vzdy ked začnem temu sex alebo nieco okolo toho tak sa robi ze ma nepočúva alebo mi neodpovie alebo mi povie nieco co nechcem počuť (uplne odveci odpovie...).... Cim to moze byt? Ze sa nerad somnou baví o sexe? :( sme spolu 2 roky mame dcérku a vzdy ked sme mali sex tak to bolo úžasné ale ked sa chcem potom napríklad rozprávať o tom ze co ho na mne najviac vzrušuje alebo aku polohu ma najradšej alebo hocičo co sa tyka sexu tak sa vyhýba tomu... :( ma niektorá z vas taky isty alebo podobny problem
Prosim ta kolko mate rokov? 🙂
@dzulli1980 nesuhlasim, preco by sa dospeli ludia nemali bavit o sexe? Co sa mu paci asi vie, ale moze ju zaujimat napriklad nieco, po com tuzi, ale neskusili zatial.
Lebo pre niektorých je hovoriť o sexe hnusne, vulgárne, neprípustné. Lebo sú tak vychovaný, že síce sa sexuje ale o tom sa nehovori
pride mi divne, na MK od 11/2022, a fotku si prida dnes aj s dietatom a potom zalozi neanonimne 2 temy o sexe ..... nebude to nejaky divny socialny experiment z inzinierov od MK / inych institucii
Sú takí chlapi. Môj sa neskutočne hanbí o tom hovoriť, je mu to nepríjemné. A skúšala som rôzne spôsoby rozhovoru. Nie každý je taky otvorený. Ja s tým problém nemám, pre mňa je to téma ako každá iná.
My sa bavime o vsetkom, nemame problem hovorit aj o sexe. Ale teda keby mi polozil tak debilne otazky, tak mu odpovedat neviem. Otazky typu co ta na mne vzrusuje a aku polohu mas najradsej, si kladu podla mna tak na strednej skole a nie dospeli ludia, ktori ziju dlhodobym sex. zivotom.
Ja ta uplne chapem, chces proste vediet co sa mu paci a co by ste mohli este skusit, My sa s partnerom otom normalne rozpravame, podla mna nic blbe si sa nepytala ani pubertalne, bavia sa otom aj dospeli ludia, len ide oto, ze ludia su rozni a kazdy to bere inak, niekto moze byt len hanblivy alebo konzervativne vychovavany, nechaj mu cas postupne sa to pytaj on by sa mal otvorit a povedat ti co ma rad
@anahaha je dobré že sa chces o Tom rozprávať každý ti povie že harmonicky vzťah vydrží len z komunikácie .ja mám 17 ročný sme úplne opačni a rozhovory sú časté... manžel je introvert aj bol bigotne vychovaný takže začiatky boli ťažké..
Ak ťa ľúbi bude sa s tebou rozprávať...lebo to potrebuješ....lebo to každý vzťah potrebuje...daj mu prečítať môj odkaz.
To sú kus pubertálne otázky, hodné teen-veku ... tiež by ma už v tomto veku nebavilo odpovedať na takéto otázky ... hádam ho za tie 2 roky poznáš, vieš, čo má rád, čo nie, či?