Muž záletník

mameha7
2. jún 2022

Ahojte, čo by ste robili, keby ste zistili, že váš manžel mal v minulosti povesť záletníka? Ide o viac než 10 partneriek... A v čase keď začínal chodiť s vami si ešte na nete písal s inými o sexuálnych témach?

judit47
2. jún 2022

@mameha7 ze sa nemas sprtat v minulosti.

Ak je ti verny mate dobry vztah tak naco riesit ze kedysi vyprasil 10 bab,neni jedno ci 5 ci 10? Ved je to ,,kedysi,,?

adulka07
2. jún 2022

@mameha7 to čo bolo pred svadbou by som neriešila...

mameha7
autor
2. jún 2022

@judit47 😃No bodaj by len 10,ale mám dojem, že pôjde o oveľa vyššie číslo. Preto sa pýtam. Ale áno, asi je najlepšie sa nešpárať v minulosti.

lilyianka
2. jún 2022

@mameha7 co by bolo predo mnou by ma netrapilo, skôr ak by v tom pokračoval aj v čase keď by bol so mnou

lucia7933
2. jún 2022

tak ja ta chapem, neni to prijemne zistenie, mne ako sa ja poznam..by to prekazalo. Ale nic sa s tym robit neda, je to tak a ty bud to budes akceptovat alebo nie.

viestta
2. jún 2022

@mameha7 zo všetkých čo vyskúšal si nakoniec vybral teba. Takže bud spokojná a nesparaj sa v tom

tosomja
2. jún 2022

@mameha7 keď ste už manželmi, tak nič. Keď teraz ulietava, tak podstrihnut krídelká.

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenuska333
2. jún 2022

Ja by som tiež neriešila co bolo predtým

zdenkastanka
2. jún 2022

No pokiaľ ty si ta posledna... mas nejake tusenia?ci co?

mandzula
2. jún 2022

Ja som si ista, ze moj muz mal predo mnou 10+xyz zien a nerisim to, ja som tiez mala 10+ muzov a on to neriesi, naco aj. Dolezite je, co je teraz. A ci by ma sralo, ze si s niekym pisal v nasich zaciatkoch? Zavisi od toho, co je pre koho zaciatok. Tyzden, mesiac, rok? Tyzden - ok, mesiac - neviem, neviem, rok - viem. A, samozrejme, je to aj o tom, ako dlho ste spolu a ci je cely ten cas v pohode.

zmrzlinka2021
2. jún 2022

@mameha7 už je manžel, nerieš

hviera81
2. jún 2022

u nas som mala ja viac ako muz 😀

mameha7
autor
2. jún 2022

@mandzula po dvoch mesiacoch od nášho zoznámenia volal inú na stretko. Odvtedy nič.

mandzula
2. jún 2022

@mameha7 to by ma fest sralo. A kolko ste spolu?

lucia7933
2. jún 2022

@athom a ked moj mal 3 sex.partnerky predo mnou... (v 21r.) to je malo ci vela?😂 lebo mne to donedavna prislo vela... ale ako vidim tak asi to bolo este malo😂😂

lucia7933
2. jún 2022

@mameha7 a uz ste spolu chodili? ked inu volal na stretko?

yonce
2. jún 2022

tak mu asi stojis za to, aby ti bol verny. ako neviem co by si si chcela teraz od nas precitat. v minulosti sa niekedy fakt neoplati moc sa vrtat

mameha7
autor
2. jún 2022

@lucia7933 hej, nakoľko ma už napríklad predstavil aj rodičom v tom čase. 😃

mameha7
autor
2. jún 2022

@mandzula dva roky

laska86
2. jún 2022

@mameha7 tak uz by mal byt vysanteny a pri tebe spokojny a teda aj skuseny..ak ti nic nechyba hod minulost za hlavu..napokon je stebou🥰

athom
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kiki68
2. jún 2022

@mameha7 Tak toto neries, vybral si a hotovo.

mandzula
2. jún 2022

@mameha7 tak už kašli na to.🙂

oliolijanka
2. jún 2022

Na autoskole nas ucili pozerat sa dopredu. Ten, kto dlho rozmysla o tom, co bolo, nerozmysla o tom, co je a co bude a spravi chybu.
Netozmyslaj o tom, co bolo. Porozmyslaj o tom, co je. Si dobra manzelka? Mate sa dobre? Doverujete si? Pomahate si? Verite si?

sasa1983
2. jún 2022

@mameha7 10 partneriek? Pokiaľ len sexuálnych tak úplne v pohode, aj podozrivo malo, pokiaľ kvázi krátky vzťah, ktorý vždy začal a rýchlo skončil (1-2 roky), tak divné.

ateh
2. jún 2022

@sasa1983 toto ma zaujalo, preco je cudne mat vela kratkych vztahov? Napr. moj manzel mal okolo 9vztahov v trvani od pol roka do 2 rokov. Pri mne zakotvil vo veku 35. Mne sa nezda cudny. Len mal smolu.(viac ako polovicu vztahov ukoncil, lebo ho dievca podvadzalo s kamaratom, kolegom a pod)

mameha7
autor
2. jún 2022

@sasa1983 píšem, že viac než 10.

lucia7933
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucia7933
Autor odpoveď zmazal
Zobraz