Muž sa niekedy ku mne nepekne správa

8. apr 2024

Viete mi povedat vas nazor, ze preco moze mat moj manzel potrebu sa ku mne hnusne spravat pred mojou rodinou? S manzelom som uz 12,5 roka, mame 3 rocne dietatko. Manzel je ku mne vzdy mily okrem situacie, ked sme s mojou rodinou. Co je raz za mesiac nejake 3 hodiny. Ked sme s mojou rodinou skoro na vsetko co poviem ma zhodi, alebo mi ani neodpovie na otazky, tvari sa ako keby sa so mnou nebavil. Uz sa aj bojim nieco manzela spytat ked sme s mojou rodinou, ze ma zase zhodi. Tieto 3 hodiny raz za mesiac je hrozne ako sa sprava ku mne.

autor
8. apr 2024

Uz na ceste domov od mojej rodiny, je zase mily, komunikativny. A ked sa ma aj vcera pytal po navsteve, ze preco som smutna. A povedala som mu, ze preco sa tak ku mne spraval. Tak ze on to tak nemyslel. A povyhovaral sa, ze preco tak a tak reagoval. Uplne stylom, to som nevidel, nepocul a pod. A zase je mily ako vzdy. Ale o mesiac pojdeme na navstevu a zase ma urcite bude zhadzovat.

sissy27
8. apr 2024

Ved sa ozvi priamo vtedy ked sa to stane. Zhodi ta - reaguj, napr. Prosim ta nevymyslaj si a nesnaz sa ma zhodit, takto to nebolo. Ak neodpoveda - milacik, nieco som sa ta pytala, mozes mi prosim odpovedat?

0silvia0
8. apr 2024

niečo tým chce povedať tvojim rodičom, akože možno že je on hlavou rodiny a má ťa pod palcom.
Ale každopádne nechceš hrotiť situáciu, tak si ticho. Nabudúce pri tejto príležitosti pri nevhodnej poznámke ho konfrontuj: Môžeš odpovedať na otázku? A teraz vysvetli môjmu otcovi, prečo máš takúto primitívnu reakciu. Nejako si s tým poraď, keď to nahlas pomenuješ aj za cenu pokazenia atmosféry, aspoň to niekam posunieš.

januska12323
8. apr 2024

Reaguj vtedy a nie až v aute. Možno si to ani neuvedomuje a kým mu niekto nevynada nevidí žiadny problém.

gribka1
8. apr 2024

Veď ukáž mu zrkadlo, on začne, ty tiež odvrkni.

domkakvet
8. apr 2024

Velmi zvlastne, ako keby bol niekde pes zakopany.

feb13
8. apr 2024

A tvojim rodicom to nevadi? Lebo moj otec by mu uz asi povedal svoj nazor.

karolinakr
9. apr 2024

možno pred rodinou vystupuje, ze mate iny vztah ako v skutočnosti, tak hra divadlo

krasolienka1
9. apr 2024

Nie je to tmy že tam nechce chodit

nadchovnik
10. apr 2024

Mne toto robil môj ex.Ale pred svojou rodinou.Vždy ma pred nimi ponižoval a robil si srandu.Doma to nerobieval

sevrin
11. apr 2024

@nadchovnik takže preto je ex 😃

martul
11. apr 2024

Ale ty nemáš byť smutná po ceste domov. Ty sa máš ohradiť priamo na návšteve u rodičov, keď sa to deje. Neboj sa aké očiská vyvalí...a sklapne.

belaaaaaaaaa
14. apr 2024

Akože nechápem, necháš sa ponižovať pred svojou rodinou? Hlavu hore a pekne ho konfrontuj a uvidíme aký macho bude. A ešte niečo. Máš otca? Nevie si Ťa zastať? Daj si odpoveď. A hlavne, nikdy sa nikým nenechaj nikdy ponižovať. Samozrejme ani ty určite nie si dokonalá, ale to si máte pekne konštruktívne vydiskutovať. Vždy so slušnosťou. Ste predsa partneri, nie v krčme.