Muž so mnou nespáva

pantina007
25. okt 2022

Ahojte dievcata, nepotrebujem tak poradit ako sa skor vyzalovat pripadne najst podobnu osobku s podobnym problemom aby sme sa mohli vyzalovat.. moj muz nikdy nepatril k “tym typickym” muzom ze by sex vyzadoval vasde a stale, na zaciatku vztahu to jasne ale potom po manzelstve a skusani sa o prve babatko a nasledne po narodeni to velmi ochladlo. Je jasne ze sme aj unaveni zobstarostlivosti o male dieta, niekedy uspavame do 22 a aledva sa dostaneme do postele ale na take sa neda len vyhovarat. Ja som mlada, sex mam rada, moj muz ma pritahuje a chyba mi to. Tazko sa mi s tym zmieruje ze akurat moj muz patri k tym menej aktivnym.. rozhodli sme sa mat druhe babatko, vyslo nam na prvykrat a odvtedy sex samozrejme nebol… som smutna. Mate to prosim niektora tiez tak? :(

nikpa
25. okt 2022

@pantina007 koľko máš rokov keď si ochotná sa s týmto zmieriť? Naozaj sa chceš dobrovoľne pripravit o sex za to, že tvoj muž je frigidny alebo neviem aký má v skutočnosti problém... Ja by som sa s tým teda nezmierila. Sadnite si spolu a vážne sa s ním porozprávaj, toto je vec medzi vami a musíte si ju vyriešit. Keď jednej z partnerov toho druhého ľúbi tak mu prirodzene aj záleží na tam aby uspokojil jeho sexuálnu túžbu. Alebo sa o to minimálne aspoň snažil.

kinats
25. okt 2022

Kym spravis akekolvek rozhodnutie, skus sa s nim o tom najprv porozpravat.

vanda323
25. okt 2022

@pantina007 Nemám tooo tak ale mám otázku, to aj keď ste spolu chodili to tak bolo? Lebo mi je smutno aj za teba....

Neviem ti ani poradiť....len možno keby si mu povedala že ťa to trápi? Nepomohlo by to? Ja neviem.....

lenjaona
25. okt 2022

@pantina007 nič v zlom, ale možno odmieta len teba
On si sex môže zaobstarať kedykoľvek a kdekoľvek a potom je jasne že stebou nechce keď silu vyčerpal u inej
Aj toto je veľmi častá možnosť a nemyslím tým milenku

viestta
25. okt 2022

Alebo ma blok a bojí sa lebo si tehotná. Netreba za všetkým hneď hľadať milenky. Stačí sa spýtať. Nie na MK ale spýtať sa jeho.

evamea
25. okt 2022

Nemusí mať nutne milenku, možno si sám myslí, že ti sex nechýba, "vybaví" si túto činnosť svojpomocne a na toto si časom zvykol. Kde je pravda zistíš len tak, že si sadnete a porozprávate sa.

terry658
25. okt 2022

@pantina007 záleží aj od toho aké bolo to snaženie. Ak to bolo typu láska dnes je ten správny deň tak šup šup.....niektorým mužom to vadí. Cítia sa, že ich využiješ na deti.
Skúste sa porozprávať. My sme si týmto prešli a chcelo to veľa opatrných rozhovorov, aby sa niečo zlepšilo. Poradím aspoň toľko, že hádkou toto určite nevyriešiš a ani emocionalnym jednaním. Muži sú na túto tému extrémne háklivý a aj rozhovor o tom môže situáciu zhoršiť ak zvolíš nesprávne slová. Držím prsty nech to čím skôr vyriešite.

pribinak
25. okt 2022

Máš nejakú antikoncepciu? Nebojí sa že hneď opäť zostanes tehotná? Povedala si mu, že ti chyba sex s ním a cítiš sa potom neatraktívne?
Nepíšeš koľko má on rokov?

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nepic
27. okt 2022

@pantina007
Ak ťa to poteší alebo ukľudní,tak nie si sama. Ja mám doma presne to isté,len v opačnom podaní,ja som chlap. A priznám sa,že čím ďalej si viac pripúšťam myšlienku že to vyriešim nejako po svojom,že si nájdem nejaký príležitostnú priateľku. Lebo rodinu a hlavne deti nechcem opustiť. Ja mám 42 a manželka 37 rokov a nevadí jej aj keď dva mesiace nie je sex. A sadnúť si a porozprávať sa o tom nepomáha,to som skúšal už viac krát. Skôr mám pocit že sa ešte viac vyhýba,napr spoločné spanie v spálni a podobne.

foterlotor
1. nov 2022

Je to zvlastne. Za cely zivot som odmietol sex len vtedy ked som citil ze to nie je spravne - rozne dovody. Ale nikdy nie ked som mal priatelku. Ja by som to robil aj 2x denne, ale taku frajerku som zatial nemal bohuzial. Vztah bez sexu je nezmysel.