Muž nerád poskytuje intímnosti

21. feb 2024

mali ste uz niekedy skusenosti s chlapom co sa nerad bozkaval, nerad robil zene oral.
Proste jemu vadia sliny atd. A oral ked mi robi tak ako keby nikdy zenu nevidel. Pritom on oral vyzaduje. Vobec sa nesnazi pri mne, ja uz neviem co robit. A to mi este parkrat vycital ze mi to dlho trva kym sa spravim, no co sa cuduje ked mi to nevie spravit… som z toho nestastna

ivik4
21. feb 2024

Niesom za urychlene rozchody ale s takymto muzom by som naozaj nebola

egonsk
21. feb 2024

Ako len kedysi asi fungovali zeny, ked nepoznali, alebo nepraktikovali oral?
Nie kazdy je na to nastaveny a zenska suska nie je postova znamka, aby ju trebalo pokazde pre pouzitim olyzat, ci? To, ze potebe chce aby si mu vyhravala na flautu je vsak tiez blbe, lebo je to potom dost jednostranne, ked on ti to ani alternativne nedokaze vratit... Nuz, tu pomoze si to len odkomunikovat rozumne, inak to pojde cele casom do kytek.

autor
21. feb 2024

@egonsk no jasne, ale ked zena nema orgazmus to je tiez ok?

monro
21. feb 2024

Mala som takého, už spolu nie sme.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ckocka
21. feb 2024

"no jasne, ale ked zena nema orgazmus to je tiez ok?"
To musíš vedieť ty či to pre teba je OK alebo nie je, a podľa toho sa zariadiť. A to že on niečo vyžaduje zas neznamená že ty to musíš robiť. Nikde nie je napísané že dvaja náhodne spárovaní ľudia musia byť sexuálne kompatibilní.

crazy_cat_lady
21. feb 2024

@autorka suhlasim s nazormi nado mnou, to, ze niekto nieco nema rad/nerad to praktizuje je ok, ale pride mi sebecke, aby to iste vyzadoval on od teba..

vyrovnanaosoba
21. feb 2024

U nás nie je pravidlom, vo nerobíš ty mne, to nerobím ja tebe. Proste keby nevedel, tak ho na smerujem, ak by odmietal, hľadala by som dôvod, rozprávať sa vo vzťahu treba aj na takúto tému. Ak mu vadia sliny, tak bohužiaľ, asi si to vedela od začiatku nie? Či vtedy mu nevadilo ťa bozkávať a slintať?
A možno ho kritizuješ a nepochvališ. Tak ho to nebaví.

viestta
21. feb 2024

Je to sebec. Stoji iba o svoje potesenie a ty si len nastroj, ktory mu ho ma poskytnut. A sebec nie je len v sexe, vsak?

kalifka
21. feb 2024

Poviem to na rovinu, základ je si rozumieť aj v tejto oblasti, pokiaľ to neklape - bohužiaľ len ísť od seba. Alebo si sadnúť a porozprávať sa otvorene, ked mu " to nejde" tak ho nasmeruj 😉

viestta
21. feb 2024

@egonsk ani penis nie je lizatko. Ako fungovali chlapi kym "nevymysleli" oral?

autor
21. feb 2024

@vyrovnanaosoba rozpravali sme sa, ja by som ho velmi rada nasmerovala lenze vidim , ze on to ide robit s nechutou, ako keby isiel kopat zemiaky v zahrade ze sa musi do toho tlacit. A nie ze aby spravil zene radost, a ze by ho to tesilo.

autor
21. feb 2024

@viestta hej vystihla si to, sebec nie je len v posteli

viestta
21. feb 2024

Tak mas odpoved na otazku: Co mam robit? Treba ti sebca pri sebe?

autor
21. feb 2024

@vyrovnanaosoba bolo to tak, ze sme neboli spolu casto lebo chodil na tyzdnovky. Takze to asi nejako vydrzal cez vikend. A praveze ho nekritizujem, nikdy som mu to nejako surovo nepovedala.

vyrovnanaosoba
21. feb 2024

Tak keď nechce, buď si nájdete niečo, čo vám chutí obom, alebo si nájsť iného. A keď píšeš, že je sebec aj mimo postele, tak nie je o čom.

h2
21. feb 2024

Tak jemu sa hnusia sliny, ale tvoje sliny na jeho vtákovi sa mu nehnusia?! Sebec, vymeniť!

sissy27
21. feb 2024

stále je dosť chlapov, ktorí si doslova užívajú poskytovanie orálu žene a baví ich uspokojiť ženu. načo strácať čas s niekým, koho to proste nebaví? nech si aj on nájde sebe primeranú a vybavené. Nemáš za čo.

egonsk
21. feb 2024

@viestta kokso ty musis mat strasne smutny zivot, ze furt na kazdeho cloveka chlapskeho plemena utocis. Pisal som v mojom prispevku niekde o tom, ze je to prirodzene a podporoval tak chlapov?
Pokial si si vsimla, tak som napisal "To, ze po tebe chce aby si mu vyhravala na flautu je vsak tiez blbe" co pochopi snad kazdy bezny clovek ako postoj smerujuci skor k opacnemu postoju. Ja osobne by som bez toho dokazal uplne normalne zit, tak ako aj kedysi ludia to dokazali.

viestta
21. feb 2024

@egonsk ty si tak vztahovacny stale, ci len ja ta iritujem?

monikkatt
21. feb 2024

No to musite mat strasne uzasne v posteli.. ked sa chlap tvari znechutene ked ti to ide robit.. aj chut by ma presla, nehovoriac o tom ze by ma neurobil ani po hodine 😄
Vymen ho, je to blb

moonlight1210
21. feb 2024

Poviem, to co vzdy: zly sex je 80% vztahu. Dobry sex 20% max. 40%.

Zly sex takmer naisto rozseka vztah a urychli odchod.

Dobry sex neudrzi rucajuci sa vztah. Ale spolu s dalsimi vecami (dovera, ucta, spolahlivost, ...) je pilierom fukncneho vztahu.

Takze neporozumenie v oblasti sexu a neochota nieco menit je indikator k ukonceniu. To nebude dobre.

egonsk
21. feb 2024

@viestta mna neiritujes, ale nemam rad, ked niekto vsuva reakcie opacneho vyznamu ako bol zmysel vyjadrenia a tym manipuluje ludi.. ty mas na to talent.

viestta
21. feb 2024

@egonsk keby som nevedela to co viem, povedala by som, ze si Zorov lavobocok.

lanka999
21. feb 2024

dievca utekaj prec ci si nahodou pri tebe len neoveruje svoju orientaciu, kazdy normalny a zdravy chlap potrebuje dotyky bozky sex....

nazli24
3. mar 2024

Juj aj ja mám takého..ja jemu orál stále denne. Lebo to zbožňuje pomaly viac ako sex. Ale on mne fujjj jemu sa šušká hnusi lebo """je mokrá """ a napína ho. A on to nerobí a pod. Raz do roka mi to spraví inak nič. Takže taký sebec ale keď dôjde na sex tak ten je oka