Muž zo zoznamky

8. feb 2023

Randim tretím mesiacom s mužom zo zoznamky. Problém je, že som zistila, že na instagrame sleduje viacero žien, teda mu pribúdajú a aj ony sledujú jeho. Začína ma to stresovať. Neviem čo si myslieť. Chalan sa snaží. Zoznámil ma s jeho kamarátmi, kolegami. Myslí na mňa aj maličkosťami. Rozpráva mi o jeho rodine a ich rodinných záležitostiach. Chce aby som trávila čas s nim aj jeho partiou. Ale i napriek tomu má stresuje ten fakt, že sa cítim ohrozená tým, že je aktívny na zoznamke. Ale nerozprávali sme sa o tom na čom sme. Nespali sme spolu, ale lúčime sa a vítame bozkami. Som zmätená. Som možno pre neho trošku nedostupná. Bojím sa do toho spadnúť. Zlé skúsenosti z minulosti. Tak idem si po radu k vám. 😄

petamich
8. feb 2023

Instagram je zoznamka? Mne tiez kazdy den pribudaju chlapi napr. vcera Henry Cavill ale muz si z toho tazku hlavu nerobi 🙂

a inak odkial vies, ze mu kazdy den pribudaju sledovane a sledujuci

autor
8. feb 2023

@petamich Zoznámili sme sa na zoznamke, presmerovali sme na Facebook a instagram 🙂 Mal málo sledujúcich takže som si to ľahko všimla. Samozrejme ja mam viac ludi na instagrame a pribúda mi viacero, ale u neho mi to príde viac zvláštne. 🙂

vevapeto
8. feb 2023

Podviesť ta vie aj muž bez zoznamky.

petamich
8. feb 2023

podla mna to privelmi riesis, pocet pribudajucich followeriek naozaj nemusi nic znamenat a ano aj moze, mozno sa stretava s viacerymi a rozhodne sa, ktoru si vyberie, to je zial to negativum zoznamiek aj ked asi by kazdu nezoznamoval s kamosmi a podobne 🙂

autor
8. feb 2023

@petamich Neviem ako sa zachovať ja. Taktiež ma oslovuje viacero mužov, ale bojím sa mať otvorené dvere a niekoho spoznávať a potom niekomu ublížiť, asi som naivná. 🙂 To, že sú to zoznamky som si istá. Som zmätená darmo.
@vevapeto O tom nepochybujem 🙂

liusa82
8. feb 2023

nuž dneska je taká sprostá doba.Hlavne na tých zoznamkách kde je plno možností.Chlapi sa asi riadia tým,že jedna odíde a druhá príde.Tak si z toho takú hlavu ani nerobia.Ja si myslím že ak sa už s niekým zoznámim a myslím to važne,tak by si tam obidvaja mali pekne zrušiť konto.Myslím na zoznamkách.Takto by to bolo fér a viac tam nechodiť.Našli ste sa tak by malo byť finito s ostatnými..nečudujem sa ti že si v nervoch

autor
8. feb 2023

@liusa82 Nechcem klamať, občas niekomu tam odpíšem, zatiaľ rande zoči voči odmietam, ale donekonečna sa to nedá. 🙂 Nechcem znieť arogantne, ale je o mňa záujem aj z iných strán, no nechcem to rozohrať s viacerými.😀

liusa82
8. feb 2023

tak to navrhni aj tomu tvojmu že pozri našli sme sa,tak si to spoločne zrušme a uvidíš čo povie a podla toho sa zariad.Ak bude cukať kašlala by som na neho a hladala dalej

autor
8. feb 2023

@liusa82 Oficiálne nie sme vo vzťahu tak mi to príde zatiaľ zvláštne žiadať. A tlačiť ho do rozhodnutia. Najradšej by som mu tie ženy zmazala osobne.😃

lalenka33
8. feb 2023

Tak keď je o teba záujem aj z iných strán a aj tebe pribúdajú sledujúci, tak čo riešiš? To isté môže riešiť on. Si stále aktívna na zoznamke, odpisuješ, pribúdajú ti sledovatelia. Ja nechápem tejto novodobej histerii sledovať kto má kolko sledovatelov, kolko ludi on sleduje, kde da like...tento stalking cez socialne siete je mimo. Aby som šla každý den pozerať kolko nových ludí sleduje a kolko novych ludí začalo sledovať jeho...choré celé. Denne mi pribudaju neznami sledovatelia na IG a to tam nedavam selfička s našpulenymi perami ani vystrčené kozy. Neriešim. Asi čakajů, že ich tiež začnem sledovať a nahanaju liky, ale majú smolu.

autor
8. feb 2023

@lalenka33 Ja sa rozprávam o reálnych osobách a keďže tie ženy niektoré spája náš aj iný spoločný známy, ktorý je tiež na rovnakej zoznamke tak som zistila práve takto, že podľa všetkého sú z tamadial. Takže o tom z kadiaľ ich pozná nepochybujem. Áno mne pribúdajú tiež a nemyslím si, že vie, že som aktívna. Pre teba choré, ale takto som v minulosti prišla na neveru. Online svet a podvádzanie je rozšírená vec. Človek len tak netuší čo všetko sa dá zistiť.
Pointa môjho príspevku bola úplne inde. 🙂

andreatytler
9. feb 2023

Po troch mesiacoch stretavania, bozkavani a predstaveni priatelom nie ste oficialne vo vztahu? Preco nie?

mell27
9. feb 2023

Nie ste vo vzťahu a bozkávate sa? 😃

hankab
9. feb 2023

Tipujem, ze mate obaja okolo 20 rokov. Tieto blbosti vas snad casom prejdu, riesit kto ma kolko sledovatelov na instagrame.
Btw, robis presne to iste co on, ale on to na rozdiel od teba neriesi a ty sa v tom zbytocne sparas. Prestante riesit socialne siete a radsej rieste svoj vztah-nevztah.

autor
9. feb 2023

@hankab Viac ku 30 než k 20. 🙂

@mell27
@andreatytler Tiež je to pre mňa zvláštne. Ale nedal do toho taký impulz aby to tak bolo. Ani žiadne slová mám ťa rád a podobne nepadli.

bert22
9. feb 2023

tak ocividne ho sledujes az prilis🙂 asi by som tomu proste nechala volny priebeh a sama uvidis neskor, ci z toho nieco bude alebo nie🙂 rozhodne by som netlacila na pilu. instagram neries, kazdy sleduje kazdeho, nie je to zoznamka ako si to nazvala, ale v podstate ta chapem. ale aj tak si myslim, ze to riesis az prilis.

modrykonik33
9. feb 2023

@bert22 Instagram berú niektorí chlapi ako zoznamku, vypisujú si tam a veľa ľudí sa prostredníctvom neho aj zoznámilo a hlavne ak si pridáva ženy z blízkeho okolia by som bola na pozore

autor
9. feb 2023

@bert22
@modrykonik33 Ženy ja som si istá už, že tie, ktoré si pridal teraz nedávno sú zo zoznamky. 😃 Takže instagram si vymenili. Takže to nie je že každý sleduje každého hlavne nie u neho ktorý má fakt málo ľudí. A dával si na to pozor. Nepridáva si len tak hocikoho preto som viac na obzore v živote som to pri inom mužovi takto neriešila. 🙂

andrea78
9. feb 2023

Tak mozno on vidi, ze stale na zoznamke si, aktivna, obcas niekomu odpises ( to sama pises), preco by mal on skoncit? Ako on je pre Teba len jedna z moznosti ( to netvrdim ja, to si napisala, inymi slovami) , tak isto to moze vidiet on, ze ho beries ako jeden kus z viacerych. Ved mu povedz, ze obaja mazete ucet, ak mate mat spolu vztah. Ze o inych zaujem nemas s taky postoj ocakavas aj od neho. Obaja tie zoznamkove komedie ukoncite, nie iba on. Ci to uz nie je riesenie?

autor
9. feb 2023

@andrea78 Ja sa s nikým nestretavam u neho ten pocit nemám, párkrát nemal vysvetlenie prečo nemôže byť so mnou v daný čas. Inak stále mi povie kde ide. Ja som mala zoznamku neaktívnu. Až kým som si nevšimla zmenu u neho tak som skúsila si ju opäť spustiť. No extra aktívnou by som to nenazvala.

betulinka1
9. feb 2023

Normalne sa porozpravat otvorene, ze sko ste na tom a ze teda očakávaš, ze nebude aktivny s inymi zenami. Akoze co je na tom, ked budes otvorena k nemu.

modrykonik33
9. feb 2023

Jasne že si tam vypisuje, určite nie si žiadna hysterka, dobre že ho takto kontroluješ, keby sa prestal ozývať vieš prečo a nebude to taký šok...ale tiež som za nejaký rozhovor

yomiko98
9. feb 2023

Tak do vzťahu s ním ešte nechceš ísť ale požaduješ od neho exkluzivitu? Trocha divné, nie?

autor
9. feb 2023

@yomiko98 Chcem ísť. 🙂

kate211
9. feb 2023

Preboha, zoznamit sa na zoznamke a hlavnou prioritou je cihat na pocet pribudajucich sledovatelov na instagrame. To doma chces. Co bude neskor.

autor
9. feb 2023

@kate211 Skutočnosť je tá, že nie som vôbec žiarlivý typ a neriešim vo vzťahu viacmenej nič ani nezakazujem bývalé a podobne. Takže si ma neodhadla.😀 Teraz si ho preklepavam lebo ho nepoznám a je to bežná súčasť dnešného radenia čo som sa pýtala rôznych ľudí. Hlúpa poznámka. 😉 Nemusíš číhať.😀

kate211
9. feb 2023

Bezna sucast dnesneho randenia v ramci preklepavania? Cihat kolko sledovatelov pribuda na instagrame? Pribuda ich vela, tak co to znamena? Pribuda ich malo, co to znamena? Ved nechaj chlapca nech sleduje na instagrame a vyberie z viacerych. Ci ma zostat s prvou ktoru stretne? Ty to tiez tak robis?

marseillefan
9. feb 2023

A ktorá to je zoznamka?

andreatytler
9. feb 2023

Myslim ze je cas na rozhovor o tom ci ste vo vztahu, alebo nie a ci je ten vztah exkluzivny a ak ano, tak je pre teba dolezite aby:
Normalne mu popis co su tvoje predstavy (napriklad: zrusit si konto na zoznamke). Zial budes musiet prist s kozou na trh.

autor
9. feb 2023

@andreatytler Máš pravdu, len som to odkladala z obáv. 🙂