Dobry den. Zoznamila som sa s jednym muzom na pokeci boli sme kamarati dobre sa s nim pisalo. Bol o dost starsi ako ja. Potom mi ale zacal vypisovat ze si so mnou predstavuje nejake sny a fantazie a ked som sa ho opytala ake tak povedal iba ze pssst. Prislo mi to nechutne kedze som od neho o dost mladsia a tak som to ukoncila a povedala mu ci sa nehnabi ze ma takto ako zenu ponizuje hlavne kvoli tomu vekovu rozdielu a ze sa mi s tym aspon nemusel priznat ze po veceroch fantaziruje nad mojou fotkou. Lenze on sa mi ani neodpravedlnil a moja otazka znie. Neprehnala som to trosku ja? Pochybujem dost o sebe kedze inej zene by to mozno neprekazalo.
Tak je zrejmé, čo chce od toho 'vzťahu' on, evidentne nechodí okolo horucej kaše. Otázka je, čo chceš ty. Viackrát si spomenula, ze je o dosť starší. Čo teda očakávaš? Kamarata? Partnera? On ti dal najavo, ze kamarátstvo nechce a keď ti je nepríjemné, čo ti píše, tak to proste s nim ukonči.
@karelova bolo to kamaratstvo asi dva mesiace no potom zacal vypisovat take veci s tym ze on sam povedal ze som prenho moc mlada tak ja sama neviem co od toho ocakaval. uz som to ukoncila no vycital mi ze prehanam
Nic nepreháňas. V akomkoľvek vzťahu je OK to, co vyhovuje obom. Ty si dala najavo, co ti nevyhovuje, on to zlahcoval a nemal v plane s tym prestať (co je z mojej strany uz úchylné a nechutné), tak je prirodzené, ze si takúto komunikáciu ukončila. Nie si mu nič dlžná a nenechaj sa zatiahnut do pochybností, ze si urobila niečo zlé.
Ak ti to bolo nepríjemné, potom bola tvoja reakcia primeraná.
bol to uchylak, chudak - hned take existencie treba poslat do riti
Síce som bola na pokeci pred 12rokmi naposledy, ale už vtedy tam boli 90% uchylaci, starší chlap tam podľa mňa ide na 1vec, na ktorú si aj ty prišla že od teba chcel, ešte by som sa aj stavila že má doma ženu a deti. Čiže nemáš čo ľutovať, ty si ho brala inak ako on teba
Neviem, kolko mas rokov, ale musis si uvedomit, ze takmer ziadny muz nie je na pokeci len preto, aby si nasiel kamaratku na dopisovanie. Dnes uz pokec sluzi viac menej ako sexzoznamka a vacsina normalnejsich ludi sa premiestnilo na ine zoznamky. Ked si s nejakym chlapom pises, musis vzdy pocitat z moznostou, ze mu ide iba o sex.
Podľa toho čo hľadáš.
Ak seriózny vzťah tak neprehnala...
A vôbec...ktorý muž nefantaziruje...aj my ženy fantazirujeme🙂 veď je to prirodzené...a čo pri Tom fantazirovani robíme to už je vec súkromná.
Ja neviem ale ja som úplne nad vecou pri týchto veciach..ide o to čo človek hľadá a za čím ideš.
@savanna presne taaaak...sama by som lepšie nenapísala;)))
@cucoriedkacucoriedka lenže keby mal toľko rozumu tak mi to asi nebude vešať na nos ;)
To nie je o rozume...o sexuálnej fantázii.
Mala si už vzťah? Nekukla som všetko neviem koľko máš rokov...ale ja z mojim vlastným mužom doteraz si dokážeme prasacinky písať...a to sme spolu 20 rokov...a tak to aj začínalo.
S mojím...chybička;)
A stretli ste sa vôbec naživo? Keď si s niekým píšeš a nikdy si ho nevidela, tak to treba brať s veľkou rezervou a vlastne nič od toho nečakať. Internet je plný čudných ľudí. Kým sa nepoznáte osobne, tak na nejaké výčitky zbytočne míňaš energiu.
ahoj, neviem, co od toho pisania ocakavas.on zrejme viac. ja by som si tam s nikym nevypisovala 2 mesiace len tak, je to st4ata casu. neviem ako velmi intenzivne si pisete a o com,ale mozno mu je s tebou fajn a chcel ti naznacit,ze sa mu pacis.
@janetinka27 je medzi nami vekový rozdiel 27 rokov
A to o com si prosím ťa píšeš s takym človekom? Ako si napísala, kolko je medzi Vami rozdiel, začalo mi byť na zvracanie. Ale ty podľa mňa máš tiež nejaký vnútorný problém....
@karelova iba o beznych veciach a chcel si iba pokecat nic viac. Naozaj pise velmi putavo, je vtipny takze mi to neprislo nejake divne. Iba pisanie si z nudy aj to nie kazdy den.
@karelova nehnevaj sa, ale ty nemas v okoli nejakych znamych alebo kamaratov s vacsim vekovym rozdielom? To, ze si chcel pan iba pokecat o beznych veciach, este nie je zle a ani to, ze mu dotycna odpisala. Mozno si iba sadli ludsky a az teraz zacal vystrkovat rozky. Dievca este nemusi mat hned v hlave nieco v neporiadku. Urcite sa vsak pouci do buducna, ze pokec je plny uchylov.
ahoj, ja som si raz pisala s o 15 rokov starsim (na slusnej zoznamke),mala som takmer 30. on povedal ze si preto hlada mladsiu,lebo este tuzi po rodine a s rovesnickou by si tu rodinu uz zalozit nemohol. ja som to ukoncila,bol velmi mily,pisal mi dlhocizne pekne spravy,ale ja som nemala zaujem o starsieho a on brala som to tak,ze ho nejdem "oberat" o cas,lebo on uz seriozne niekoho potrebuje najst,bo mu utekaju roky. tak si to s nim vyjasni,aby mohol ist dalej,ak niekoho hlada na vztah
Sorry ale v 2022 na pokeci? Ako vážne? ... a píšeš o nejakom mužovi? ... Veď odtiaľ posledný normálny chlap odišiel možno pred 5 rokmi keď už to tam bolo komplet vymreté a funguje ako stoka, odpad, reklama a sexuálne služby.
Pozri ani PKO v BA už nestojí... svet sa mení. Pokec už nefunguje.
Koľko má rokov on?koľko máš ty?
@zanka777 ja 27 on 54
že kamarátstvo..., 2 mesačné vypisovanie na internete, tobôž na pokeci, by som za to nepokladala
Nie neprehnala