Ahojte, čo by ste robili, keby ste zistili, že váš manžel mal v minulosti povesť záletníka? Ide o viac než 10 partneriek... A v čase keď začínal chodiť s vami si ešte na nete písal s inými o sexuálnych témach?
tak ja ta chapem, neni to prijemne zistenie, mne ako sa ja poznam..by to prekazalo. Ale nic sa s tym robit neda, je to tak a ty bud to budes akceptovat alebo nie.
Ja by som tiež neriešila co bolo predtým
No pokiaľ ty si ta posledna... mas nejake tusenia?ci co?
Ja som si ista, ze moj muz mal predo mnou 10+xyz zien a nerisim to, ja som tiez mala 10+ muzov a on to neriesi, naco aj. Dolezite je, co je teraz. A ci by ma sralo, ze si s niekym pisal v nasich zaciatkoch? Zavisi od toho, co je pre koho zaciatok. Tyzden, mesiac, rok? Tyzden - ok, mesiac - neviem, neviem, rok - viem. A, samozrejme, je to aj o tom, ako dlho ste spolu a ci je cely ten cas v pohode.
@mameha7 už je manžel, nerieš
u nas som mala ja viac ako muz 😀
tak mu asi stojis za to, aby ti bol verny. ako neviem co by si si chcela teraz od nas precitat. v minulosti sa niekedy fakt neoplati moc sa vrtat
Na autoskole nas ucili pozerat sa dopredu. Ten, kto dlho rozmysla o tom, co bolo, nerozmysla o tom, co je a co bude a spravi chybu.
Netozmyslaj o tom, co bolo. Porozmyslaj o tom, co je. Si dobra manzelka? Mate sa dobre? Doverujete si? Pomahate si? Verite si?
@sasa1983 toto ma zaujalo, preco je cudne mat vela kratkych vztahov? Napr. moj manzel mal okolo 9vztahov v trvani od pol roka do 2 rokov. Pri mne zakotvil vo veku 35. Mne sa nezda cudny. Len mal smolu.(viac ako polovicu vztahov ukoncil, lebo ho dievca podvadzalo s kamaratom, kolegom a pod)
@mameha7 ze sa nemas sprtat v minulosti.
Ak je ti verny mate dobry vztah tak naco riesit ze kedysi vyprasil 10 bab,neni jedno ci 5 ci 10? Ved je to ,,kedysi,,?