Muži a príťažlivosť

26. okt 2023

Otázka na mužov.. priťahujú vás vaše ženy? Páčia sa vám aj s kilami navyše, po pôrode bez dokonalých postáv alebo sa iba pretvarujete? Chcete sa s nimi milovať lebo po nich tuzite alebo chcete len uspokojiť svoju potrebu? Úprimne

stanka_k
26. okt 2023

Toto skús napísať do FB skupiny muži radia ženám. Tam ich je asi viac. Celkom ma aj zaujíma, aký majú pohľad 🤔🙂

rebrambora
26. okt 2023

Kila navyse a poporodna postava je volba kazdej jednej zeny.

grof_monte_christo
26. okt 2023

Nie som muž, ale pracovala som dlho v mužskom kolektíve a niektorí muži boli z postáv svojich manželiek po porodoch doslova nešťastní, nehovorili na svoje polovičky nič škaredé, ale bojovali s tým statočne.

nevelyn
26. okt 2023

@rebrambora zaujimalo by ma, ako zenska poriesi strie, krcove zily, ovisle prsia, znicene zuby, vypadane vlasy alebo siroku diastazu. Som jedna z tych stastnych, ktora az na par kozmetickych chybiciek ma postavu nezmenenu aj napriek tehotenstvam, ale viem, ze za to mozu hlavne dobre geny a sakra stastie, a az potom cvicenie a pevna vola. Vhodna strava a sport vyriesia len kila navyse a nejake to spevnenie, so spustou problemov pomozu len na chirurgii a niekedy ani to nie. To je ako tvrdit, ze plesatost chlapa je jeho volba.

Moj manzel ma podporoval v cviceni, spanku i zdravej strane. Nespokojnym panom doporucujem dopriat manzelke spanok, zaplatit krabickovu dietu, fyzioterapiu na diastazu, osobneho trenera (a starat sa o dieta a domacnost, ked manzelka cvici), ak ani to nepomoze, tak plasticka chirurgia a pocitat nielen s poriadnym uctom, ale aj s rekonvalenscenciou partnerky.

dadis
26. okt 2023

Plati to aj opacne, vela muzov nema pritazlivu postavu.

kristiii
27. okt 2023

@dadis Presne aj mňa napadlo, že otázka, ako keby po uliciach behali samé zanedbané ženy s nadváhou a popri nich samí vysekaní krásavci.

karolinakr
27. okt 2023

Ja som v Londyne kupodivu stretla vela šarmantnych mužov na meter štvorcovy..tam aj nejaky sbskar sako, kravata, elegantne oblečenie
Na Slovensku nie, tu neni taka koncentracia peknych mužov, jediny posun vidim, že ako sa otvorili posilovne, viac mužov dviha činky ako kedysi. Nie všetci, ale kedysi to bola bieda

dadis
27. okt 2023

@kristiii Nie som si teraz ista a nemam cas to overovat, ale zda sa mi, ze v populacii je viac obeznych muzov nez zien 😀

stanulienkat
27. okt 2023

@nevelyn ale spomínala
@rebrambora iba to, že voľba ženy jej postava. Nikto nemôže za strie, ovisnuté prsia a podobné veci, aj keď veľa vecí sa dá dostať ako-tak pod kontrolu. Žena sa vie stále upraviť. Najčastejšia výhovorka žien je -veď som mu porodila dieťa. V tom momente žena prestáva všetko ostatné riešiť. Stavia sa na piedestál bohyne a ona už nič nemusí. Môže si kysnúť, chodiť s mastnými vlasmi, neupravená, strapatá, nervózna, ukricaná. Zoberte si to ženy vy opačne- vzrušoval by vás tučný, upoteny, neoholený, zapáchajúci plešatý muž s trojkami prsiami? Asi nie. Ak by to bol Váš manžel, tak by ste to ako tak akceptovali, ale nehovorte mi, že by ste boli vzrušené už len pri pohľade na neho. Ak by som mala ja takého manžela ( nie nemam doma Brada Pitta), tak by som sa ho snažila viesť k tomu, aby sa dal aspoň trochu do normálu a upravil sa. Neverím, že môže byť nejaký muž spokojný s obeznou, strapatou, neupravenou ženou. Len nech sa nezvrhne debata na to, že človek má mať iné kvality. Áno, partnera si vyberáme aj podľa iných kritérií ako podľa výzoru, ale myslím že prvýkrát vám musel váš partner padnúť do oka a byt niečím pekný a sympatický.
Určite ste si nepovedali že : Aha tento je aký pekný obézny a plešatý, tento musí byť dobrý človek a manžel. Takže áno, keď vám povie manžel pri 90kg, že ste krásna a sexy, nemusí to myslieť vážne, len vás chce potešiť. A to znamená, že vás má rád. A to je dobré, nie?

marseillefan
27. okt 2023

Sme spolu 20 rokov (z toho 15 manželia) a stále ma neskutočne priťahuje. Ešte začala aj cvičiť, takže má neskutočný zadok. V jednom kuse ju očumujem, obchytkávam, plieskam po zadku. Vyzerá rovnako dobre, dokonca aj lepšie ako za mladi. Aj po 2 deťoch váži rovnako ako pred 20 rokmi. A stále sa smeje na mojich trápnych vtipoch. Ženy, vyhral som Jackpot.

grof_monte_christo
27. okt 2023

@marseillefan Ak máš ženu ako lusk a stále ta priťahuje, prečo si potom v jednej téme, kde písala vydatá žena, ktorú priťahujú muži medzi 45-55 pridal komentár, nech ti napíše správu? A dal smajlíka so srdiečkom ešte. Bol to len pokus o vtip, alebo je to úplne jedno, či má žena pevný zadok alebo je rozkysnuta, podvedie ju tak či tak?

jamimo
27. okt 2023

@karolinakr súhlasím, angličania sa vedia "oháknuť" lepšie ako ženy. 😉

marseillefan
27. okt 2023

@grof_monte_christo a tú tému s nádejnou pornoherečkou, ktorú som pozával k sebe na casting si nevygooglila? 🙂

grof_monte_christo
27. okt 2023

@marseillefan Šak povedz na rovinu, ako to je. Bol to len vtip, alebo by si si dal povedať?

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hefo
27. okt 2023

Mňa moja žena priťahuje stále, aj keď jasne vidím, že už nevyzerá úplne tak, ako na začiatku (ale ja vyzerám snáď ešte horšie). Najmä, keď sa trošku odhalí, len to nechce moc robiť...

rebrambora
27. okt 2023

@nevelyn krcove zily a strie mam vsade kde sa vytvorit mohli. Ono pokozka na brusku sa ale trosku pripravit da, samozrejme ale roky pred tehotenstvom a pocas tehotentva. Strie niesu problem, ak je postava pevna. So znicenymi zubami k zubarovi, s diastazou takisto k lekarovi. Vypadane vlasy som takisto mala, vhodny strih a par mesiacov trpezlivosti.
Vsetko je riesitelne, netreba sa len opustat.
Toto ale niesu prekvapive novinky, ale dlho zname veci, ktore ak nejaku zenu minu, tak moze byt velmi vdacna.
Je ale samozrejme, ze ak sa zena uz pred tehotenstvom o seba extra nestara - myslim tym teraz pokozku, svaly a stravu, navrat po 10nesiacoch nosenia minimalne jedneho zivota v sebe a sestonedeli bude 100x horsia, pretoze telo si pamata.
Je samozrejme, ze zdravotne problemy mozu nastat aj ovela horsie, ja mam ale na mysli zeny, ktore nic neriesia a vyhovaraju sa na kila po porode, zle vlasy a skarede zuby este na maturitnom plese svojho dietata.

@stanulienkat presne takto som to mala na mysli, len asi som to prilis hrubo a kratko napisala.
A presne to plati aj opacne. Je snad jasne, ze nikto z nas nebude vyzerat 70 rokov rovnako. Mne tiez absolutne nevadi, ze nemam doma Adonisa, ktoreho som si pred 10rokmi brala, drzi sa to ale v norme. Sive a vypadane vlasy a PAR kil navyse, strie ci nieco taketo to nema sancu ovplyvnit. Tu ide vela krat o mindset. Ak clovek dobrovolne rozkysne a ostane tak, tak vsetky fyzicke aktivity su na nic - co by bol an pre mna problem. Ak si prestanem davat deodorant, tak budem smrdiet. Ak sa neucesem, tak budem neupravena. Ak budem dookola nosit zakydane a derave tricko, tak budem zle oblecena (to si dam radsej muzove). Jasne, ze su aj take dni, ci tyzdne. Ak tak niektoa zena ci muz robi dobrovolne mesiace, ci roky a hlada len vyhovorky, vtedy to je problem.

sergejj
27. okt 2023

Je normalne ze zena ma po porode par kg navyse. Lenze podla nie ktorej je par kg 7-8 a podla dalej zeny kludne aj 20. A nie nepritahuju ma obezne zeny. A to ze zena ma po porode par kg navyse sa da za rok zhodit. Moja po porode sa dostala na svoju vahu za 6 mesiacov. Sama chcela.

hefo
27. okt 2023

Ešte pozerám, že som napísal s tým "keď sa trošku odhalí", ukážkový dvojzmysel. Tak upresňujem "priťahuje, keď sa...".

marseillefan
27. okt 2023

@grof_monte_christo je úplne jedno ako som to myslel... čo chceš naznačiť je to, že nie je možné, aby chlap miloval jednu ženu a mal sex s druhou. A s týmto ja fundamentálne nesúhlasím, aj keď moje príspevky boli myslené ako žart. Ale prepáč, nechcem sa tu zamotať do ďalšej debaty, v ktorej by som sa snažil vysvetliť, že muži a ženy sú proste odlišné tvory čo sa sexu týka. Navyše sa to vôbec netýka tejto témy, lebo aj keby som každý deň preťahoval inú ženu, tak stopercentne platí, čo som napísal o tej svojej.

grof_monte_christo
27. okt 2023

@marseillefan Trochu to s touto témou predsa len súvisí a síce v tom zmysle, že aj ženy s perfektnou postavou sú podvádzané, nielen tie s nadváhou po pôrodoch. Teraz nemám na mysli konkrétne teba, ale mužov všeobecne.

autor
27. okt 2023

Ďakujem za všetky názory. Keďže sa tu vyjadrili väčšinou muži, ktorých žena sa predpokladám veľmi nezmenila, tak bolo by fajn keby sa vyjadril aj niekto koho žena je niekto úplne iný než bol na začiatku vzťahu..či aj také ženy sú pre svojich mužov ďalej atraktívne a príťažlivé alebo spolu už len ako tak prežívajú.

grof_monte_christo
27. okt 2023

@autor Kasli na to, podvádzané sú aj modelky, ktoré sú pre svojich mužov príťažlivé. Hlavne je len to, koho máš pri sebe. Na ničom inom nezáleží.

autor
27. okt 2023

@grof_monte_christo ja viem, ale nejde len o neveru, ale celkovo chcem úprimný pohľad mužov na vec. Doma to asi žene do očí nepovedia, že ich už nepriťahuje. Tvária sa, že je všetko ok

grof_monte_christo
27. okt 2023

Dôležité je, ako sa k tebe tvoj muž správa. Prečo je to pre teba také dôležité, čo by ti povedal do očí?

autor
27. okt 2023

Práveže to nechcem :D aby mi to povedal do očí, ale chcem vedieť ako to je s mužmi a čomu sa dá veriť a čomu nie. Akým rečiam a skutkom a aký postoj majú k vlastným ženám rokmi

grof_monte_christo
27. okt 2023

Áno, chápem, čo myslíš. Ale buď ti tu zopár mužov na tomto fóre napíše, že ich žena sa vyzorovo nezmenila, alebo ju maju aj tak stále radi. Pochybujem, že niektorý muž, ktorý tu pravidelne prispieva, ti napíše, že ho žena už nepriťahuje, aj keď je to tak. Takže objektívnu pravdu sa zas nedozvies

autor
27. okt 2023

@grof_monte_christo áno to je pravda a aj s tým počítam, že asi úprimne nikto neodpovie, že čo cítia k vlastnej žene a čo im prekáža, co sa im na nej nepáči aj keď sa tvária, že ano

grof_monte_christo
27. okt 2023

Toto sa dozvies osobne od iných mužov, čo hovoria na svoje ženy. Ako som ja písala, v mužskom kolektíve. Tam ti úprimne povedia.

autor
27. okt 2023

Som myslela, že virtuálne pod rúškom anonymity odpovedia úprimne skôr než osobne