Muž si píše s vydatou ženou

25. júl 2022

Mám manžela a dve dcérky.....manželia sme 9 rokov poznáme sa 16 ....muž mám jednu vážnu známosť 7 rokov potom bol už so mnou teda vzťahové skúsenosti ani sexuálne mal minimálne.mozno je je kameň úrazu že sa v mladosti "nevysantil,,.teraz má 39 a pred pol rokom som zistila že si píše s vydatou ženou svojho bývalého kamaráta.muslela že sa mi zrútil svet ale zistila s že bolo to len o písaní o flitre prisahal mi že sa s ňou nikdy o samote nestretol aj som si to všelijako zisťovala a viem že fakt sa sami nestretli ani nič fyzické medzi nimi nebolo .jej manžel chodí pracovať na 3t preč domov chodí na týždeň aj to má svoje veci poľovačky kamaráti atď čiže si myslím ona hľadá šťastie inde lebo sa jej chýba láska sex a podpora...lebo ani na ich deti nemá čas nestrasa sa....my zasa od kedy som mu na to prišla náš vzťah sa zlepšil vo všetkom komunikácii vzťahu pomoci podpore aj sexe...ale ani predtým sme nemali žiadne extra problémy a ani sex nebol problém preto a nechápala prečo to medzi nimi začalo. Od januára d bol pokoj nepísali si mám to okontrolovane s výpisu faktúry až teraz som prišla na to že raz vzala našu staršiu dcéru na menší výlet ešte s jednou našou kamaratkou keď som bola v praci...bola to chýba ju tam pustiť ale stalo sa ..večer mu poposielqla fotky s nasej malej akod sa tam deti zabávali a znova začalo písanie

autor
25. júl 2022

Povedala som mu že mu pipaji sms ale povedal že si nepíšu .ja som povedala že nech neklame že viem že isto si píšu lebo mám prehľad.no nepoviem mu že ho kontrolujem cez výpisu.pritom trávime spolu všetok voľný čas venuje sa aj sebe spolu aj deťom všetko je ok. Aj ten sex je úžasný ...už si namyalam si by sa sokozal takto pretvarovat .ani neviem ako to stopnúť čo mám robiť povedala som mu nech s tým prestane ....ale myslím si že musím stopnúť aj ju myslíte že ju mám kontrolovať lebo stretávame sa lebo aj deti sa hrávajú spolu vonku a ona sa tvári predomnou akoby noc čiže tiež musí byť bez chrbtovej kosti keď toto dokáže lebo ona podoby ako sivá myška tichá ale je to tá Tichá voda čo brehy myje. Teraz má chlapa doma tak neze by sa jemu venovala ale vypisuje môjmu mužovi....fakt už mám na to nesmierne nervy a som vytocena nechcem robiť scény ale fakt uvažujem nad tým že sa s ňou stretnem osamote a vybavím si to snou

abbey1
25. júl 2022

A takto budeš sledovať všetky ženy v dosahu svojho manžela? Rieš jeho. Nebude táto, bude si písať s inou.

autor
25. júl 2022

Nechcem to zľahčovať ale cítim že miluje mňa aj naše deti stará sa o nás a to je je prvý prípad za celý čas čo sa poznáme a niesom ten tip aby som sa zbalila a odišla len tak a zahodila všetko za hlavu

autor
25. júl 2022

@abbey1 nemusela som to nikdy riešiť za 16 rokov je to prvý prípad a keby s cítila že máme probly že náš vzťah ochladilo tak by som to riešila inak

mimikarol
25. júl 2022

Ja by som si to s ňou vybavila. A servítku by som si pred ústa nedávala. Keby neprestala nadrzovku by som išla za jej mužom

autor
25. júl 2022

@abbey1 nechcem ho obranovat a hovorí že je najlepší lebo má svoje chybu je tvrdohlavý strašne ma svoje muchy ale povedal že by mňa neopustil a určite nie pre ňu....ja v tom vidím to že mu imponuje že niekto iný má o neho záujem lebo mužom to fandí

karhu
25. júl 2022

jej muz vie, ze si kraska vypisuje s inym(i)? povedala by som mu to a potom by uz neriesila tvojho, ale svojho

autor
25. júl 2022

@abbey1 toto je prvý prípad za celýxh 16 rokov nedotes som nič také neriešila

abbey1
25. júl 2022

No tak ju porieš a ďalej si užívaj vás krásny bezproblémový život. ;)

ladrona
25. júl 2022

@mimikarol ale aj s manželom😂

komplikovana
25. júl 2022

Chlapovi tak akurat mozes povedat, nech si dava pozor, zenske vedia ako chlapa namotat. A ak by k niecomu doslo, nech vie, ze bude za to niest zodpovednost. Ak mu iba toto chyba ku stastiu.... na tu zensku sa vykasli. Ak mu chyba flirt, tak nech pise tebe, aj by ta to potesilo nie?

autor
25. júl 2022

@karhu ja chcem najprv stopnúť ju aby ho prestala kontaktovať keď nie budem to riešiť už aj s jej mužom.....so svojím manželom som si to vydiskutovali že už to tolerovať nebudem a nech s tým okamžite prestane lebo my dvaja pôjdeme ku koncu aj naša rodina....a myslím si že môj muž nieje jediný s kým si píše má ich viacero aj mladších lebo keby s mala jej muža tak by som snom nežila on ju podvádzal pred manželstvom a aj teraz lebo vždy mal veľa žien takže sa jej nečudujem že hľadá inde lebo žije ako chudera

autor
25. júl 2022

@abbey1 ja nehovorím že máme bezproblémový život ....máme aj problémy aj hádky a všetko čo v Norman vzťahu patrí niesme dokonalí

noemi155
25. júl 2022

Vieš ako sa to hovori,nepriateľa si musíš držať čo najbližšie,preto je aj ona taká,že sa tvári ako panenka maria nevinná…
Ja byt tebou jej to poviem na rovinu ,že čože potrebovala od tvojho manžela,že vy sa rozprávate o všetkom,takze kľudne to môže povedať aj pred vami oboma a uvidis ako sa zachová a či konečne prestane…

autor
25. júl 2022

@komplikovana ja si tiež myslím že je to flitre a imponuje mu to že aj ona má o neho záujem mužom to dvíha sebavedomie predsa a ona ho namotava urcite

autor
25. júl 2022

@noemi155 presne tak

komplikovana
25. júl 2022

Tak sa ho spytaj, ci mu to vzruso za to stoji, ze sa neboji prist o rodinu. A nech ti povie, co mu vo vasom vztahu chyba. Alebo si myslis, ze fakt to robi iba z nudy, lebo muzske ego, lebo medved. Mozno ma nejaky problem o ktorom nepovedal.

juliastrakovave
25. júl 2022

No prv by som pekne muža poriešila a potom by som jej povedala čo si akože o sebe myslí. Pred tebou sa hrá na neviem čo a píše tvojmu. Mal by to jej muž vedieť tiež, akú má doma ženu.

autor
25. júl 2022

@juliastrakovave s mužom som si to poriesila na ňu sa určite chystám a myslím že jej muža ona ani nezaujíma....ale skôr keby som mu povedala že píše s mojím miz toto by bol väčší problém lebo oni boli veľmi dobrý kamaráti vyrastali spolu ale už nie sú lebo sa veľmi zmenil na zavistlivca a robí len intrigy a ohováranie v dedine na našu rodinu a muža tak nechcem aby boli ďalšie problémy s nim

juliastrakovave
25. júl 2022

Aha tomu rozumiem potom. Každopádne s ňou treba rozprávať a dúfam že to padne na úrodnú pôdu. Veľa síl a hlavne nech to dopadne tak ako si vy prajete...

vilma7
25. júl 2022

Keďže si už poriešila.svojho manžela, je na rade manžel, aby si poradil s ňou. Alebo je to nekompetentné malé dieťa, za ktoré treba riešiť problémy?

autor
25. júl 2022

@juliastrakovave ďakujem

krasaniejevsetko
25. júl 2022

Napiste mi sukromnu spravu.

thoughtfulweirdo
25. júl 2022

A prečo niečo riešiť s ňou? Manžel nech si ju zablokuje na Facebooku, nech si zablokuje jej telefónne číslo a všetko je vybavené. Alebo by stačilo take obyčajné to, že jej už na žiadnu správu neodpíše 🤷🏻‍♀️

danica2711
25. júl 2022

preboha, veď ani nemáš istotu, či medzi nimi niečo je (skôr nie než áno), a ty sa chceš strápňovať a zhadzovať tým, že po nej vyštartuješ?! Ako sa zdá, manželstvo máte vcelku v poriadku, len ty sa furt vŕtaš v niečom, čo možno ani neexistuje - a keď existuje, rieš si to s mužon a nie s cudzou ženou, ona ti vernosť nesľubovala!

autor
25. júl 2022

@danica2711 ale mám istotu isto ju priťahuje alebo sa nebodaj zaľúbila inak by ho nekontaktoval a nezblivala sa s ním cez naše dieta

autor
25. júl 2022

@thoughtfulweirdo on ju na FB nemá ani jej číslo uložené nemá a predsa si píšu

1gabriela13
25. júl 2022

Podľa mňa je to také ehm neviem,jej muža kontaktovať. A načo ? Veď to k ničomu nespeje,ak chcú byť naďalej v kontakte,nájdu si inú cestu a môžte sa aj na hlavu postaviť aj ty aj jej muž. Ja by som skôr riešila toho tvojho muža a keď s ním nevieš pohnúť tak buď mu to budes stále prehliadať alebo dovidenia. Robiť policajta by ma určite nebavilo a kto chce tak si nájde aj tak inú cestu

danica2711
25. júl 2022

@danica2711 opakujem, rieš si to s mužom, nie s ňou, to je vrcholne trápne. A ešte nebodaj aj s jej mužom... no fuj... každý problém sa dá riešiť dôstojne, na úrovni a elegantne

elenita
25. júl 2022

A o com si pisu?