Muži dnešnej doby

7. dec 2022

Čaute. Len sa tak zamýšľam, existuje ešte normálny, slušný chlap, čo nepodvádza a nie je alkoholik? To čo tu čítam poslednú dobrú, je už moc... a keby len tu, v mojom okolí sa deje to isté. Keby aspoň mali gule na to sa priznať žene, ale nie. Radšej budú zatĺkať 🤮 Viem že tu chodia aj muži. Tak vám chcem odkázať. SPAMÄTAJTE sa!!! Máte vôbec k tej svojej žene nejaku úctu? Žena v pôrodnici a čavo si domov k***u dotiahne. Hanba.
Mám pocit že chlap je v dnešnej dobe buď hajzel alebo teplý (nič proti nim ✌🏼)
Asi zomrem sama 🫠🫠🫠

sima338
7. dec 2022

určite existuje. Zmeň v tomto mindset, niekedy aj ten robí škody. 🙂

catch22a
7. dec 2022

Ja som slusny, je so mnou nuda 😀

autor
7. dec 2022

@catch22a možno máš iné prednosti 😝

catch22a
7. dec 2022

Jop v skutocnosti som ovela horsi 😀😀

goodidea
7. dec 2022
autor
7. dec 2022

@catch22a 😂😂😂 vieš čo keď vidím aké individua si najdu frajerku, a nie jednu. Tak nič nie je stratené neboj 😝

autor
7. dec 2022

@goodidea ja tu rozbehnem zoznamku asi 😂

elizabet173
7. dec 2022

napadlo ťa, že asi sem nebudú písať ženy, ktoré majú fajn muža? S ktorým sú spokojné a šťastné? Neber MK ako vzorku, veď tu témy zakladajú ženy preto, aby sa zdôverili so svojím problémom, alebo aspoň vyžalovali. Keď sa rozhliadneš okolo seba, vidíš predsa aj iných mužov, ako tých, o ktorých si písala nie? A veľmi dôležité je aj to, v akej spoločnosti sa pohybuješ. V bare je podstatne väčší predpoklad, že narazíš na alkoholika, ako medzi organizátormi tábora pre postihnuté deti. Neviem, či zoznamka na MK má zmysel, percento mužov je tu veľmi nízke a niektorí sú už zadaní.

viestta
7. dec 2022

ano, existuju. Ale o tych nie je nutne vypisovat na MK. Na co by vlastne taka zena pisala? Len tak z nicoho nic sa pochvali aby bola zachovana "rovnovaha"?

autor
7. dec 2022

@viestta vieš čo mohli by napísať 😂 nech nestrácam nádej

ravador
7. dec 2022

Vieš, väčšinou keď sa človek sťažuje na niečo typu: "Všetci sú X", tak je problém nie vo všetkých, ale práve v tom, kto sa sťažuje.
Slušný chlap, ktorý nepodvádza, nebude vyzerať ako Gerard Butler. Chlap, ktorý nepije, s tebou nebude behať po rôznych párty a ani ti to nebude tolerovať. Dostaneš takých, akých si vyberáš.

autor
7. dec 2022

@elizabet173 pohybujem sa v normálnej spoločnosti. Do barov nechodím 🤷🏽‍♀️

viestta
7. dec 2022

tak ja ti napisem, ze moj sice ma do idealu este hodny kus, ale je normalny a pouzitelny na zivot. No ale nepotesim ta, je zadany

autor
7. dec 2022

@ravador ja som sama, mna nikto nepodvadza 😂 a LEN pozorujem že čím ďalej tým viac chlapom niečo preskoči v hlave 🤷🏽‍♀️

autor
7. dec 2022

@viestta super 😊 tak to máš šťastie 🙂

ravador
7. dec 2022

Rovnako aj ženám dnes preskakuje v hlavách. Taká je doba. Musíš sa s tým proste zmieriť. Ja som sa zmieril už dávno s tým, že nájsť dnes normálnu partnerku v mojej vekovej kategórii (pod 25), je prakticky nemožné.

viestta
7. dec 2022

Nie, to nie je stastie, to spadne aj na vola. To je o mojom celom zivote, o tom, ze odjakziva viem aku mam hodnotu a mam aj sebeuctu. A o tom, ze som vedela, ze ja ako taka mam svoju hodnotu aj ako single, nikdy som nebola taka zufala aby som k sebe pustila chlapa len preto aby som nejaku hodnotu nadobudla.

autor
7. dec 2022

@ravador verím ti, ale ani v mojej kategórii to nie je vyhra… mám 30 rokov, ja už viem čo chcem a čo nechcem. A po vzťahoch s chlapmi (správaním skor pubertakmi) si budem asi hľadať už o 5-10 rokov starších

liljana
7. dec 2022

To iste sa pytaju muzi. Ci je vobec taka, co nechce iba lezat cely zivot nezamestnana doma, hovorit, ako sa "nadre" s detmi a pritom cele dni visi na mobile. Co si nemysli, ze chlapa kaka peniaze na wecku, caka od neho, ze vsetko zaplati, kupi byvanie, potom ho na nu prepise. Pripadne nehlada na nom od rana do vecera stale nejake chyby, aby sa mala na com pohadat 🙂
Ale kto hlada, ten najde.

qetka
7. dec 2022

a moj svagor si nevie najst dievca… slusny, dobry chalan, chodi do kostola, pracuje, nepije, nefajci, ma svoj byt, mini zahradku, vo volnom case opravuje kadejaky elektroniku, bicykluje. A asi chudak zostane nakoniec sam 🤷‍♀️

catch22a
7. dec 2022

Ja mam 27 😀 to nie je daleko od 30 😀

autor
7. dec 2022

@catch22a a mentálne? 🥹

autor
7. dec 2022

@qetka no a zase to je ten pripad, ktorého si nejaka musí chytiť, lebo vážne ostane sam 😏

qetka
7. dec 2022

no ved prave 🙂 len nea kde. v robote su iba chlapi a on sa celkom hanbi nejakej sa prihovorit 🤷‍♀️

adrestia
7. dec 2022

O jednom takom viem. Býva v Ríme a volá sa František. 🙂

catch22a
7. dec 2022

Staro

autor
7. dec 2022

@catch22a to mi vyhovuje 🙈😂

autor
7. dec 2022

@adrestia 😂😂😂😂😂😂😂

autor
7. dec 2022

@qetka a koľko ma rokov? Zrejme aj introvert nie?

andrejka1974
7. dec 2022

Tak napíšem áno môj sme spolu už 32 rokov manželia 30