr pre lovca. Skutočne zamilovaní, ktorí prechovávaju hlboké city, sa správajú inak. Podľa toho by som riešila / neriešila situáciu.

hugger
26. máj 2023

@toskanka mas pravdu, pre volbu spravneho riesenia je dolezite zhodnotit jeho umysly a ciele (zalubeny vs. lovec) a to my asi nevieme urobit, autorka mozno

moja odpoved vychadzala z toho ze je zalubeny

bbshop
26. máj 2023

Lovec podľa mňa neinvestuje toľko energie do jednej osoby..riadia sa heslom "nedáš ty, da ina"..kvôli sexu by tolko divadla asi nerobil..lovcovi ide o kvantitu a nie kvalitu

h2
26. máj 2023

Nechápem, prečo sa tu toľko rieši, či je to lovec, ktorému ide iba o sex, alebo je to beznádejne zaľúbený chudák, ktorý chce s autorkou prežiť dlhý a láskyplný život. Lebo to je úplne jedno. Ju jeho správanie obťažuje, povedala mu to a on to neberie do úvahy a pokračuje v tom aj naďalej. Aký rozdiel, či je zaľúbený, alebo lovec?

toskanka
26. máj 2023

@h2 Rozdiel je v prístupe k tomu človeku. Inak beriem muža, ktorý sa ma snaží len dostat a viem, že po čase ho to omrzí a bude pokoj a inak pristupujem k cloveku, ktorý ku mne prechováva ozajstné city, jeho vlastne pocity sú mu na obtiaž a netreba ho doraziť, ale nájsť pre neho riešenie, presun na iné oddelenie a pod.

h2
26. máj 2023

@toskanka Keď ma raz niečo obťažuje, ohradím sa voči tomu a ono to stále pokračuje, tak mi je jedno, čo je príčinou. Nebudem si hovoriť, že "Jéj, on ma miluje, aké milé! 😍", ani "Fuj, to je sviniar, chce ma len pretiahnuť."

toskanka
26. máj 2023

@h2 Mňa by jeho záujem a city voči mne rozhodne netešili a chcela by som túto situáciu riešiť

maranta_leuconeura
autor
26. máj 2023

@toskanka skor tam bude to zalubenie, inak by si podla mna dal pohov aj ked ktovie 🤷 ale aj z komunikacie ktora absolutne nema ziadny sexualny podton si to myslim. V zmysle komplimentov na saty co nikdy vela neodhaluju alebo pozitivne vlastnosti, nie na zadok, prsia a pod 😁

Urcite to nie je na nahlasovanie obtazovania, zas nic take sa nedeje (fyzicky vobec a slovne ide len o komplimenty a teda parkrat padol navrh na stretnutie na verejnom mieste, co este stale by bolo pri kamaratoch aj kolegoch vlastne ok). Preradenie nie je mozne a ani si nemyslim ze by bolo potrebne 🤷

Vlastne sa len zamyslam ci ho to chudaka prejde a kedy 🤣

toskanka
26. máj 2023

@maranta_leuconeura Tiež som mala kolegu a držalo ho to 15 rokov, ale u nás to bolo iné, je to dlhé na písanie, minulý mesiac sme sa videli po 7 rokoch a v tom dlhom objatí bolo opäť všetko.

Pokiaľ mu nekradnes spánok a chlapec je v pohode, tak ho to raz prejde 🙂

katkami123
26. máj 2023

@maranta_leuconeura
Typické mužské zranené ego. Žena je k ním 1-2x milá v rámci komunikácie ako s každým a dotyčný si už myslí, ze s ním chceš svadbu a deti. Sú rôzne typy mužov, tento si asi myslí, že dobiedzaním ťa zlomí. Jedine obmedziť kontakt.

bbshop
26. máj 2023

@maranta_leuconeura je zaľúbený.. ano aj chlapi sa vedia zaľúbiť na pocudovanie niektorých zien😄