Muž sa usmieva na cudzie ženy

31. jan 2022

Je to normálne? Občas som si to všimla,že manžel sa usmeje na nejakú cudziu ženu ..nemyslím tak že ide okolo nejaká ale keď sme niekde napr v obchode ,v bare . Všímam si iných mužov a oni to nerobia.🤔viem že keby začnem ja to robiť ,tak mi to hneď vyhodí na oči

diamond007
31. jan 2022

Ak to končí len úsmevom, nerieš 🙂 stačí sa v živote viac usmievať na všetkých a bude hneď krajší deň 🙂

spadnutaslivka
31. jan 2022

A nebude to tým, že je proste usmievavá povaha? Pri prečítaní nadpisu to bolo prvé, čo mi napadlo- "no a čo, aj môj, má to v popise práce" 😀

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andrejka1974
31. jan 2022

Ja to robím tiež a môj muž tiež je to úplne v pohode,každý sa rád pozrie za krajším a robíme to aj keď sme spolu a je to úplne ok

jjanulienka
31. jan 2022

Dýchať môže?
Pre boha čo to ja čítam posledné dni🤦‍♀️
Zamknite si tých chlapov do vytrinky a raz za týždeň na nich utrite prach🤦‍♀️

anabella17
31. jan 2022

Určite ti to je menej príjemné ale ber to tak, že je to proste chlap a aspoň máš istotu, že nieje opačne orientovaný a pokiaľ sa usmeje a nieje to nejaké koketovanie, tak to vôbec nerieš..

guiseppinka
31. jan 2022

Sluboval ti.s vernostou aj slepotu? Aj ja sa otocim za peknym chlapom, aj sa usmejem a aj podebatujem

mamina0078
31. jan 2022

Aj môj sa usmieva aj ja sa usmievam na cudzích chlapov alebo aj ženy v obchode alebo reštaurácii, v bare🤣 a vôbec to neznamená, že chcem niečo viac len proste niekedy jeden úsmev dokáže druhému zlepšiť náladu a to hovorím z vlastných skusenosti takže nevidím na tom nič zlé.... Nehovoriac aj o komunikácii lepšie sa mi komunikuje s usmievavým človekom než so zachmureným

jaron
31. jan 2022

Celkom mi z popisu nie je jasné, v akom kontexte sa to deje. Ak napr. prídete do baru a pri pozdrave sa usmeje, alebo pri odchode z predajne sa pozrie na predavačku a s úsmevom sa rozlúči, či poďakuje, zdá sa mi to normálne. Podobne, keď príde čašníčka a položí niečo na stôl, muž sa pri tom na ňu usmeje, poďakuje, znova sa mi to zdá úplne v pohode.
Ak by sme však sedeli v bare a len tak na diaľku sa usmejem na cudziu ženu, na barmanku a pod., zdá sa mi to divné a nepatričné. Ten kontext pokladám za dôležitý.

retatka
31. jan 2022

Chudák chlap.Zrejme je to priateľský ,usmievavý typ.A pozrieť môže po inej,či len po tebe ?Len mu začni robiť výčitky,žiarliť na úsmevy,pohľady a onedlho budeš bývalá😁

ankare
31. jan 2022

Aj mne by to vadilo, keby sa manžel usmieva po kockách, chápem Ta.

lucyloves
31. jan 2022

Možno je len šťastný a usmieva sa na všetkých :D

tosomja
31. jan 2022

Keby odvracal zrak cielene na iné ženy a vyskieral sa, vadilo by mi to, určite by som ho postrcila, že haloo, tu som, nie tam.

sona96
31. jan 2022

Ja som asi divná. Mne muž aj porozpráva, akú peknú ženu v práci stretol a že si zaflirtoval, že mu to zlepšilo náladu. Vždy mi to prišlo milé.

lalenka33
31. jan 2022

Skús mu zašiť ústa aby sa neusmieval. Alebo sedte len doma na riti, kde nebudú iné ženy a do obchodu choď len ty sama. Bežne sa usmievam aj na cudzích ľudí. Aj na predavačov, čašníkov, poštárov, smetiarov. Minule mi chlapík, čo nám opravuje svetlo v paneláku povedal, že vidí ako sa usmievam aj cez rúško a že mu vždy spraví krajší deň, keď sa ľudia usmievajú aj v tejto ťažkej dobe. Bežne komentuje s chlapom spolu výzor iných ľudí on žien a ja chlapov. Bežne mi povie, že je v posilke a cvičí tam pekná černoška ( je v zahraničí) . Neznášam zazerajúcich ľudí. Rada sa usmievam. Teba by som za partnerku nikdy nechcela. Chudák tvoj chlap. Rozíd sa s ním a nájdi si nevidiaceho a večne zazerajúceho hundroša.

lienocka73
1. feb 2022

“ty máš dva problémy...jednou je žiarlivosť a druhou je menejcennosť. Skús na tom trochu popracovať. Pouvažuj nad tým, že tvoj muž sa celý život nebude usmievať a pozerať len na teba. To by bolo choré, on by bol chorý. Človek je tvor zvedavý, rád pozerá okolo seba, reaguje na veci, niekto z hnevom, niekto s úsmevom. Usmievaj sa aj ty. A že to tvojmu mužovi vadí, no a čo, zvykne si. Žijeme len raz a nekazme si život hluposťami. ”

greywolf
1. feb 2022

A niehe jedno kde sa nastartuje ak skonci v tej spravnej garazi? 😀 a teraz k veci. Ak ti to prekaza povedz mu to. ☺️ Alebo skus spravit to iste ak by nechapal Ako sa pri tom citis. A ked ti to bude vycitat povedz ze ty to vnimas rovnako ked to robi on.

777januska777
1. feb 2022

Pri čítaní tvojho príspevku som si na začiatku povedala, ze co dramizuješ ved nič zlé nerobí, ale pri poslednej vete: "keby som to urobila ja, tak mi to hneď vyhodí na oci" som si povedala, ze tak toto v poriadku nie je. Ak by ten jeho úsmev na ženy bol taky nevinný, tak by ani v tvojom úsmeve na mužov nevidel nič zlé. Takže podľa mňa to také nevinne nebude a teda ako samu seba poznám, usmievala by som sa na mužov a nech jeho aj roztrhne, keď mu je jedno ako sa cítim, keď to robí on.

barborachors
1. feb 2022

Nie nie je to normalne lebo je to uz za hranicou flirtu (ten bar napriklad) Ked sa v obchode usmeje na predavacku apod je to uplne ine ako ked sa vyskiera na cudziu babu v restike pri stole oproti. Zvlast ked vidis na inych parikoch ze su muzi ocami len na partnerke a ten tvoj nie, tak by mi to prislo divne asi tiez. No a este je moznost ze ti to robi naschval ( kedze ty sa usmievat nemozes ale on ano) a snazi sa ta takto manipulovat. Toto by ma zarazilo asi viac, je to manipulator.

spadnutaslivka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
karolinakr
1. feb 2022

Nechapem, čo ti vyhadzuje na oči, ked to sam robi...Asi ma flirtovaciu povahu a rastie mu ego do výšky, ked nejaká sa usmeje späť a predstvavuje si, čo by, keby....otoči sa za každou sukňou a ešte si aj pri tom pospevuje

eva112014
10. feb 2022

@viestta Jej vadí to, že on to robí, t.j. usmieva sa na ženy a ona nemôže.
Teoreticky sa môže aj ona usmievať na chlapov, ale ona je strachoput. Lebo ako bude priateľ reagovať 😱 (píše vyššie).

eva112014
10. feb 2022

Autorka, ak pôjdete do obchodu, skús si všímať ľudí okolo seba. Urob si z toho tréning. Napr. ideš pozrieť len oblečenie (okrem oblečenia) sa snaž si zapamätať napr. koľko predavačiek tam je, akej farby mali vlasy. Toto je tréning pre teba na odvádzanie tvojej pozornosti od priateľa. Keď ti to pôjde, tak skús si všímať kupujúcich okolo seba. Všímaj si aj mužov, ak sa ten chlap na teba usmeje, tak sa usmej aj ty.

Takto vôbec nebudeš mať čas si všímať toho tvojho chlapa, na koho sa usmeje, koľkokrát, či je tá žena krajšia ….

A tvoj miláčik bude mať s tým problém? Tak sa zahraj na hlúpu. Nepamätáš sa, že si sa usmiala na niekoho. Nie, nepamätáš sa, aj keby to bolo pred sekundou. Tu hádka končí. Nedá sa s niekým hádať , keď sa nepamätá. Len prosím ťa nechoď do protiútoku ako decko. Aj ty sa usmievaš, a toľkokrát si sa už usmial atď. atď.