Muž nechce v tehotenstve sexovať

10. nov 2024

Ahojte,

Je normálne, že muž v tehotenstve nechce sexovať? Mali ste s tým problém? 😂 priťahujem ho všetko .. chce uspokojiť inak. Ale vidim na ňom, že sa proste boji .. ale teraz čo nebudeme sexovať 6 mesiacov? 🤣

andaluzia12
10. nov 2024

Môj by aj chcel, ale ja nechcem, nieže by som sa bála, ale necítim sa nato… musí si poradiť sám ;) kamoškin manžel tiež nechcel, každý sa zariadil po svojom 🙂

januska12323
10. nov 2024

Je normálne keď nechce. Musíš si to vykomunikovať s ním. Prežiješ aj bez sexu

harrisson
10. nov 2024

Tak dajte aspoň orál

autor
10. nov 2024

@harrisson oral je

minenkak
10. nov 2024

No mne toto keby muž povedal ,tak už by som bola na inom a užívala si

autor
10. nov 2024

@minenkak 🤣🤣🤣🤣🙈🙈🙈

luccija
10. nov 2024

Veľa chlapov má vtedy blok, alebo sa boja, že ublizia žene.Musis sa s ním porozprávať čoho sa boji.

hugoboss1923
10. nov 2024

Boji sa, či skôr nechce? Možno mu pohľad na zmenu tvojho tela nerobí dobre. Za mňa teda neexistuje nič viac sexi než tehuľka 😊

ivik4
10. nov 2024

Uprimne ja by som sa bala tiez. V tehotenstve by som vydrzala. Mimo tehu nikdy v zivote ze bez sexu.
Inak vela z nas sme nemali sex niekolko mesiacov vtedy 🙄

autor
10. nov 2024

Nemyslím si , že by nechcel. 😄 skôr sa boji .. odkedy videl ultrazvuk a tvaričku.. ako nehovorím, že ani ja sa nebojím. Lenže sexovať aby sme mali babo a potom nesexovat je trošku nelogicke. Veď bábätko je chránené. Ak neni rizikové.

januska12323
10. nov 2024

Ale to musíš vysvetliť jemu.

belllinka
10. nov 2024

Co z toho robis dramu? Neprezijes 6 mesiacov bez suloze?

autor
10. nov 2024

@belllinka vieš čo je to nynfomania?

zuzana9393
10. nov 2024

Veľa chlapov s tým má problem

minenkak
10. nov 2024

Ale prosím ťa, nemusíš byť ani nymfomanka a taký čas bez sexu je strašne

11brano11
10. nov 2024

Ja som sa pri prvom manzelkinom tehotenstve prvé 4 mesiace bál. No potom na ňu prišiel veľký apetít. Tak som sa prestal báť a všetko bolo super. Pri druhom tehotenstve už úplne v pohode. Za mňa osobne sex počas tehotenstva bol najlepší aký sme dovtedy aj potom mali.

marca12
10. nov 2024

@andaluzia12 musi si poradit sam? To akoze si bude cele mesiace sam natahovat bimbas ako taky pubertak? Naco ma potom zenu,ktora nanho kasle? Intimita je vo vztahu velmi dolezita. Ci ty si tiez z tych,ktore maju muza len na oplodnenie a potom uz nanho kasles?

andaluzia12
10. nov 2024

@marca12 páči sa mi aké tu viete byt všetky múdre 🙂 ty si celý bimbas ..

karolinakr
10. nov 2024

@andaluzia12 nebola diskusia pod, že tehotna nemohla mat sex, tak ju tam ukameňovali, že musi robit oral 9 mesiacov, najradšej jednostranny, a ked žena chce, muž nie, zrazu opačna retorika - nevydržiš 6 mesiacov bez sexu? ...prežikeš aj bez sexu...
a to tu je denne xy rokov

karolinakr
10. nov 2024

* prežiješ

karolinakr
10. nov 2024

Nikdy v živote by som si tu nepytala radu ohĺadom sexu..Na 90% bude v ženin neprospech a mužov prospech
ženy zas nesklamali

earlgrey
10. nov 2024

Kúp si vibrátor 🤣

belllinka
10. nov 2024

Neviem, co je to nynfomania 🤣 Najprv sa nauc spravny vyraz

autor
10. nov 2024

@belllinka naschval som to tak napísala. Aby si sa pozastavila ešte.

janickacrazy
10. nov 2024

No máš to ťažké, nezávidím. Ja som mala v tehu veľmi veľkú chuť a keby muž nechcel, tak ho asi zabijem a idem za susedom. 😁

11brano11
10. nov 2024

@janickacrazy keď moja manželka bola tehotná museli sme sexovať 3x do dňa povinne 🙂

petraa2022
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
10. nov 2024

Ja pred tehotenstvom som mala potrebu mať sex denne aj 8x.. aj mám 😆🥲 a aj sme si to denne umožnili… ale teraz mám pocit že sa zbláznim

minenkak
10. nov 2024

Teda toto ti nezávidím,u nás muž vie , že mňa keby neuspokojil on ,idem inde a nič by ma nezastavilo.Drzim palce aby si to vydržala v zdraví

greywolf
10. nov 2024

@andaluzia12 preco by si musel poradit sam, dobra manzelka pomoze aspon rukou alebo ustami. 🙂