Muž si píše s kaderníčkou

majusikk
21. sep 2022

Co by ste robili kedy ste našli mužovi správy ze píše z kaderníčku osobne správy a maze ich. Tvrdí že nič spolu nemajú no rad by jej dal na hoľu a ze mu bolo smutno tak išiel do sprchy

mandzula
21. sep 2022

@majusikk poslala ho kade lahsie.

zmrzlinka2021
21. sep 2022

@majusikk
Asi by som bola zo seba sklamana, ze som take veci nevidela este pred svadbou. A urcite by som si to s nim presla. Je problem, treba riesit.
Ale ak sa niekto tak asprava, vacsinou to ma v krvi... takeho cloveka nezmenis.

Ak je to este len tvoj frajer, tak by som sa s nim v momente rozisla

majusikk
autor
21. sep 2022

@zmrzlinka2021 bohužiaľ
@zmrzlinka2021 nie už manžel 14 rokov keď som ho konfrotovala povedal ze na 40 si nezavesi ženu s 2 deti ze není kok... No ja neverím a medz,, rozhovorom,, mi povedal ze sa ona rozvádza. Povedal som ze deti nie sú problém nechápem prečo nám kúpil velnes pobyt pre dvoch keď si s nou píše a vraj už asi 3 mesiace

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martam11
21. sep 2022

Moju dcéru takto priateľ nechal samu s 11-mesačným synom kvôli "rodinnej " kaderníčke s dvomi deťmi. A tiež mal reči, že on by niečo také nikdy neurobil.

bambinomio99
21. sep 2022

@majusikk tak asi by som mu dala na výber...lebo ak už máš dôkazy ze jej to vypisuje a ešte mesiace tak sa nenechaj ponizovat ani nou ani nim veď je to úbohé a ešte klamať ti do tváre a ona dúfam že aj teba pozná a je tvoja kaderníčka tak to už je hnus

mikadooo
21. sep 2022

@majusikk normálne by som si s ním sadla a opýtala sa ho, prečo má chuť dať kaderníčke na holú a prečo, keď je mu smutno za ňou, tak ide do sprchy. A pokojne by som mu oznámila, že ak mu niečo v našom vzťahu chýba a preto musí chudáčik smútiť za kaderníčkou, tak pôjdeme od seba a kľudne nech ju ide vycápať po tej riti. Asi by som nedala takýto vzťah, bolo by to pre mňa hrozne ponižujúce, že si vypisuje správy so sexuálnym podtónom s inou.

katkami123
21. sep 2022

Chod s ním na wellness pobyt a tam mu povedz, v dobrej chvíli, ze si ho objednala k jednému super barberovi, dala mu poukážku a že si zeláš, aby zmenil kadernicku. Vezmi sexi pradielko, ono aj stereotyp vzťah zabíja. Na net by som dala zaľúbené fotky s manzelom z pobytu, verejne, nech tu ropuchu roztrhne. A hlavné je už na tvojom mužovi, aký si potom zvolí krok - či k nej a či ku tebe. Podľa toho by som sa zariadila.

h2
21. sep 2022

Má nejaký špeciálny význam, že tá žena je kaderníčka? Možno ho zle ostrihala, keď jej chcel dať na holú a ísť do sprchy.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hilda08
21. sep 2022

@majusikk no isla by som sa ostrihat a spýtala sa ze ci uz teda dostala na tu holú 🙂 ale nie no…strasne by sa mi zhnusil

majusikk
autor
21. sep 2022

@hilda08 no poviem ti neviem ci si o tom myslieť pre mňa je to hnusne

hilda08
21. sep 2022

@majusikk myslim, ze pre každú normálnu ženu to je hnusne… a deti mate?

majusikk
autor
21. sep 2022

@hilda08 áno 14 ročného syna lktory bas nikdy nevidel sa hádať nikdy sme sa nehľadali nevie ako ďalej neskutočne ma to trápi....

lorin29
21. sep 2022

@majusikk no ja by som povedala niečo v štýle ze Vyber si buď ja alebo ona ale vzápätí by som povedala uľahčím ti to maj sa 🙋🏼‍♀️takýto chlap dokáže podviest jedna radosť takže preč od neho 🙂