Muž nemá o mňa v posteli záujem

8. aug 2022

Ahojte. Mám takú trošku citlivú tému preto anonym. Môj muž o mňa nemá záujem v posteli, nedáva mi najavo že ma chce, vždy čaká že začnem ja a aj keď začnem tak to nestojí za nič. Milenku nemá, v tom som si istá. Však neviem čo sa deje. Mám strach že už pre neho niesom dosť atraktívna a že ho nepritahujem. Nejaké rady ako znova v ňom rozpútať to, co bolo niekedy ?

jjanulienka
8. aug 2022

Rozprávala si sa s ním o tom?
Skúšala si si obliecť nejaké sexi pradlo?

autor
8. aug 2022

@jjanulienka rozprávala však nechce sa o tom baviť 🤷‍♀️ Ako keby mi nechcel niečo povedať. A ja v sexi prádle vyzerám ako spekacik🥲😂

jerrz
8. aug 2022

Tak môže to byť aj tým spekacikom. Čo tak schudnúť? Niektorým mužom sa ťažko hovorí žene že pribrala že by mohla schudnúť. Moj je v tomto priamy , nepáčia sa mu objemnejsie ženy a keď mám už navyše vždy nejaký koment hodí a mňa tym nastartuje, že je čas niečo robiť so sebou. Aj som mu za to vďačná, lebo nedostanem sa s váhou ďaleko 😄 A sama sa lepšie cítim keď som vo forme, viac vladzem, viac energie, viac chuti na sex, zdravie samozrejme.

autor
8. aug 2022

@jerrz preboha nemám sto kilo😂

autor
8. aug 2022

@jerrz on mi vždy tvrdí že plánovaný sex ako s pradlom a podobne je o ničom 🤦🏼‍♀️ Tak že to ma radšej neplánovane

elizabet173
8. aug 2022

S manželom súhlasím, že plánovaný sex je o ničom, ale vždy mal menší apetít, či je to len poslednou dobou?

autor
8. aug 2022

@elizabet173 tak to len teraz niekedy 😌 od kedy sa nám narodil malý 🤷‍♀️

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jerrz
8. aug 2022

No ja keď som mala 65 kg už som ho tak nepritahovala a to si myslím že nie je až tak veľa. Ideál pre neho 55 kg ale aj pre mna , cítim sa tak dobre. Ale to naozaj moj muz je na stihle chudsie ženy. A ma taku povahu , že mi to aj povie do očí a nehrá sa na nič že ako mu to nevadí a podobne bla bla. Nehovorím že to môže byť tvoj problém ... možno vy mate niečo iné...
No hovoríš že milenku nemá, tak uz len nech je úprimný a nech ti úprimne povie kde je problém.

jerrz
8. aug 2022

A čítam že sa vám narodil malý, tak to môže byť aj tým... No mojho ani to neodradilo, on ma vysoký testosteron, ja by som brala keby už dal aj pokoj.

elizabet173
8. aug 2022

Možno je to prechodné, vidi v tebe viac matku ako ženu, milenku. Ak si pribrala, posnas sa dostať znovu do formy, začni chodiť do fitka, budes to mat tri v jednom. Muž bude strážiť dieťa, overi si, že starostlivosť on nie je vždy med lízať, ty budeš mať skvelú figúru a ešte môže aj trošku žiariť, akých vymakanych mužov tam stretnes. Ak to nepomôže, rozhovor, žiadne, že on sa na tu tému nechce baviť, ta téma sa ta bytostne dotýka. Alebo má problém fyzicky, alebo psychicky, alebo iný, no obchádzať ho nikomu a ničomu nepomoze

laska86
8. aug 2022

Tak ked to ma rad neplanovane tak nanho neplanovane skoc a uvidis ci stihne nemat zaujem😆

laska86
8. aug 2022

Mozno ma len obavy ze zobudite babo alebo ho nieco trapi a dusi to v sebe...urcite sa otvorene porozpravat..

janickacrazy
8. aug 2022

Možno sa bojí, že znovu otehotnies, berieš antikoncepciu? Lebo aj to môže byť príčina, prípadne ak bol pri pôrode, môže mať z toho trochu traumu, niektorí muži potom nechcú mať sex.

barborachors
8. aug 2022

ale o to tu nejde, ze nemas sto kilo a to ani nikto nepovedal, ale ked nemas krivky, ale si ako valček, tak asi ho moc nerajcujes, ale ty vies, co mas doma, mozno sa mu pacia spekaciky a dovodom je, ze ked ma mať sex na povel, tak sa mu nechce a to ma vela chlapov takto v hlave, takze ak to nie je o tele, tak je to skor o vasom vztahu, tak ho neinstruuj, kedy ma na teba vyliezt a ani ty sa na neho nelep a mas vybavene - dolezie aj sam, hod na to bobek a vyraz si s kamoskami von a pekne sa oblec, aby si zakryla spekacika a uvidis, mozno dojde k zmene.

martinaol04
8. aug 2022

Toto čítam tak často, ze až mi príde, ze sú tí chlapi cudni. Nechcú mať sex so ženou, lebo je tu doba nahoty a pornografie. Ale aj v okolí počúvam, ako nemajú sex roky. Zvláštna doba. Poradiť sa nedá nič. Ak nemá záujem, bud ta už neľúbi alebo si sa mu zhnusila. Iný dôvod neviem,nepoznám.