Muž odmieta sex so mnou

majka1994410
28. júl 2021

Ahojte, už neviem, ako riešiť situáciu v ktorej so snúbencom sme. Mame spolu krasnu ročnú dcerku. Do pôrodu bolo všetko super, komunikácia medzi nami ale hlavne sex. Od pôrodu, čo je rok sme mali spolu sex asi 5krat. Neustále ma odmieta, má výhovorky, že je unavený, nemá chuť atď. Akceptovala som to, lebo si robil školu ze toho bolo vážne veľa. No škola skončila, a zmena žiadna. Ja som čím ďalej, tým viac podráždená z toho ze sex nemám. Áno sex nie je to najdôležitejšie, ale pre fungujúci vzťah to určite potrebné je. Keby to bolo opačne tak by vyskočil z koze ze jeho chute niesu uspokojene, no na moje potreby akosi zabúda. Mam 26 rokov, čiže som mlada nato aby som chápala jeho postoj ktorý sa tak zmenil od pôrodu. Vždy keď to začnem riešiť po hádame sa lebo očividne mu nie je príjemné ze to riešim, no musím ja keďže on to ma na háku zotrváva v takom vzťahu nechcem, no mame spolu dieťa, ktoré nemôže za naše problémy a nechcem aby vyrastala v rozbitej rodine.

ckocka
28. júl 2021

@majka1994410 Prvé čo je nutné pre riešenie problému - donútiť muža aby ho riešiť chcel. Bez toho sa nepohnete.

vellllo_70
28. júl 2021

Keby som na tvojom mieste skúsila by som spraviť večeru- len vy dvaja dieťa dajte niekomu na stráženie ak sa dá. Večera pri sviečkach nič nepokazí. Porozprávajte sa,povedz mu pár milých slov,aké to bolo pred dieťaťom a hlavne sa mu vždy pozeraj do očí. Ďalej by som dala spálňu do pucu/ pripadne pripravila vaňu so sviečkami. Musíš ho dostať niečim do kolien. Ak ani toto nepomôže buď ma nejaký zdravotný problém,má toho veľa alebo môže niekoho mať. Veľa šťastia nekomunikativny chlap je dar za všetky drobne 🙊

henrikir
28. júl 2021

nedavno sa mi s podobnou situaciou zdoverovala kamaratka. poviem ti to co aj jej, co pomohlo aj nasmu vztahu s muzom. najdite si cas len pre seba. vyclente si nejaky den v tyzdni, kedy malu date postrazit rodicom napriklad a sami si niekam zajdete. aj ked len na prechadzku, na nakup alebo si sadnut na drink. akoby sa vratit do toho obdobia bez dietata, kvoli odreagovaniu.

simonkazga
28. júl 2021

@vellllo_70 hlavne zakladatelka musi vediet co plati/platilo na jej chlapa. Napriklad mojho muza by si "do kolien" so svieckami a vanou nedostala, max. lebo by sa tak rehotal. Ale inak maximalne suhlasim. Zaklad je, aby ste boli len vy dvaja a poriadne sa odviaz.

veronikaszabova
28. júl 2021

@simonkazga joj, z duse mi vravis. Moj chlap by sa pucil od smiechu, keby som sileno pripravovala "romantiku" 😄

@majka1994410 treba si s nim v klude sadnut, porozpravat sa s nim o tom. Hlavne nekric, nevycitaj... Treba si najst cas len pre vas dvoch, dieta daj babke, nech postrazia. Drzim palce, nech to vyriesite.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majka1994410
autor
28. júl 2021

@veronikaszabova ja nekricim, kričí on je to s nim chcem riešiť. Vždy sa ako keby úrazi ze to vôbec riešim. Pritom nás vztah pred pôrodom bol skvelý, on je skvelý chlap aj otec len v tejto oblasti to strašne ochladlo. Romantika u nás neplatí. Už dávno som mu navrhla aby sme dieťa dali k babke a boli sami dvaja ale vždy sa nájde dôvod prečo nie.

majka1994410
autor
28. júl 2021

@viestta prišli sme nedávno o druhé dieťa. Ale takto to mame od pôrodu no.

panelacikova
28. júl 2021

@majka1994410 čo môže byť príčina, ak to dovtedy fungovalo? skúsim sa na to pozrieť očami muža (prosím, neukameňujte ma):

1. neskutočne si pribrala a nie si preňho príťažlivá
2. kojíš a jemu sa fakt môže hnusiť to tečúce mlieko
3. bol pri pôrode a keď videl, čo odtiaľ vyšlo a tie potoky krvi, tak akosi ho prešla všetka chuť.
4. nechce prípadne ďalšie dieťa a možno nechcel ani to prvé, len sa jednoducho "stalo", jeho život sa zmenil a on ostal znechutený.
5. má milenku

to mi len tak napadlo, že môžu to byť dôvody, prečo chlap nechce sex, prečo ho prešla chuť - samozrejme, to neplatí pre všetkých do jedného, ale môže sa stať. musíš sa v prvom rade porozprávať s ním, že čo sa deje, nech ti to vysvetlí a povie pravdu, nech je akákoľvek krutá a potom môžeš riešiť ďalej...

simonkazga
28. júl 2021

@veronikaszabova vidim, ze v tom nie som sama

panelacikova
28. júl 2021

@majka1994410 ešte mu môžeš napísať list. rukou. stručný, ale jasný list, kde mu vysvetlíš, že ťa to trápi a naozaj ti záleží na tom poznať pravú príčinu. nechaj mu ho ležať niekde "na očiach" a ostaň ticho. nevracaj sa k tej téme. keď sa nerozhýbe (či už v oblasti sexu alebo rozhovoru), tak potom rieš, lebo potom taký chlap naozaj nemá gule...

majka1994410
autor
28. júl 2021

@panelacikova dieťa chcel to viem isto, pribrať som pribrala to áno, bohužiaľ bojujem s tým, no keďže mam diastazu nejde to len tak. Pri pôrode nebol takže nechápem čo sa deje. On sa na túto tému baviť nechce, stále len kričí keď túto tému otvorím a chcem riešiť

panelacikova
28. júl 2021

@majka1994410 koľko si pribrala, moc? niektorí chlapi sú jednoducho takí, že si myslia, že žena bude stále ako prútik a potom príde trpké sklamanie :( ja vždy mužovi poviem, keď mi chytí šunky na stehnách....keď sa ti nepáči, môžeš ísť 😀 alebo: nepáči sa tebe, bude sa inému 😀 ale u nás všetko funguje ako má, to zo srandy hovorím, hoci je to čistá pravda 🙂 je to jedna z možností. opýtať sa ho v pokoji, kľude, či je toto príčina a že ty sa snažíš a budeš snažiť aj hlavne sama kvôli sebe, ale nech ti to aspoň povie narovinu. vo vzťahu sa nedá takto správať, ako sa správa on, lebo to za chvíľu "buchne" a začnete sa hádať a nenávidieť. musí komunikovať. nech je pravda akákoľvek zlá a škaredá, musí.

majka1994410
autor
28. júl 2021

@panelacikova počas tehu 25kg ostalo mi ešte 10kg navyše no a to brucho je aké je 🤷‍♀️ ja mam snahu riešiť a komunikovať túto situáciu no on, vždy vzblkne a kričí co sa mne nepáči ze tak reaguje. Stále mi tvrdí že problem je v ňom nie bo mne. Ale neverím tomu keďže sa nič nemenilo a on nemá snahu aby to bolo dobre ako predtým, a ja už vážne niesom v úplnej pohode...

alzbeta311
28. júl 2021

Ahoj, presne toto isté som riešila pár dní dozadu. A čuduj sa svetu situácia sa napravila. Ak chceš napíš mi správu

panelacikova
28. júl 2021

@majka1994410 och, tak potom neviem poradiť :( snáď niekto iný ti poradí. to je zle, že on nechce komunikovať. a keď hneď vzbĺkne :( snáď teda nemá inú... možno by si mala prestať riešiť sex (pomôž si sama), daj sa dokopy, pekne sa obleč, dieťa k babke, ak sa dá, zájdi si na prechádzku, do obchodu, za kamoškou, prestaň si ho všímať a začni byť viac sebavedomá. prestaň riešiť sex. možno mu trkne trošku, že čo sa deje? a začne si ťa všímať 🙂

livka283
28. júl 2021

@majka1994410 ja som to mala aj pred bábom s mojím terajším, nepoznali sme sa dlho.. malý sa narodil, kilá navyše v tejto oblasti určite nepridali....no pracovne je vyťažený, ľutovala som ho až mi raz praskli nervy, buchla som si po stole, či mám ísť k susedovi keď nevládze..., že kedy mám cvičiť keď nie je nikdy doma, kde nič nerobí,tak občas príde domov, strčím mu dieťa do ruky a idem si bez výčitiek po svojom....zrazu aj Tribulus začal brať ,hotový cukrík ...že som na Materskej neznamená, že som menejcenná a že úplne prídem o seba a svoje záujmy, sme rovnocenní partneri a keď sa trochu vyvetraš sama v prírode, zacvičis mimo domu aj zabudneš že ti sex chýba , môj napríklad nie je na spoločné prechádzky, ale tie by boli tiež fajn

majka1994410
autor
28. júl 2021

@panelacikova akože je mi blbé riešiť naše problémy tu, ale už vážne neviem ako nato. Pretože doma ma upratané, navarene. O dieťa postarané, v podstate jeho povinnosť je len chodiť do práce. Mal dva týždne dovolenku ale ani sa ma nedotkol, ani raz nevstal k malej aby som si aj ja oddýchla ale to mu nevycitam. Vy čítam mu to, že je taký ľahostajný k nášmu vzťahu.

panelacikova
28. júl 2021

@majka1994410 možno tam bude pes zakopaný. prestaň okolo neho lietať. prestaň lietať okolo domácnosti. užívaj si, oddychuj. daj dieťaťu to, čo potrebuje, najesť, napiť, prebaliť alebo neviem aké je staré a zvyšok času odpočívaj. a mladý pánko nech ráči tiež priložiť ruku k dielu. tak on keď má doma hotový servis, potom nevie, čo od rozkoše. bohvie, či fakt nemá frajerku, veď má na to kopu času, nemá žiadne povinnosti. ja som bola rovnako hlúpa v minulosti. u nás síce nešlo o to, žeby nebol sex, boli iné problémy, ale presne vznikli z toho, že všetko mal urobené, pod nosom, nestaral sa o nič, dokonca ani o typicky mužské práce a záležitosti a len vymýšľal hlúposti, ktoré mňa zaťažovali. však aj preto je to už minulosť. čiže všade je niečo, kde to jednoducho nefunguje. u vás určite niečo nefunguje, inak by sex bol...

cuvienka
28. júl 2021

jemu vyhovuje to, ze sa o neho staras a ocividne nechcem byt hnusna ale sex ma niekde asi inde, kedze mu to nechyba. lebo to podla mna nie je normalne, ze chlapovi by stacilo len 5x do roka sex.

majka1994410
autor
28. júl 2021

@cuvienka robí na 4 zmeny, čiže určite milenku nemá. Skôr bude problém inde, ale keď o tom nechce hovoriť tak nikdy toto nevyriešime ani my doma ani tu. Nie je príjemné riešiť toto takto ale sama si už vážne neviem poradiť keďže, dieťa chcel vedel co to obnasa a navyše vedel ze nebudem stále ako prútik ako keď ma spoznal a mala som 47kg 🤷‍♀️ a rozbíjať rodinu nechcem, pretože ako otec je úžasný.

cuvienka
28. júl 2021

@majka1994410 tak potom je asi fakt unaveny. veru je to tazko, ked niekto nepovie co ho trapi. jedine o co sa mozes pokusit je to, ze zacnes cvicit aby si bola pre neho viac pritazliva ale to zase len ty budes nieco robit a on nie. takze fakt neviem poradit, nakolko toto je taka situacia, ze tazko radit.

ketinecka
28. júl 2021

nemoze mat nejake zdravotne problemy s "organom"? to by vysvetlovalo, preco na tu temu nechce rozpravat, chlapi take nieco neradi priznavaju

janeninka
28. júl 2021

@majka1994410 snazila by som sa komunikovat bez vycitiek.. Chybas mi, chcem s tebou travit cas osamote, na sobotu som dohodla strazenie malej. Co by si chcel robit? Prejst sa, niekam na vylet?
Snad by po tomto nezacal kricat na teba..

vellllo_70
28. júl 2021

@simonkazga och máš pravdu to mi ani nedoplo 🤣 môj mužík má rád klasickú romantiku preto mi to ako prvé napadlo. Ospravedlňujem sa som brzda 😂🤣

katkati
28. júl 2021

@majka1994410 Len nezačni mať komplexy kvôli tomu, že si pribrala. To kde by sme došli, keby sexovali iba vyslovene krásavice? Koľko žien, ktoré nie sú nádherné, naopak sexujú o stošesť a muži majú na ne chuť. Chyba je v mužovi. Keď je naviac ešte zlostný kvôli téme sex, nechcem ťa zarmútiť, ale môže mať v hlave inú ženu.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
charaka
28. júl 2021

@majka1994410 moze mat milenku, mozno sa proste zamiloval... a ak to tak je, tak bud rada, ze nespava s vami obomi. Asi bude zatlkat, zatlkat, zatlkat, ale verim, ze sa dopatras pravdy.

majka1994410
autor
28. júl 2021

@charaka milenku nemá určite. On nie je chlap, ktorý by podvádzal tým som si istá na 100%... Ale však jasne co nie je môže byť. Ale tejto variante som 100% presvedčená ze nemá milenku.